ne gariptirki bizde aşk evliliği yaptık aynı durum bendede var benide istemediler pek nedeniyse istanbullu oluşum onlar yozgatlı onlara ayak uyduramazmışım istanbuldakiler neki ben anlayamıyorum ve ikide bir banada kaynanam diyorki oğluma kız bakacaktım oranın adetine göre kapı kapı kız bakılıp gezilir uygun olanı beğenilir kız bakamamış oğluna içinde kalmış yok kız babaları bile gelip ağız ucuyla oğullarını istemiş bizim kızımızı al demişmiş vs vs rabbim herkesin gönlüne göre versin eltimi bunlar beğenip aldı hemde kaynanam şu 1yıldır bi geçimsizlik bi geçimsizlik eltim bunların canına okudu alt katta kalıyordu taşındı uzağa gitti şimdi eltim kötü ben iyiyim çünkü her hizmetlerini ben yapıyorum bana muhtaç kaldılar ama yaptıklarınıda dediklerinide asla insan unutamıyor aynı senin durmundayım yatağa girince kocam dokunsun bile istemiyorum buda seni tutmayıp ezişinden kaynaklanıyor eşimde bu durumu farkettiki gecen söyledi sen beni sevmiyorsun artık diye bende söyledim nedenlerini sana tavsiyem hiç takma çocukta şu ara yapma hiçbişey olmuyormuş kocan yokmuş kendi başınaymışın gibi davran umursamadığını kendinde ayakta kalabildiğini gördüklerinde onlar senin peşinde dolaşıyor oda sorar sana sende sebeplerini söylersin ondan sonra bak nasıl kıymetli oluyorsun:)