Esimin vurdumduymaz halleri

Ciceklerce

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
9
-2
1
30
Merhaba hanımlar eşim ve ben severek evlendik 4 senelik evliyiz ama sanki 10 sene yada daha çok sene evliymisiz gibiyiz.. Ben istiyorum ki canım cicim olalım birbirimize günaydin aşkım işte güler yüzlü olalım vs. Ama bu durum bizde tam tersi ben ne zmn güler yüzlü olsam ona karşı devamlı benimle ters düşüyo bisi desem napcan onu, aman boşver bisi olmaz..falan .neden böyle oluyosun deyince şaka yaptım ben karıma şaka yapmicamda kime yapicam falan.. Yaptığı şeyler moralimi bozduğu zaman suratım düşüyo konuşmuyorum o zaman anlıyo noldu aşkım? Neden moralin bozuk sevgilim hiç bisi yapmamis gibi sanki şakaya aliyo. O zaman bi melek gibi sanki.. ee tabi benimde bu durum çok hoşuma gidiyo bu sefer yalan yere moralim bozukmus gibi yapıyorum.. bu durum başkasının yanında da böyle aklıma bisi gelse gulsem neye gülüyon bisi desem ben ne bilcem ama ben moralim iyiykende böyle moralim bozuk halindeki gibi davranmasını çok istiyorum sizce bu konuyu nasıl çözebilirim

Temel probleminiz sizin kıskanç olmanız diye düşünüyorum. Siz istiyorsunuz ki eşinizin pecetesinde bile söz sahibi olun ( aynı iş yerindeki kızdan peçete istemesinden rahtsız olmuştunuz) sız otur deyince otursun kalk deyince kalksin kumandası side olsun istiyorsunuz. Kususura bakmayın bu kıskançlık sevgi falan değil, düpedüz güvensizlik.

Temel probleminiz sizin kıskanç olmanız diye düşünüyorum. Siz istiyorsunuz ki eşinizin pecetesinde bile söz sahibi olun ( aynı iş yerindeki kızdan peçete istemesinden rahtsız olmuştunuz) sız otur deyince otursun kalk deyince kalksin kumandası side olsun istiyorsunuz. Kususura bakmayın bu kıskançlık sevgi falan değil, düpedüz güvensizlik.
Bi yaşıma daha girdim
Bugün kadınlar kulübünün ürkütücü günü sanırım

Back
X