- 1 Kasım 2013
- 3.163
- 2.696
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baban felcli olması boşanmanıza engel degil ki... bakım parası nafaka elbet maaş vardır. 3 tane daha tabak koyacaksınız sofraya o kadar. zaten cocuklara nafaka alacaksınız. vermesse de bir gzel mahkeye gdip maaşına icra yaptıracaksınız.Herkese hayırlı geceler arkadaşlar..8yıĺlık evliyim ve rabbime çok şükür bir tane 4.5 ve biride 1.5 yasinda iki kizim var..bir kizima zor hamile kaldim..ikinci kizimada pcoma ragmen cok kolay hamile kaldim..rabbimin mucizesi işte..gel gelelim meseleme..okadar doluyum ki anlatamam..ben asker eşiyim..simdiye kadar herseyi isinin stresine vererek hep sustum..artik dayanack gucum aklim kalmadi..butun gun evin icinde yanlizim..komsularim yok pek..esim sayesinde kimseyle konusamiyorum dogru düzgün..yabani..kimseye gitmez..suratsiz
.allahin selamini bile zor verir..eve geldimi hic konusmaz..agladimmida dayak yerim..calistirmadi beni..yatakta yaklasmaZ..cani nezaman isterse olur hersey zaten..yuzume bakmaz..cani istedimi dövup kapinin onune koyar..evlatlarina ilgili..buyuk kizimida cok doverdi..kuzumun bir pilav yiyemedigi icin agladigini bilirim pilav yap anne bana diye suratindaki morluklarla..hamileydim.doguracam sandim..zayif duygusal bir cocukdogustan bobrek hastasi kuzum..kurban olurum hala aglarim aklima geldikce..
birakip gitmek cok denedim..gidecek yerim yok..anamin babamin durumu yok..babam felcli benim..arkadaslar dayanamiyorum ilgisizligine..dayaklarina hakaretlerine..iki evladim icin katlaniyorum..doktorada goturemiyorum kendini bilmezi..su kadar soyleyim hastaliktan geberirim kalkip bir bardak su vermez kahrolasi..allah bildigi gibi etsin..
24 saat geçmeden bunu yapabiliyorsanız bugüne kadar neden beklediniz diye sorarım ben.destekleriniz icin sagolun arkadslar..en sonunda konustuk..olmayacagini bitmesi gerektigini soyledim..hic birsey yokmus gibi sen bilirsin dedi..annemin babamin evindeyim ..kurtuluyorum insallah..davayi aciyoruz...peki bildigim kadariyla cocuklari 7 yasina kadar vermiyorlar degil mi babaya..sonra maddi durumumu duzeltirim ben birsekilde allahin izniyle..7 yasindan sonra nasil oluyor isler bilen var mi?
Çocukları sen isteyerek velayeti vermediğin sürece kesinlikle babaya vermezler. Kendini ifade edebilecek yaşlara gelince de ( 7, 8 ) çocuğa da soruyorlar, kimde kalmak istiyorsun diye. Sen annenlerde yaşarsın, çalışırsın, babaları da nafaka verir. Huzurlu , mutlu bir ortamda büyütürsün umarım.destekleriniz icin sagolun arkadslar..en sonunda konustuk..olmayacagini bitmesi gerektigini soyledim..hic birsey yokmus gibi sen bilirsin dedi..annemin babamin evindeyim ..kurtuluyorum insallah..davayi aciyoruz...peki bildigim kadariyla cocuklari 7 yasina kadar vermiyorlar degil mi babaya..sonra maddi durumumu duzeltirim ben birsekilde allahin izniyle..7 yasindan sonra nasil oluyor isler bilen var mi?
destekleriniz icin sagolun arkadslar..en sonunda konustuk..olmayacagini bitmesi gerektigini soyledim..hic birsey yokmus gibi sen bilirsin dedi..annemin babamin evindeyim ..kurtuluyorum insallah..davayi aciyoruz...peki bildigim kadariyla cocuklari 7 yasina kadar vermiyorlar degil mi babaya..sonra maddi durumumu duzeltirim ben birsekilde allahin izniyle..7 yasindan sonra nasil oluyor isler bilen var mi?
24 saat geçmeden bunu yapabiliyorsanız bugüne kadar neden beklediniz diye sorarım ben.
yazık o çocukların yaşadıklarına.
hakkınızda hayırlısı
destekleriniz icin sagolun arkadslar..en sonunda konustuk..olmayacagini bitmesi gerektigini soyledim..hic birsey yokmus gibi sen bilirsin dedi..annemin babamin evindeyim ..kurtuluyorum insallah..davayi aciyoruz...peki bildigim kadariyla cocuklari 7 yasina kadar vermiyorlar degil mi babaya..sonra maddi durumumu duzeltirim ben birsekilde allahin izniyle..7 yasindan sonra nasil oluyor isler bilen var mi?
Umarım gerçektir ama dün akşamdan bugüne ne ara konuştunuz toparlandınız. Hemde kimseye tek bi cevap bile yazmadınız.destekleriniz icin sagolun arkadslar..en sonunda konustuk..olmayacagini bitmesi gerektigini soyledim..hic birsey yokmus gibi sen bilirsin dedi..annemin babamin evindeyim ..kurtuluyorum insallah..davayi aciyoruz...peki bildigim kadariyla cocuklari 7 yasina kadar vermiyorlar degil mi babaya..sonra maddi durumumu duzeltirim ben birsekilde allahin izniyle..7 yasindan sonra nasil oluyor isler bilen var mi?