eşimin yalanı

aynen böyle canım.güzel anlatmışsın.ben daha öncede yakaladım o zaman yağ gibi suyun yüzüne çıktı.benim hatam o yakalamalarımda çok aşırı tepki wermekti.susamadım
ama bu sefer susmalıyım.zaten konuşmuyorum.aynı ewde o kadar zor ki.akşam şöyle bi açktırmadan yüzüne baktım da soluğu lawaboda aldım iğrendim adamdan.
gecede rüyamda hiç tanımadığım yaşlıca bir adam kocan yalan söylüyor hemde çok büyük yalan dedi.zaten uyuyamıyordum gözümün tuttuğu anda da böyle bişey görünce tuhaf oldum.şuan da bütün orgnlarımın yandığını hissediyorum ciğerlerim parçalanıyor sanki.kelimelere dökemediğim o kadar yoğun duygular içindeyim ki...

İnşallah eşin değildir canım böyle dua edelimde belki gerçekten eşin olmadığı çıkar.....

Bır arkadasım suankı esıyle flort ettıklerı donemde, sevgılısının onu aldattıgını ogrenmıs nasıl mı?onceden bır 3300 dıye tlfnda msjlasarak tanısma hattı vardı ya beyımız oraya uye olmus tabı ozamanlar 1senedır flort edıyolar arkadasımada sırılsıklam asık sozde cocuk.Arkadasım bır bayan arkadasıyla gorusuyor ve arkadası dıyorkı sen bunu gercekten sevıyormusun?arkadasım evet demıs al ozaman su msjı oku dıyerek tlfnunu elıne vermıs, kız arkadasım msja bı bakıyo:53: sok sevgılısının kendını tanıtan bır msj, ıste slm ben mert izmirliyim kumral beyaz tenlı yakısıklıyım fılanca yerde calısıyorum dıye arkadasım delı oluyo buna randevu verıyo tabı gıdınce sevgılısı:53: dumur olmus onu beklemıyo cunkuArkadasım o ankı sınırle sevgılısını bıguzel pataklamıs orda bır cafenın ust katındalarmıs o an ve orda kımse yokmus neden bunu bana yaptın dıye sordugunda da aldıgı cvp ben bır erkegım bazı ıhtıyajlarım var ben sana kıyamıyorum sana dokunamıyorum ısyerındeki arkadaslarda bu 3300da cok tanısıp cınsellık yasayanlar var bende bır deneyım dedım demıs ya ınanmıyorum sen bukadarmı olur sen nasıl ogrendın dıye:53: sok olmus sevgılısı ama bıdahada ole bısey yapmamıs cocuk cunku bu olaydan sonra arkadasım bıraz bıraz yakınlasmaya baslamıs onla opusmemısler bıle ozamana kadar sımdı ıse evlıler ve bıdaha oyle bır durumla hıc karsılasmadılar.

bu durumda olmakta ne kötü,

söylesen bi türlü söylemesen bi türlü

söylemesen vicdan yapıyosun, söylesen kadın yıkılıyo, bazende kabak söyleyende patlıyo

aynen öyle valla.. kadın eşine sonsuz güveniyo ...ve biz söylesek yine çevirip ikna eder.. çünkü kadın anlamıyo faceten falan...

aynen böyle canım.güzel anlatmışsın.ben daha öncede yakaladım o zaman yağ gibi suyun yüzüne çıktı.benim hatam o yakalamalarımda çok aşırı tepki wermekti.susamadım
ama bu sefer susmalıyım.zaten konuşmuyorum.aynı ewde o kadar zor ki.akşam şöyle bi açktırmadan yüzüne baktım da soluğu lawaboda aldım iğrendim adamdan.
gecede rüyamda hiç tanımadığım yaşlıca bir adam kocan yalan söylüyor hemde çok büyük yalan dedi.zaten uyuyamıyordum gözümün tuttuğu anda da böyle bişey görünce tuhaf oldum.şuan da bütün orgnlarımın yandığını hissediyorum ciğerlerim parçalanıyor sanki.kelimelere dökemediğim o kadar yoğun duygular içindeyim ki...

tamam canım zor bi durum ama bu kadar da kendini yıpratma güçlü ol ayakta dimdik durduğunu görünce emin ol senden çok o üzülecektir bu arada beni arkadaşlığa devet etmişsin ben daha yeni üye olduğum için ne yapmalıyım çok bilmiyorum yardımcı olursan davetini kabul edebilirim

