Eşimin yaptıkları...

Ben dünyayı yakardım.
Boşan!!!
Ayrıca boşansam anneye babaya yük olurumu da anlamıyorum.
Anne babaya yük olunmaz, doğaçlama bir görevdir o.
Ha gerçekten zor olur diyorsan, bir kadın her zaman hayatını idame ettirebilecek yetenektedir.
Çok üzüldüm ama size de çok kızdım;(

Evlatlarım için katlanıyorum demişsiniz ama 4,5 yaşındaki bebeğe kıyıyor.
Gider felçli babamın başını bekler çocuklarımıda yanıma alırım hepsinede gül gibi bakarım.
Aileniz ile istişare edin,böyle ne kadar dayanabilirsiniz !
Çocuk zaten böbrek hastası ve bu dayak yemelerden pısırık ezik özgüvensiz bir çocuk olacak
İlgisi alakası batsın dayağı var en öenmlisi yavruma dayağı !!
Affedilmeyecek birşey silkelenin kendinize gelin.Allah aşkına...

çözüm çok basit gidip hem boşanma hem tazminat hem de nafaka davası açacaksın ve sorunu kökünden çözeceksin. alacağın nafakayla çocukların okula gidene kadar idare etmeye çalış sonra da bi işe girer bir yerden başlarsın.

Allah yardımcın olsun . Rabbim senin durumunda olan herkese yardım etsin

Dun kizim babasiyla oynarken dusmus kolunu acitmis ben mutfaktaydim kosarak geliyor iki gozu iki cesme annee aciyoo aciyoo baya acimis kucakladim optum oksadim sonra babasina hesap sordum sana birakip gidiyorum niye dikkat etmedin cani acimis diye kizdim..peki siz gozu moraran cocugunuz icin esinize hicmi kizmadiniz tavir almadiniz hicbisey olmamis gibi oturdunuz mu kizinizin yuzune nasil baktiniz baba olacak adam hicmi utanmadi yaptigina utanmadan birde kucagina alip sevdi mi Allah bilir utanmadan gidip cikolata alip gelmistir kandirmistir kizini..
Konulara cevap bile yazmiyorsun.buraya sade dertlesmek icin konu acmayin.ben bunlari bilmek istemiyorum.yol yordam cozum istiyorsan elbet yardimci olalim.ama yerinde sayacaksan yazma buraya bizi de uzme.hakkimiza giriyorsun.gerci siz haktan ne anlarsiniz.daha evladinin hakkini cigniyorsun.cocuk hakki insan haklarindandir.anne babalarin kucagindaki cocuklarin hayatlarini mahvetmelerini gormeye dayanamiyorum.cocuklariniz sade sizin cocugunuz degil bizim ulkemizin de gelecegi.kendinize gelin ve o bir adimi atin arkasi gelecektir.

4.5 yaşındaki bebeyi dövüyor ve sen bana çok ilgisiz çocuklarım için katlanıyorum diyorsun öyle. Ya sen o çocukların vebalini nasıl ödeyeceksin söyler misin? Çocuklarını dövsün diye mi katlanıyorsun adama. Gidip darp raporu alacak kadım sığınma evine yerleşeceksin. Adam askermiş zaten açacaksın davanı hem kendine hem 2 çocuğuna çatır çatır alacaksın nafakanı çocuklarınla huzurlu mutlu bi hayat kuracaksın. Adam zaten asker, olay mahkemeye taşındı mı sanmıyorum bi daha size dokunmayı g.tü yer mi

Bu askermiş.önce silahlı kuvvetlere şikayet ederim.onlar açar soruşturmayı hemen iş yerinden ceza aldırırım.sonra aç boşanöa davası git aile Bakanlığına sığın. Şükür debletimiz var anaya babaya bile ihtiyacın yok.kendini kurtar sonra o yavrularını.bu koca değil bildiğin ruh hastası

Lanet olsun o kocana ne diyelimki.sizi dövünce şikayetçi ol kadın sığınma evine git daha iyi.böyle merhametsiz insanla ömür mü geçer Allah islah etsin

