- Konu Sahibi minnacikkelebek
eşimin annesi yemek yapmayı bilmez yılardır hep kahvaltı yemişler tek bildigi köfte patates ve kahvaltı.ben corbasından sulu yemegine plavında tatlısına tuzlusuna hergün yapılan bi evde büyüdüm.sebzesiz meyvesiz oturmazdık masaya tatlımız tutlumuz olurdu.sabah kahvaltııs dışında diger ögünlerde kahvaltı yapmazdık.annem aşçıdır istinyede büyükbir restoranda yıllarca başaşçı olarak çalıştı.saolsun yemek konusundada beni cok güzel yetiştirdi.bütün bilgisini aktardı
problem eşimin yemek yememesi kahvaltıya alıştıgı için sürekli kahvaltı yapmak istiyor ve dışardan yemek.yıllık şzninde 1 aydır dışardan yiyoruzz pizza hamburger lahmacun aklınıza dışardan ne gelirse artık midem almamaya basladı bendende sürekli pasta börek poğaca hamur işi istiyr yada kahvaltı
dün kayınvalidmdeydik yne kurmuş kahvaltı sofrasını sinir oluyorum bu nasıl iş ne yapsamda esimi yemek kültürüne alıştırsam adn zye her yemegi yaptım ama yok kahvaltı daha iyi geliyor
problem eşimin yemek yememesi kahvaltıya alıştıgı için sürekli kahvaltı yapmak istiyor ve dışardan yemek.yıllık şzninde 1 aydır dışardan yiyoruzz pizza hamburger lahmacun aklınıza dışardan ne gelirse artık midem almamaya basladı bendende sürekli pasta börek poğaca hamur işi istiyr yada kahvaltı