Eşimin whatsapp grubu

Grubu okumak hatanız.
Ama öyle insanlarla muhattap olması beni baya soğutur. Sonuçta bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu diyeyim demişler.
Küfürlü konuşma ayrı şeydir, edepsiZlik ayrı, kabul edilemez.

Bana yapılmasını istemediğim birşeyi karşımdaki insana da yapmam. Kız arkdaşlarımla wp grubumuz var ve eşimin asla girip okumasını istemem. Çıplak erkek fotoları paylaşmıyoruz tabiki ama özel konuşmalar onlae neden bilsin ki. Haksızlığınız en başta eşinizin telefonunu kurcalamak olmuş. Bence sakinleşin fazla da uzatmayın.

Şu forumda bazı tipler var istiyorlar ki herkes boşansın kendisi gibi mutsuz olsun.
Yangına körükle gidiyorlar.
Başlık sahibi de takmasın kafaya alt tarafı geyik meyik yapıyorlar, sanki kız vatsap gruplarında olmuyor öyle geyikler.
Burda bile +18 başlık açılınca dökülüyor herkes.
Abartmayın.

Mune Mune en cok da yönetici olarak sizin yorumuza şaşırdım. Sizin whatsapp grubunuz olsa ve evli bir bayan arkadaşınız açık bir erjek fotoğrafı paylaşıp bunu ayarladim nasıl erkek ama dese ve üstüne gruptaki konuşmalar hep küfürlü ve seviyesiz olsa eşiniz sizin bu grupta kalmanızı ister mi? Bu sizin ozeliniz mi olur? Eğer cevap evetse ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslında iyi biliyorum da demiyorum.

Saygı duyarım.

Bu arada genel bir uyarı yapayım, lütfen tartışmaya girilmesin, üsluplara dikkat edilsin rica ediyorum, birbirinizin yorumlarıyla dalga geçtiğinize dair bildirimler geliyor, lütfen görüşlere saygı gösterin.

Whatsapp mesajlarini okumak nasil bir saygisizliktir ?
Bu sadece esinin degil karsisindaki insanin da özeli !
Benim yazdigim mesajlari karsi tarafin kocasinin okudugunu düşünmek ne kadar sinir bozucu
Emziriyorum belki mememle ilgili bisey sordum, yazdim ve ya belki baska kadinsal bir sorundan bahsettim bunu neden karşı tarafin kocasi okusun yaa ?
Anlayamıyorum, cok aptalca geliyor
Guvenmiyorsan evliligin anlami yok bosanirsin

Back
X