Herkese hayırlı geceler arkadaşlar..8yıĺlık evliyim ve rabbime çok şükür bir tane 4.5 ve biride 1.5 yasinda iki kizim var..bir kizima zor hamile kaldim..ikinci kizimada pcoma ragmen cok kolay hamile kaldim..rabbimin mucizesi işte..gel gelelim meseleme..okadar doluyum ki anlatamam..ben asker eşiyim..simdiye kadar herseyi isinin stresine vererek hep sustum..artik dayanack gucum aklim kalmadi..butun gun evin icinde yanlizim..komsularim yok pek..esim sayesinde kimseyle konusamiyorum dogru düzgün..yabani..kimseye gitmez..suratsiz
.allahin selamini bile zor verir..eve geldimi hic konusmaz..agladimmida dayak yerim..calistirmadi beni..yatakta yaklasmaZ..cani nezaman isterse olur hersey zaten..yuzume bakmaz..cani istedimi dövup kapinin onune koyar..evlatlarina ilgili..buyuk kizimida cok doverdi..kuzumun bir pilav yiyemedigi icin agladigini bilirim pilav yap anne bana diye suratindaki morluklarla..hamileydim.doguracam sandim..zayif duygusal bir cocukdogustan bobrek hastasi kuzum..kurban olurum hala aglarim aklima geldikce..
birakip gitmek cok denedim..gidecek yerim yok..anamin babamin durumu yok..babam felcli benim..arkadaslar dayanamiyorum ilgisizligine..dayaklarina hakaretlerine..iki evladim icin katlaniyorum..doktorada goturemiyorum kendini bilmezi..su kadar soyleyim hastaliktan geberirim kalkip bir bardak su vermez kahrolasi..allah bildigi gibi etsin..
baban felcli olması boşanmanıza engel degil ki... bakım parası nafaka elbet maaş vardır. 3 tane daha tabak koyacaksınız sofraya o kadar. zaten cocuklara nafaka alacaksınız. vermesse de bir gzel mahkeye gdip maaşına icra yaptıracaksınız.
sizde calışlırsanız gül gibi gecinirzsiniz.
cok canınızas tak etse boşanırdınız.

Polis çapırsanız.. darp raporu alsanız. Sığınma evine gitseniz.. 6 ay kalınıyo diye biliyorum. Size iş ve ev fırsatı verirler inş..

destekleriniz icin sagolun arkadslar..en sonunda konustuk..olmayacagini bitmesi gerektigini soyledim..hic birsey yokmus gibi sen bilirsin dedi..annemin babamin evindeyim ..kurtuluyorum insallah..davayi aciyoruz...peki bildigim kadariyla cocuklari 7 yasina kadar vermiyorlar degil mi babaya..sonra maddi durumumu duzeltirim ben birsekilde allahin izniyle..7 yasindan sonra nasil oluyor isler bilen var mi?

destekleriniz icin sagolun arkadslar..en sonunda konustuk..olmayacagini bitmesi gerektigini soyledim..hic birsey yokmus gibi sen bilirsin dedi..annemin babamin evindeyim ..kurtuluyorum insallah..davayi aciyoruz...peki bildigim kadariyla cocuklari 7 yasina kadar vermiyorlar degil mi babaya..sonra maddi durumumu duzeltirim ben birsekilde allahin izniyle..7 yasindan sonra nasil oluyor isler bilen var mi?
24 saat geçmeden bunu yapabiliyorsanız bugüne kadar neden beklediniz diye sorarım ben.
yazık o çocukların yaşadıklarına.
hakkınızda hayırlısı

Çocukları sen isteyerek velayeti vermediğin sürece kesinlikle babaya vermezler. Kendini ifade edebilecek yaşlara gelince de ( 7, 8 ) çocuğa da soruyorlar, kimde kalmak istiyorsun diye. Sen annenlerde yaşarsın, çalışırsın, babaları da nafaka verir. Huzurlu , mutlu bir ortamda büyütürsün umarım.

Adınıza sevindim
Hukuki süreç ve velayet hakkında bir bilgim yok açıkçası
Ama duyduğum annede olur
Adam dünden meraklıymış aslında darp raporu hem kızınız hem sizin için almalıydınız
Hakkınızda hayırlısı olsun.

anlayamıyorum
yani siz bunca sene sustunuz, çocukların dayak yemesi falan katlandınız
sonra buraya konu açtınız
ve hemen akabinde baba evine gittiniz:KK57:

bana çok tutarsız geliyor yazdıklarınız
umarım bu son mesajınız doğrudur

Umarım gerçektir ama dün akşamdan bugüne ne ara konuştunuz toparlandınız. Hemde kimseye tek bi cevap bile yazmadınız.
Tekrar diyorum umarım gerçektir.

konuya cidden ınandınız mı?

sana gelince B blue_ice ınsanlarla alay etmeye utanmıyor musun.yıllardır dayak ye ses etme..cocuklarını dovsun ses etme..adam senınle yatmıyor dıye gel konu ac ve ne hıkmetse allahın işine bak kii 24 saat dolmadan böyle psikopat adama boşanmak ıstıyorum de,adam da sen bılırsın desin..nerden cesaret aldın sen???her yerden yalancılık fışkıran bir konu.sonrada ınanmak zorunda degılsınz bla bla...

ya.kımı keklıyosun sen ! mılletı işletince rahata mı erıyosun???????????

Back
X