Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burayı açıklayabilir misiniz? ben anlamadım.eşim iş isteyince kalacak yer bulamıyorum
ilk bnde öyle okudummm...yalnız değilmişimohaaaa o başlık ne öyle yaaa.... SORRY Ben başlığı eşimin yaşamasını istemiyorum olarak okumuşum
ay sevindim valla yoksa tek ben miyim diye utandımilk bnde öyle okudummm...yalnız değilmişim
Kaçacak yer demek istemiş sanirimburayı açıklayabilir misiniz? ben anlamadım.
iş isteyince kalacak yer bulamıyorum deyince bn bşka bişy anlamıştım neyse neden peki ne uzaklaştırdıYani eşimle birlikte olmak istemiyorum bunu daha nasıl anlatırı bilemiyorum doğumdan sonra hiç cinsel isteyim kalmadı
ay sevindim valla yoksa tek ben miyim diye utandım
aaa yeni anladım eşi sevişmek isteyince kaçıyormuş. cinsel isteksizliğim var yazsaymışya kısaca:) bende eşi işe git diyor iş uzakta geri dönemiyor kalacak yer bulamıyor falan gibi bir şey sandımKaçacak yer demek istemiş sanirim
Tercümesi herhalde galiba sanursam: "3 ay önce doğum yaptım ve şuan eşim .... ilişki isteyince kaçacak delik bulamıyorum, yardım edin lütfen"3 ay önce doğum yaptım ve şuan eşim iş isteyince kalacak yer bulamıyorum yardım lütfen
Biz bizeyiz söyle valla dalga geçmeyizBen bambaşka bişey anladım. Ama söylemem, dalga geçersiniz
:d ay güldüm yaaa...yaşa sen :)ohaaaa o başlık ne öyle yaaa.... SORRY Ben başlığı eşimin yaşamasını istemiyorum olarak okumuşum
Ay anladııııım şimdi okurken ben de senin okuduğun gibi yanlış okudum yal... burda film koptuBen bambaşka bişey anladım. Ama söylemem, dalga geçersiniz
:d ay güldüm yaaa...yaşa sen :)
Biz bizeyiz söyle valla dalga geçmeyiz