• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yalanı

cevap veremeden duramaycağım, sen evlenince kocana izn ver o zaman senden güzel kadınlarla konuşmasına görelim nasıl bi hal alacaksın. bekara karı boşamak kolaydır. yaşamadan bilemezsin.bu ne saçama bir düşünce. kocası onu aptal yerine koysun,eşinin arayıp sorması, ama internette fink atsın. o adama da anlayış göstersin. yok daha neler

evli değilim hayatım ve uzunca bir süre planlarım arasında evlilik yok, ama erkekleri tanıdığım kadar evlilik kurumunu bildiğimi iddia edemem...ayrıca sizin yazdığınız şeylere tepkim çok farklı olurdu ama bu kadıncağızın durumu sizin anladığınız ve anlatmaya çalıştığınız şey değil!!

bu yorumu bir kadının yapmış olabileceğine inanamıyorum,
kız bi sürü hesabı var diyor, siz aa kocana çok ayıp yapmışın o masum bir bebecik demediğiniz kalmış yani.
demek siz erkek olsanız (ki bence aslında erkeksiniz) böyle yapıyorsunuz, o zaman yakışıklı bir erkek sizle isterik bir şekilde konuşmaya çalıştığında da cevap veriyorsunuz, sonra aa ben masumum haksız eleştiri. beğenilmek herkesin hoşuna gider, ama bu beğenilmek değil aldatmak. bi yürüyün gidin bence.

herkesin beni anlamasını beklemiyorum zaten!!!

yok ben kesin karar verdim bu arkadaş deep'in kocası sanırım. bu ne ya kendi kendine tüm erkekleri tepemize çıkarmamız çıkmıyorlarsa nooolur çık diye yalvarmamızı salık vermiş sadece, üstelik ısrarla yani!!!

tatlım gece gece bence uyku tutmadı seni sende saracak birşeyler ararken, bugüne kadar hiç sahip olamadığın açıklık ve netlikte bir kadının fikirleriyle karşılaştın, buna karşılık yapabildiğin tek şey ise; o erkek diyebilmek sonra da kendi kendine espri yapmak suretiyle-umarım gülmüşsündür- bu deep'in kocası diyebilmek..git tatlım son bir bardak su iç vakit geçiyor bak, orucuna konsantre ol!!!

konu sahıbı arkadas naptgı acaba cok sıkıntılı bı surec

nickimdeki swan ingilizce bir kelime ama siz Türkçe yazıyorsunuz sadece okurken dikkatimi dağıttığı için uyarmak istedim.
bende w kullanıyorum sürekli ama o lise yıllarındaki mesajlaşma bağımlılığından kalma bir alışkanlık
T U V üç kez tuşlamak gerekirken
w daha basit geliodu
halada kullanırım

Back
X