Eşimin yaptıkları...

burdan gördüğüm kadarıyla tek çözümünüz kadın sığınma evleri. darp raporuyla giderseniz silahına da el koyulur. muhtemelen açığa da alınır. ama iyice araştırın. 4, 5 yaşındaki çocuğu döven mahlukat herşeyi yapabilir. gaz gelip hareket etmeyin. devlete sığının lütfen. kıyamam ben o kuzulara.

konuya cidden ınandınız mı?

sana gelince B blue_ice ınsanlarla alay etmeye utanmıyor musun.yıllardır dayak ye ses etme..cocuklarını dovsun ses etme..adam senınle yatmıyor dıye gel konu ac ve ne hıkmetse allahın işine bak kii 24 saat dolmadan böyle psikopat adama boşanmak ıstıyorum de,adam da sen bılırsın desin..nerden cesaret aldın sen???her yerden yalancılık fışkıran bir konu.sonrada ınanmak zorunda degılsınz bla bla...

ya.kımı keklıyosun sen ! mılletı işletince rahata mı erıyosun???????????
konu sahibi banlanmış. Yalandı herhalde konusu. Ne zevk alıyorlar anlamıyorum ki? Yorumları okurken kıs kıs gülüp eğleniyorlar mı? Eğlence anlayışları bu mu? Yazıklar olsun gerçekten...

"Dayanamıyorum ilgisizliğine" kadın şiddeti o kadar normalleştirmiş ki hala bu adamın ilgisizliğini dert ediniyor. Adam seni ve küçücük hasta bebeğini dövüyor? Bir insan yavrusunun yüzünü nasıl morartır? Yakında sizi öldürür de. Yazık o çocuklara be.

Konu sahibi şikayet ettiğimizi görünce ,önce konuştum ayrıldım diye durumu toparlayabilmek için yalan söyledi sonra da üyelik iptali bile istemiş olabilir.
Senelerce kendisi dayak yiyip oturan, hatta küçücük kızının yüzü gözü moraracak kadar eşinden dayak yemesine göz yuman, eşinden ayrılmayı düşünmeyen kadın, her ne hikmetse konuyu açtıktan 24 saat sonra aklı başına gelerek, çok uzun zaman önce atması gereken adımı atmış. işte bu bana pek inandırıcı gelmiyor.
Hangi konuda görürsem göreyim, küçücük çocuklara şiddet kötü muamele varsa, konunun ekran görüntüsü ve linki ile şikayet ediyorum ve edeceğim.

cocugun dayak yerken hala o adamın yanında buna razı geliyorsan analığından şüphe ettim
canımı koyarım canımı da cocuguma el kaldıramaz yazıklar olsun sanada

Ulan ağladım be..! Senin Allah cezanı versin fake konu açmak hiç komik değil eğlence anlayışın ne kadar minicik bir beynin olduğunu gösterdi.. Bravo:KK9:

Igrenc yaratik insan musvettesi bi çözüm bulmalisiniz acilen siz bir yola cikin hele allah yardim eder yeterki kurtulmak isteyin

Ah canım benim ya... 4.5 yaşındaki böbrek hastası bir kız çocuğunu dövmek ne demek? Çocuğu sokakta mı bulmuş? Tövbe estağfurullah... Çok zor bir durumdasın. Gerçekten çok üzüldüm. Allah'ım yardımcın olsun.

Allah onu kahretsin
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar..8yıĺlık evliyim ve rabbime çok şükür bir tane 4.5 ve biride 1.5 yasinda iki kizim var..bir kizima zor hamile kaldim..ikinci kizimada pcoma ragmen cok kolay hamile kaldim..rabbimin mucizesi işte..gel gelelim meseleme..okadar doluyum ki anlatamam..ben asker eşiyim..simdiye kadar herseyi isinin stresine vererek hep sustum..artik dayanack gucum aklim kalmadi..butun gun evin icinde yanlizim..komsularim yok pek..esim sayesinde kimseyle konusamiyorum dogru düzgün..yabani..kimseye gitmez..suratsiz
.allahin selamini bile zor verir..eve geldimi hic konusmaz..agladimmida dayak yerim..calistirmadi beni..yatakta yaklasmaZ..cani nezaman isterse olur hersey zaten..yuzume bakmaz..cani istedimi dövup kapinin onune koyar..evlatlarina ilgili..buyuk kizimida cok doverdi..kuzumun bir pilav yiyemedigi icin agladigini bilirim pilav yap anne bana diye suratindaki morluklarla..hamileydim.doguracam sandim..zayif duygusal bir cocukdogustan bobrek hastasi kuzum..kurban olurum hala aglarim aklima geldikce..
birakip gitmek cok denedim..gidecek yerim yok..anamin babamin durumu yok..babam felcli benim..arkadaslar dayanamiyorum ilgisizligine..dayaklarina hakaretlerine..iki evladim icin katlaniyorum..doktorada goturemiyorum kendini bilmezi..su kadar soyleyim hastaliktan geberirim kalkip bir bardak su vermez kahrolasi..allah bildigi gibi etsin..

Çocuk olana kadar bu adamın böyle olduğu belli değil miydi? Bir de ilk kızıma zor hamile kaldım demişsiniz, niye o kadar zorladınız madem hamile kalmak için?

Sizi döven, böyle davranan adamın çocuklarına da aynısını yapacağını bilmiyor muydunuz?

Bir de evlatlarına ilgili yazmışsınız. Döverek mi ilgi gösteriyor öküz herif!

Büyük konuşmak istemiyorum ama kocam çocuğumun böyle yüzünü gözünü morartmaya kalksın, mutfaktan bıçağı aldığım gibi doğrarım o ellerini!!!

Back
X