insanlar hoş vakit geçirdikleri kişileri böyle yerlere çağırıyorlar
eşin espirili mi ağzı laf yapıyor mu muhabbeti iyi mi
yok sorun ordada olabilir bilmiyorum yani evede değldir ciddi bi insandır daha çok boş konuşmayan bi insan çok konuşmayı sevmez bide hiç bişeyimizi kimseye anlattırmaz o yüzden olabilir mi ki çok küçük bişey bile olsa aileden gelen bişey bu hemen -kimseye söyleme sakın-diye her defasında uyarır.yani bazaı dostluklarda paylaşmaltan doğuyo olabilir bu herkesin yanında sadece susup dinliyosa oda sorun olabilir... şimdi şmdi aklıma geliyoo
yok sorun ordada olabilir bilmiyorum yani evede değldir ciddi bi insandır daha çok boş konuşmayan bi insan çok konuşmayı sevmez bide hiç bişeyimizi kimseye anlattırmaz o yüzden olabilir mi ki çok küçük bişey bile olsa aileden gelen bişey bu hemen -kimseye söyleme sakın-diye her defasında uyarır.yani bazaı dostluklarda paylaşmaltan doğuyo olabilir bu herkesin yanında sadece susup dinliyosa oda sorun olabilir... şimdi şmdi aklıma geliyoo
Ben sorunun sessiz olması olduğunu sanmıyorum.
Herkes kendini anlatmayı o kadar seviyor ki,"dinleyici" arkadaşlar ihtiyaç oluyor:)
Ama çok ketumsa,sinsi izlenim bırakabilir belki bilemem.
Ben sana kendi arkadaş çevremden örnekler vereyim,fikir olur.
Farklı gruplarla toplandığımız kişiler arasında,her zaman çağrılmayanlar :
Bir tanesi istisnasız her zaman yapılan programı değiştirir.Neden 12'de buluşuluyor,1 yapsaydınız.Neden oraya gidiyoruz şuraya gidelim,salı olmasın çarşamba olsun.Gidince de yakınmaya devam eder.Buraya gelmeseydik çok gürültülü gibi...
Bir tanesi çok ama çok konuşur ve çoğunlukla aynı şeyleri anlatır.
Bir tanesi sürekli kendini över,başkalarını eleştirir.Sen bir şey anlatınca müdahale eder,çıkıntılık yapar.Şunu yaptım dersin,neden öyle yaptın diye başlar,ben öyle yapmam diye konuyu yine kendine çevirir.
Kalabalık toplanınca idare ediyoruz ama daha küçük gruplar buluşacaksa onları aramıyoruz.
eşim ailesi yüzünden baskı altında olduğu için öyle çılgın bi gençliğiolmamış barlar içkiler hep anlayışlı mülayim ve çok olgun bi insandır yani çok yaşanmışı yok aynı şeyler genelde öyüzden verdiğiniz örnekteki gibi mi ki arkadaşlarına hep aynı şeyleri anlattığı için mi istenmiyo olabilir bilemem bak bu ihtimalde olabilir off yardımcı olmam lazımm
Bizim de vardı çevremizde böyle bir aile.Yani gizli işler çeviren.Eşim arar mesela napıyosun diye,işte çarşıdaydım da,(hep beraber
görüştüğümüz başka bir aile ahmet diyelim) ahmeti gördüm de onunla konuşuyoruz.Ama ertesi gün ahmet der ki bize gelmişti
aradığında kapıda konuşuyorduk
Eşi de bana.Tatil günü dışarıda gezerken bir komşusuyla gezerken görüyorum.Akşam oturmaya gittiğimiz de,bugün naptın,işte
çarşıda gezdim de oraya buraya baktım da.Komşusuyla gezdiğini söylemez.Garip sırlar saklamalar.Sonradan çıktı kokusu gerçi.
Görüşmüyoruz şimdi
Bir de hep sakladıkları şeyleri yakalıyorduk.Ya biri söylüyor ya da gözümüzle görüyorduk.
İnan ki eşinin de olanları öğrenmesinde vardır bir hayır.Yani çağırmamaları,gizlemelerini öğrenmesi.
Bence söylesin neden böyle yapıyorsunuz diye.Hala devam ediyorlarsa,hiiiiiç düşünmeye bile değmeyecek kişiler
olduklarını anlarsınız.
illa arkadaşı mı olmak zorunda.. sen ol onun arkadaşı.. çıkın gezin dolaşın....
benim eşimin arkadaşları var ama o kadar sık görüşmüyorlar. ki ben çok sık görüşsünde istemem. eşim benim, ben eşimin arkadaşıyım.
zaten kendi arkadaşlarım evlenip uzaklara gittiler. telde çekiştiriyorum artık kocamı
Bence kesinlikle eşinizin sessiz sakin,içine atan yapısından kaynaklanıyor.Benim babam da öyledir.Pek konuşmaz konuştuğunda da bilimsel şeyler konuşur,diğer insanlar sıkılır.Her yerde de hesaba o atılır,her şeyi o öder.
Ama ne yazık ki böyle insanlarla kimse arkadaş olmak istemiyor,yanlarında sıkılıyorlar.
Bunun sebebi içe kapanıklık,utangaçlık,çekingenliktir.Dideral isimli hap sosyal fobi için çok işe yarar,ama siz tabi ki bir psikiyatrise gidin eşinizde muhtemelen sosyal fobi var.Dideral ya da o tarz bir ilaç verir doktor,bu durum düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?