- Konu Sahibi evarologlu
bayanlar size dün akşam yaşadığım bir olayı üzüntü içinde yazıyorum kayınvalidem tamam bazen çekilmeyen biri olabiliyor sürekli çene çene bazen benimde sinir kat sayılarımı yükseltir ama hiç bir zaman saygısızlık yapmamaya çalışırım alırım karşıma güzel güzel konuşurum yada duymamazlıktan gelirim onu,ama eşim en son dayanamadı ve eltimler görümemler torunlar ben hep birlikte otururken kayınvalidem gene eşime bir konuyu üst üste 5 kere sordu eşim cvp verdi yetinmedi aynı şeyi tekrar sordu eşim baktım yavaş yavaş sinrileniyor eşim anlatmaya çalışıyor annesine kadın 5 dk sonra tekrar aynı şeyi soruyor derken eşim en son kadına bağırdı ben o an ne yapacığımı bilemedim ama şidettli bir bağırmaydı kayınvalidemde çok fena oldu yazık, sonra zaten kalkıyorduk görümcem ile eşim mutfakta bu konu ile özel konuşurken bende kapıda çantamı falan aldım hazırlandım bekliyorum konuşmaların bitmesini ayyy bundan sonrası zaten artık bana pes dedirtti çok meraklı eltimler eşimle görümcemin mutfakta ne konuştuğunu merak etmişler cocuklardan birini mutfağa dinlemeye gönderdiler ben onu orda görünce kolundan tutup fırlattım dedim ne kadar ayıp büyüklerin orda konuşuyor sen onlarımı dinliyorsun,eltimde aman ben görümceden öğrenirim ne konuştuklarını sende kocandan öğrenirsin dedi, bende bilmem gereken birşey varsa anlatır bana kocam dedim şimdi bu olayda çok üzüldüğüm ve sinirlendiğim noktalar...
1- kayınvalide tamam bazen sınırı aşıyor ama o sonuçta bir anne eşim herkezin içinde ona bağırmamalıydı
2- eltimlerin mutfak kapısına çocuk göndermeleri beni pes dedirtti meraklı ve dedikoducu oldukalırnı bilirdim de bu kadar değil
3- birde o olayda sonra eltimelrrin hahahah hahaha dalgaya alamaları beni çok rahatsız etti kadın orda ağlamaklı bunlar hahaha hihiiii
eşime bunalrı söyledim ne duruma düşürdün anneni diye çıtı çıkmadı, birde aranızda serçe hikayesini bilen vardır baba oğul arasında geçen onu eşime anlattım bundan çıakrttığın sonuç ne dedim,eşimde akşamki olay dedi evet dedim,ama çocuk anlamaya bilir dedi bunlar koskocaman insanlardedi, bende işte onalrda yaşlandıkça bizim çoocuklarımız oluyor dedim ..... sen annene saygı duymazsan karına hiç hiç duymazsın dedim,kızlar eşim bazen sinrilerine hakim olamıyor bendede aynı şekidleydi konuşa konuşa biraz düzeltebildim şimdi annesine karşı bu kadar sert çıkmaması için ne yapabilirim..genelde annesine böyle çünkü bende çok rahatsızım bu konuda aralarına çok girmemeye çalışırım ama akşamki olayda biraz konuştum eşimle umarım umarım faydası olur..
1- kayınvalide tamam bazen sınırı aşıyor ama o sonuçta bir anne eşim herkezin içinde ona bağırmamalıydı
2- eltimlerin mutfak kapısına çocuk göndermeleri beni pes dedirtti meraklı ve dedikoducu oldukalırnı bilirdim de bu kadar değil
3- birde o olayda sonra eltimelrrin hahahah hahaha dalgaya alamaları beni çok rahatsız etti kadın orda ağlamaklı bunlar hahaha hihiiii
eşime bunalrı söyledim ne duruma düşürdün anneni diye çıtı çıkmadı, birde aranızda serçe hikayesini bilen vardır baba oğul arasında geçen onu eşime anlattım bundan çıakrttığın sonuç ne dedim,eşimde akşamki olay dedi evet dedim,ama çocuk anlamaya bilir dedi bunlar koskocaman insanlardedi, bende işte onalrda yaşlandıkça bizim çoocuklarımız oluyor dedim ..... sen annene saygı duymazsan karına hiç hiç duymazsın dedim,kızlar eşim bazen sinrilerine hakim olamıyor bendede aynı şekidleydi konuşa konuşa biraz düzeltebildim şimdi annesine karşı bu kadar sert çıkmaması için ne yapabilirim..genelde annesine böyle çünkü bende çok rahatsızım bu konuda aralarına çok girmemeye çalışırım ama akşamki olayda biraz konuştum eşimle umarım umarım faydası olur..