Arkadasim neden kendine iskence ediyorsun??
Belli adamin seni aldattigi ve guvenilmez bi erkek oldugu dimi??
Sen kanitlamak icin ugrasirken daha cok yipraniyorsun, haberin yok..
Kendine iskence etmekten vazgec, eve gidip esyalarini topla ve bi daha o adamla yuzyuze gelme..
Inan boyle bi insanla omur gecmez ve ifla olmaz boyle s......ler...
Lutfen yipratma kendini daha fazla...
Allah yardimcin olsun...

tamam canım zor bi durum ama bu kadar da kendini yıpratma güçlü ol ayakta dimdik durduğunu görünce emin ol senden çok o üzülecektir bu arada beni arkadaşlığa devet etmişsin ben daha yeni üye olduğum için ne yapmalıyım çok bilmiyorum yardımcı olursan davetini kabul edebilirim

daha sonraki gelişmeleri sana bildirebilmek için istek yolladım ama bende tam olarak bilmiyorum.bilen arkadaşlar yardım edermisiniz.

daha sonraki gelişmeleri sana bildirebilmek için istek yolladım ama bende tam olarak bilmiyorum.bilen arkadaşlar yardım edermisiniz.

ee burdan bizlere bildirmeyeceksin sanırım :52:

Bildirileriniz üzerine geliyorsun arkadaşlık talebine giriyorsun ordan kabul et diyorsun kişinin yanında bir kutucuk oluyor ordan tıkla kabul et...

Konuyu okudum ama yapılan yorumlarıda okudum.. Yinede yargısız infaz yapmamak gerekir karşı taraftan fotoğraf iste bakalım ne yapacak. isim iste güvenmediğini söyle.. onu suçlaman için gerçektende onunla konuştuğuna emin olman lazım...

çok zor bir durum insanın birinden şüphelenmesi.. ama erkekler çok çabuk sıkılıp yeni heyacan aramaya başlıyorlar.. neden acaba nedeni nedir çok merakk ediyorum... neden bu şekilde eşlerini aldatıyorlar... b

benda şahit oldum.. biri salaklık yapıp adını soyadını verdi ...adam evliymiş güyya kimsetanımaycak ya...

erkekler çok şaşırttıyorlar.. sizden memnun değilseler bir arayış içine giriyorlar... evli bir erkek tanıyorum eski iş yerinden çok mazbut ve eşini çok seven bir adam ama gençliğinde hep 2-3 kızla çıkmış.. huylu huyundan vazgeçmemiş.. bir arkadaşlık sitesinde kendi fotoğ. gördüm yakaladım onu... kızlarla çetkeşiyor. diğer iş ark. sürekli kızlarla msjlaşıp duruyor derdi.. bende şaka yapar sanırdım.. değilmiş. gerçekten de kızlarla msjlaşıyordu sanırım.. birde 2 çoğu var...

erkekler çok dikkatle yaklaşmak lazım..çok iyi tanımadan evlenmemek lazım...

Eski işyerindeki ortak patronum da pc bağımlısıydı..Tabiki bağımlı olduğu şey "kadınlar" .. Bu adam evli ve 2 çocuk sahibi..Karısı internet kullanmasını bilmeyen biri.. Adam gece yarılarına kadar pc başında oturuyordu..Nerden mi biliyorum..Benim mesaim bittikten sonra benim pc me geçiyormuş msn konuşmalarını görünce iğrendim resmen.. Mouse silmeden elime alamıyordum..O kadar iğrenç şeyleri konuşulanlar..Ve karşı taraftaki kadınlar da evli .. :47:

Allah yardımcınız olsunn

Konuyu okudum ama yapılan yorumlarıda okudum.. Yinede yargısız infaz yapmamak gerekir karşı taraftan fotoğraf iste bakalım ne yapacak. isim iste güvenmediğini söyle.. onu suçlaman için gerçektende onunla konuştuğuna emin olman lazım...

