- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.813
- 448
- Konu Sahibi evarologlu
Kayinvaliden haketmistir diyenler, bir evladin annesine bagirmasini mazur gorenler
yarin bir gun anne olduklari zaman umarin bu tarz davranislarla karsilasmazlar!!
Bizim dinimizde, adetimizde orfumuzde anneye saygisizlik en buyuk terbiyesizliklerden biriyken
birileri guya akil veriyor "bosver haketmistir"!!!
Pess su zihniyte bakar misiniz? Sanki karsisinda yaramazlik yapmis cocuk var!! Kaldi ki çocugu dahi arkadaslarinin yaninda rencide etmek çok çirkin bir davranis.
Fiziksel siddet ile sözsel siddetin neticesinde insan kalbinde ayni yara açilir. Sozsel siddette, insana karsi yapilmis bir kustahlik, haddi bilmezlik ve saygisizliktir.
Anneye OF demeyi dahi men etmis bir dinin mensuplariyiz. Haklisi haksizi yok bunun, isleri yoluna koymanin yolu bagirip çagirmaktan geçmiyor. Ve insan ne yaparsa onu goruyor(Ne ekerse onu biçiyor). Böylelerini gorunce buna $ukrediyorum!!
Not: Konu sahibi arkadasim sozum yorumlarda saygisizligi hakli bulanlara, uzerinize alinmayiniz zaten dusuncemi bundan onceki yazimda yazdim.
Emin olun o anne eger Kayınvalideyse herseyi hakediyor!! Bunu ben degil, haketmistir diyen insanlar icin söylüyorum. Kendi annelerinizi düsünün bagırsalar annenize ne hissederdiniz? Koca kimsenin bilmedigi neyi bilecek ki? Kadın uzatıyor, oda sinirli biyirmis zaten parlamıs olay bu kadar basit. Ama kesinlikle sinirli olması bu davranısını gizlemez veya onu haklı kılmaz.
İnsanlar yaslanınca böyle oluyorlar demek ki. Annem de eskiden kimseye birsey anlatmazdı simdi ise inceden inceye uzatarak anlatır. Aynı sekilde soru sorar babam araba kullanırken cogu zaman müdahale eder acıkcası herseye karısır

Son düzenleme: