esimin vurdumduymazliklarindan cok yoruldum.

sersemsinem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
837
714
123
2 yasinda bi cocugum var.esimin evine ve bize karsi ilgisizliginden gına geldi.cocukların bezi biter milyon kere hatirlatirim yine de unutur unutur unutur.. bir hafta sonra gelir bana o bez.evime tasinali 2 sene oldu tam 2 yildir tadilatlik bi is var onun icin yalvariyodum yapmiyodu.gecen gün yine söyledim 10dk almadı.ya 2 yil yaa 2 yilda kac kere hatirlattim siz düsünün.

Bi kac gündür annemdeyim .esim yanimda kalmiyor eve gidiyor.dun gece msj attim bebegin bi kac esyasini istedim acil sakin unutma dedim.sabah gözümün icine baka baka dalga gecer gibi unuttum dedi.

Cildiricam artik.herkesin herseyine kosar ama her seyine.yardim eder tasir tamir eder.. yaslilara hamilelere cocuklu bayanlara kul olur.. tamam cok güzel ama biz? Ben?

Bundan sonra hicbisey istemi em desem imkansiz, inadina herseyi ondan isticem desem yapmiyor daha cok deliriyorum.. siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
oyy cok gıcık bir durum ya..senin ona ihtiycaın oldgunu onunda sana ihtiyacı oldgunu bi hatırlat sen bence..

Bu yüzden tartıştığınız zaman ne diyor eşiniz ?

Akşam istediğinizi sabahta mesajla hatırlatacaksınız ya da tam tersi .. Başka yolu yok gibi.
Ya da telefonuna hatırlatma alarmı yapsın eşiniz. Bu yönde yönlendirin onu.
Gerçekten unutkan biri olabilir eğer ihmal değilse.

bir kere söyle daha da üsteleme umursama yapmıyorsa yapmasın
sanki inatlaşıyor gibi

Eşiniz B12 vitaminine baktırmalı
Yada sizin söylediklerinizi umursamıyor
Üzgünüm ama durum bu gibi.

Ben cozum.buldum. esim de de ayni sorun var unutuyor. 3 yil kaar onceydi defalarca soylememe ragmen mutfagin lavoba alyindaki borusunu degistirmedi ama surekli su damlatiyor ve kokuyordu. Birgun oyle sibirlendim ki yarin bi gelmissin.evde usta var yapcam bunu diye bagirdim ve ykendi yapti. Eve usta getirmwye karsi markete de hep listeyle gonderirim ama.liste hic tam alinmazdi artik.intrnetten sanal.marketten.aliyorum.aylik alisverisini kafam rahat.

Simdi cozemedigim bi sorun var 20 gun once balgonun storu dustu hala takilmayi bekliyor bakalim.ne.olacak

Benim babamda öyle :)) Mobilyacı başkası istediği zaman hemen yapar annem söylediği zaman tamam der 1 -2 yıl sonra yapar.. yapmam da demiyor! tamam tamam.. :))
Kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Huy işte !

Ara ara eşimde de bu durum oluyor ve ben artık takmıyorum.
1 senedir görünen kabloları kablo kanalına koydu ve duvarda iz olmasın diye çift taraflı bant ile yapıştırdı.Sıcak soğuk ola ola bant etkisi kaybetti ve sarktı kablo kanalları.Tamda kapı üzerine düşmüştü bir keresinde hiç bişey demedim kapı üzerinden kaldırdım kapıyı açtım eski halinde yerine koydum.Altı üstü 2 kroşe çakacak duvara.Bende yapabilirim ama yapmıyorum valla.O rahatsa ben ondan rahatım.Eve gelen olur da sorarsa eğer kocam çok becerikli lakin kendisi heba olsun istemediğinden yapmıyor diyorum gözüne baka baka.
Konu komşu herkese koşarak gider ama.
Bazende senin komşun olmak vardı diyorum.
Amannnn ben boşverdim.

BENİM EŞİMDEDE VAR 5 KERE DİYORUM ŞİMDİ YAP DİYORUM YAPMIYOR İŞİ OYALİYOR SONRA HA UNUTTUM...
resmen çildiriyorum şimidden yaa.. şimdi yapmıyor bekle dur bi dk yaa der geçer unuturr... sinir oluyorum gerçekten.

Kesinlikle unutkanlikla b12 ile falan ilgili bi durum degil.cunkü sadece beni ve annesini hehe deyip gecistiriyor.bi muşterisi yada arkadasi bi sey soylesin emir telakki olur dakikasinda o is hallolur.bu cifte standart beni cok sinirlendiriyor cilginlar gibi küfür etmek istiyorum unuttum deyince.bundan sonra bende yemek yapmayi esyalarini ütülemeyi unutsam nasil olur acaba.

evet benimkinde de he he diyor nasılsa nazı geçiyor ya bana sonra yaparım deyip erteliyor

taşınalı iki yılı geçti

dolabın içinde kablolar var kapağı da yine dolabın içinde

arada bir orayı görüp bauhaus a gidince hatırlat oraya kapak alalım diyor ben de kapağı dolabın içinde tak diyorum

bir daha diyor; bir daha diyorum; geçen dedi; ben de ikide bir aynı şeyi diyorsun ama yapmıyorsun dedim ve yine yapmadı; oysa aaa kapağı orda mı deyip sigortayı kapatacak ve takacak

inat ettim takmıyorum; yoksa yapılmayacak iş değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…