• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yengesinin hakkımda konuştukları😔

Eşimin amcasının hanımı benim için dış kapının mandalıdır.
Böyle bir şey başıma gelse ‘yengen kıçından uydurmuş’ der üzerinde durmam.
Hiç işim yok mu oturup ağlayacağım.
Kendinize dert aramayın.
Yengeyle de iletişiminizi kesin.
Sebebini sorarsa ‘iftira ve dedikodu edenlerle arama mesafe koyamaya karar verdim’ deyin geçin.

Karşındaki insan karaktersiz olursa o cümleyide kurar başka cümleyide kurar inanmayanlarin rabbim başına versin ben bu cümleyi konuşmadım misafirin önündede konuşmam tamam mı yorum yaparken biraz tutarlı yapın akıl var mantık var
Bacım ne diyosun, biz seni destekliyoruz, kafan mı güzel :KK53:
Allah başınıza versin demene kırıldım ayrıca 🥲

Karşındaki insan karaktersiz olursa o cümleyide kurar başka cümleyide kurar inanmayanlarin rabbim başına versin ben bu cümleyi konuşmadım misafirin önündede konuşmam tamam mı yorum yaparken biraz tutarlı yapın akıl var mantık var
Kuzum sana konuştun diyen olmamış ki burda
Sen hayatı hep böyle mi yasarsin
Hem sana hem etrafındakilere eziyet canım benim derdine ne?

Eşimin amcasının hanımı benim için dış kapının mandalıdır.
Böyle bir şey başıma gelse ‘yengen kıçından uydurmuş’ der üzerinde durmam.
Hiç işim yok mu oturup ağlayacağım.
Kendinize dert aramayın.
Yengeyle de iletişiminizi kesin.
Sebebini sorarsa ‘iftira ve dedikodu edenlerle arama mesafe koyamaya karar verdim’ deyin geçin.
Mesafemi koydum şu saatten sonra zaten pislik kadın ama insanın öyle zoruna gidiyor ki yapmadığın konuşmadığın şeyle suçlarınca TM diyorlar ağlanacak ne var diye o anın şokuyla dayanamadım ki

Mesafemi koydum şu saatten sonra zaten pislik kadın ama insanın öyle zoruna gidiyor ki yapmadığın konuşmadığın şeyle suçlarınca TM diyorlar ağlanacak ne var diye o anın şokuyla dayanamadım ki
Ağlanacak bir şey yok. Sakin kalın siz. Sülaleyi karıştıran mikser yengeler herkeste var.
Yanına kalmaz zaten. Salın gitsin.

Şok geçsin gitsin.
Toparlayın kendinizi.
Yapmadığım bir şeyle suçlansam pasif şekilde oturup ağlamam güçlü dururum.
Durumun vehametine göre muhatabımla ya iletişimi keserim ya da hesap sorarım.

Bu arada Cui Bono Cui Bono arkadaşın yorumunu da yanlış anladınız.
Meselelere biraz fevri yaklaşıyor olabilir misiniz?

Bacım ne diyosun, biz seni destekliyoruz, kafan mı güzel :KK53:
Allah başınıza versin demene kırıldım ayrıca 🥲
Kırdıysam özür dilerim ama biri yazmış ya nasıl yanlış anlamış bu lafı diye dil var dilcik var ben bu kelimeyi yeminle konuşmadım birde lafa bakarmisin önlerinde söylemişim

Zoruma gidiyor yüzüme gülüp arkamdan konuşması
İlk defa mı ikiyüzlü gördünüz? Ağlayacaksınız içinize ağlayın bari, eşiniz zaten gerekeni yapmış daha napsın ? Adamı iyice gerersiniz lastik ip gibi en sonunda sizin elinize şaklar.

Ah kızlar nerden başlayayim bilmiyorum beni burda tanıyanlar biliyor dua guruplarinda daha çok aktifim eşimin dayısı yumurta çiftliği var eşimi ara sıra çağırıyor satışa gidiyorlar beraber yumurta satışına cuma günü yengesiyle gitti yengesi diyormuş ki eşime eşin terbiyesizlik yapıyormu annene babana diyormuş biz sizdeydik birgün eşin dediki annen le babana şu sandalyeyi g.t.n.ze sokarım demişim ben eşim demişki o nerden çıktı Demiş TM bizim sorunlarımiz oluyordu ama eşimle benim ailemle arada atışırlardi karşılıklı ama daha böyle bir şey söylemedi demiş sonra diyormuş ki ah canım kusura bakma ben yanlış anlamış olabilirim diyormuş eşim bana söyledi ben zaten kafayı yedim duyunca iki gözüm iki Çeşme başladım ağlamaya eşim kaynanam biz seni bilmiyoruz konuşursa konuşsun diyorlar ama ben sindiremiyorum bi türlü birde bu kadın benim yüzüme karşı çok iyiydi eşimle fotoğraf paylaşımlarımiza canlarım güzellerin diye kalp kor mesaj atardı şimdi bunu yapınca dondum kaldım arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum eşim bırak Allah'ından bulsun ben ağzının payını verdim diyor zaten çok dedikoducu yalancı bir kadın üç kızı var üçüylede kötü bana bi akıl verin lütfen çok zoruma gidiyor 😭😭
Kafana taktıkça huzurlu evinin huzurunu kendi elinle bozmuş olacaksın. Bak ne güzel eşinde kv de arkanda unutup önüne bak o kadınlada görüşme

Kırdıysam özür dilerim ama biri yazmış ya nasıl yanlış anlamış bu lafı diye dil var dilcik var ben bu kelimeyi yeminle konuşmadım birde lafa bakarmisin önlerinde söylemişim
Guzel kardesim, ben kirilmadim ama sen biraz duygusalsin galiba, yanlis anliyosun, herkes yengenin beyinsizligi hakkinda yorum yapti, o lafi da onun uydurdugunu düşünüyoruz hepimiz, merak etme :KK53: Cümle aşırı saçma gelince dalgaya vurduk, eğleniyoruz işte.

Back
X