Eşimin vefasızlığı

selmayusuf

En büyük teslimiyetin adıdır, Hayırlısı...
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
112
29
48
Eşim dün canımı çok sıktı. Babamdan 1800 tl para istemişti. Babamda 3 tane atalira verdi neyse bozdurduk 1710 tl tuttu bizdede biraz vardı üstünü tamamlayıp borcu ödedik 2 ay falan oldu. Babamda bana kızım yetti demi yetmediyse vereyim dedi bende yok baba tamamladık üstünü sağol dedim. eşimde arada bundan sonra kimseden para istemicem falan diyor neyse anlamadıydım. Dün bu konudan konuşurken ben zaten zar zor istedim ondada eksik verdi bida eksik oldu diye nasıl arıcam bida para istememde eksik kalanda 90 tl adam zaten verdi çoğunu herzamanda der ihtiyacınız old. söyleyin elimden geleni yaprım diye benimde canım sıkıldı keşke vermeseydi bencede bida isteme dedim. canım çok sıkıldı bizimkinler verse suç vermese suç illa bi eksikliklerini bulup laf söyler. ama ben onun ailesine yapmam üzüleciğini bilirim bilmiyorum kızlar çokmu abartıyorum. Elimde olan bişi değil ailemi direk savunmaya geçiyorum.

canım eşin resmen kendini kötü hissetdiği için böyle tepki veriyor birde kız babasından istemek zoruna gittiği için bu duygularının altında bu var...

İnşallah öledir. canımı sıkıyor. teşekkür edeceği yerde . kendi babasının hiç parası yoktur geeneldede bzden ister zaten. babamada böletepki verince haksızlık edyo diye düşündüm. konuyu uzatmadım zaten kavga çıkarmadım içten içe üzüldüm.

İnşallah öledir. canımı sıkıyor. teşekkür edeceği yerde . kendi babasının hiç parası yoktur geeneldede bzden ister zaten. babamada böletepki verince haksızlık edyo diye düşündüm. konuyu uzatmadım zaten kavga çıkarmadım içten içe üzüldüm.

çok iyi yapmışsın zaten suan patlama noktasındadır eşin 4 yıllık tecrübemle yazıyorum hiç üstüne gitme zaten almışsınız ödemişsiniz boşuna konu için üzülmeyin

canım haklısın benim de ağırıma gider öyle bir şey dense. ama seni gaza getirmiş olmayalım sen yine de evin huzurunu bozma. kavga çıkarmamakla iyi etmişsin.

yüzü kızarmayandan her şey beklenir.. o yüzden normal bu lafları söylemesi kocan olacak adamın, adam derken lafın gelişi :27:

Bencillik arkadaşım bu adam daha ne yapacak elinde olanı vermiş zannedersin 90 lira vermiş de üstünü tamamlamış
Çocukluk yapıyor eşin

istemeseymis madem..adam cikarip o kadar parayi veriyor o bi kac liranin hesabini yapiyor..tam nankorluk :19:

zoruna gıttıyse ıstemeseymıs... adamcagız bulmus vermıs o kadarda eksık olsun ne cıkar... bencede nankörlük yapmasın... bence ailene karsı kötü bişe söyleyınce tepkını göster yoksa bunun sonu gelmez... sonucta senın ailenın yaptıgı kötü bişe yokkı:47:

bencede istemesin zaten durduk yere can sıkıntısı isteme bundan sonra dedim biriktir al dedim. ne alacaksan. benim babacım herşeyimizi düşünür harçlığım yoksa harçlık vermeye çalışır. bunun canı dayak istiyor bazen. ne biliyim kızlar sanki genelde (herkes demiyrum) kız aileleri daha düşünceli öle değilmi .

bencede istemesin zaten durduk yere can sıkıntısı isteme bundan sonra dedim biriktir al dedim. ne alacaksan. benim babacım herşeyimizi düşünür harçlığım yoksa harçlık vermeye çalışır. bunun canı dayak istiyor bazen. ne biliyim kızlar sanki genelde (herkes demiyrum) kız aileleri daha düşünceli öle değilmi .

tabıkı öle... ama bu damatları cok sımartmamak lazım... sonra tepemıze cıkıyorlar...:52:

Adam çıkarmış vermiş para ya da altın neyse karşılamış ihtiyacını 90 liranın lafını mı ediyor hiçte veremeyebilirdi. Sizin yanınızda böyle demesi ilginç ağrına gidecekse istemeseydi. Adam 90 lirayı da cebinden çıkarıp eksik kalıyor bunu da alın dese utanmaz mıydı yok ben tamamlarım üstünü deyip teşekkür etmesi hatta baş üstünde taşıması lazım. Sen bence hiç sakınma söyle vermemezlik mi yaptı da böyle konuşuyorsun üstünü de biz tamamladık ne kadar para sanki onu da mı isteseydik deyiverseydin kendi ailesi verseydi o zaman madem.

Allah razı olsun diyip teşekkür etmesi gerektiği yerde 90 tl. nin hesabını mı yapıyor.

Onuda kendi babasından istesin bir zahmet.

İşte diyecek çok kelime varda huzurumuz kaçmasın diye seslenmiyorum. Ama bida para istetmem. Bu kadar. Madem öyle bundan sonra böyle

Sen de 1ay sonra başla ne zaman ödeyeceğiz babamın borcunu diye? Madem beğenmiyor beyfendi bakalım verirken nerden bulacak?

Sen de 1ay sonra başla ne zaman ödeyeceğiz babamın borcunu diye? Madem beğenmiyor beyfendi bakalım verirken nerden bulacak?

ödedik canım zaten konu burdan açıldı emanet aldı birinden altın düşükken aldı ödedi. bu seferde emnaet parayı ald. istedi bende babam ne zaman müsait olursanız o zaman ödeyin dedi acelesi yoktu babam sıkıştırmazdı dedim. hemde altın çıkarsa siz ne kadara bozdurduysanız o kadar verin üstünü ben tamamlar alırım dedi. buna canım sıkılıyor babam düşünceli davranıyor buda gururum die dolanıyor saçma babamda yüzüne vurmaz öle şeleri.

vay be ne yüzsüzler var
benim kocam böyle olsa bende sayginin zerresi kalmaz
gözümden düser ve bir daha eski yerine gelmesi cok zor olur
babaniz eli öpülesi adam

Back
X