çok zor bir durum insanın birinden şüphelenmesi.. ama erkekler çok çabuk sıkılıp yeni heyacan aramaya başlıyorlar.. neden acaba nedeni nedir çok merakk ediyorum... neden bu şekilde eşlerini aldatıyorlar... b

benda şahit oldum.. biri salaklık yapıp adını soyadını verdi ...adam evliymiş güyya kimsetanımaycak ya...

erkekler çok şaşırttıyorlar.. sizden memnun değilseler bir arayış içine giriyorlar... evli bir erkek tanıyorum eski iş yerinden çok mazbut ve eşini çok seven bir adam ama gençliğinde hep 2-3 kızla çıkmış.. huylu huyundan vazgeçmemiş.. bir arkadaşlık sitesinde kendi fotoğ. gördüm yakaladım onu... kızlarla çetkeşiyor. diğer iş ark. sürekli kızlarla msjlaşıp duruyor derdi.. bende şaka yapar sanırdım.. değilmiş. gerçekten de kızlarla msjlaşıyordu sanırım.. birde 2 çoğu var...

erkekler çok dikkatle yaklaşmak lazım..çok iyi tanımadan evlenmemek lazım...
canım resim istedim istemezmiyim.profilinde şuan kıwanç tatlıtuğ resmi war.kendi resmin yokmu niye koymuyorsun dedim bi ara koyarım dedi.ama benim aklıma bir oyuncu bulup birde hat alıpp tlfnda konuşturmak işi çok yattı.güwenini alıp daha sonra görüşme teklif ettireceğim.daha sonra da eğer gelen kşi eşimse işte o zaman bitecek bu ewlilik...
çok büyük yeminler etti yapmadığına dair.bense eminim bu kişinin eşm olduğuna.eski kırığıda war çünkü listesinde.zaten 6 kişilik bir listesi war.biri ben biri eski kırığı diğer dördü de yabancı.yabancı kadınların resimlerinin altına super gibi yorumlar yapıp beğenmiş...eminim yani bu benim eşim.we bunu ispatlamazsam yine su yüzüne çııkcak beni haksız gösterecekk.

eşiniz hakkında emin olduğunuz bir konu yada geçmişinden her hangi bi hikayesi varsa o hikayeyle alakalı bir konu açın bakarsınız benimde başıma böyle böyle geldi diyip anlatır. :26:

çoğunun aldatmaya meğili var, kesinlikle ve kesinlikle güvenmiyorum erkeklere bu konuda. kadınlar da sürekli bunu düşünüyor mudur, en azından benim tanıdığım kadınların düşünmediini biliyorum, bu olay sadece hormonlarla mı alakalı yani??
deep, çok üzüldüm eşin yüzünden sıkıntı yaşamana, umarım senin için en güzeli, en hayırlısı olur sonucunda. ben tüm bu olayların sonunda eş,inin ne açıklama yapacağınadeğil, senin ne hissedeceğine değer veriyorum; ama eğer gerçekten ayrılabileceksen bu olayın sonunu getir. çünkü eğer bir şeyler açığa çıktıktan sonra ayrılamazsani cesaret edemezsen, aranızdaki ilişki daha çok laçkalaşır ve senin kendine olan güvenin ve onun sana olan saygısı (varsa)tamamen biter. oyuncu konusunda hangi şehirde yaşadığını söylersen yardımcı olma ihtimalim var, dediğim gibi dualarımız ve tüm iyi nyetimiz seninle. umarım her şey kocaman bir yanlış anlamadır. onun ne açıklama yapacağına takma, ona göre ayarlama kendini, senin ne hissedeceiin önemli dediğin gibi. eğer buluşma yerine gelirse, zaten sana yapacağı açıklamanın bir ömnemi olmasa gerek artık. gelişmelerden de mutlaka haberdar et bizi.

1000 erkeğin 995 i,kendisini netten ekleyip konuşma talebinde bulunan hoş bir hanıma,o anki ortamı müsait ise hayır demez.
Hayır diyen 5 erkek ise,duyulursa diye çekindiği için konuşmaz.:27:

Matematiği bu kadar basit bacım,güzel kafacığını hiç yorma yani neden niçin diye,ne bir nedeni var nede niçini

ne kadar igrenc ya...
konusmalarinizin ciktisini almayi unutmayin, yazdirin hepsini ve ulasamayacagi bir yerde saklayin...

O maili yok etmek yerine hala aktif durumda kullanıyor
bile bile lades bu.

Back
X