Eşimin yılbaşı şirket yemeği

Ben böyle bir durumda eşimin mecbur gitmek zorunda olduğunu görüp bununla ilgil sıkıntı çıkarmazdım çünkü yemek 26sında yapılacak yani 31inde benim yanımda olacak . İş sonuçta eşime de güveniyorsam orada bensiz olmasından dolayı ya da gitmesinden dolayı sorun etmezdim. Adı üstünde iş ve mecbur... Yersiz bi tartışma olurdu tartışırsam.
bakın bin kere anlattım ama burda kimse anlamak istemiyor sanırım şuanda burdaki çoğu bayanın istediği ben ne kadar mükemmel bir kadınım imajı vermek ya kurtulun şu egolardan Allahaşkıa :) birbirimize düşman olursak bizim tabi ağzımıza eder erkek milleti :)

Kiz koca senin kocan tamam elinden alan yok simdi de forumdakilerden mi kiskaniyosun? Durum sandigimdan da vahim[
yazık arkadaşım sana bunumu anladın bu yazdığımdan sanırım toplu çıldırmanın eşiğindesiniz :D

bakın bin kere anlattım ama burda kimse anlamak istemiyor sanırım şuanda burdaki çoğu bayanın istediği ben ne kadar mükemmel bir kadınım imajı vermek ya kurtulun şu egolardan Allahaşkıa :) birbirimize düşman olursak bizim tabi ağzımıza eder erkek milleti :)

Arkadaşım hiç bir imaj vermeye çalışmıyorum benim eşim iş için ne kadar sık yurtdışına çıkıyor ve hatta bu akşam da gelen müşterileri ile yemeğe gidecek. Ben bunu sıkıntı etmiyorum çünkü biz bu işten ekmek yiyoruz kaldı ki benimde iş yemeklerim oluyor eşimde buna saygı duyuyor ve yeri geliyor kendisinin gelmeyeceği sizin eşinizin ki gibi ortamlar olduğunda beni almaya geliyor. bu bizim ilişkimiz ve benim imajla filan sıkıntım yok. Bu şekilde olduğum için de eşimle aramda problem de yaşamıyorum ne kadar onu sıkarsam o kadar sıkılırım. Herkesin düşüncesi kendine, ben kendi düşüncemi yazdım. uymuyorsa uygulamazsınız.
iyi günler.

ya çok basit bi derdimi paylaştım beni ne hale getirdiniz kendimden nefret ettim bu kadar ucuzluk ancak kadınlar arasında olurdu zaten yazık ya insanlıktan nasibini almamışlarla dolu burası adminlerden ricam konuyu kapatabilirlermi lütfen ?

aynen arkadaşım işi böyle evet ama işte alışık olmayınca delelniyorum ara da sonrada buraya yazıyorum heinizin yaptığı gibi içimde tutup patlıyayım mı diyorum ama gel görki kadın kadına bu kadar düşmen olur arkadaş bu nedir ya saldırıya uğradım resmen :) ne yaşıyorsunuz bu kadar hanımlar ben kendi derdimi unuttum :) yok benim eşim melekmiş cidden ben kendime dert yaratmışım :)

Evet böyle oluyor cidden, kocayla alakalı sorun anlatınca genel olarak herkes kadını suçluyor, sonra yok neden böyleyiz, neden dert çekiyoruz :)

O ojess bu forumdaki bayanlar kocalarına yada sevgililerine "neredesin? ne yapıyorsun?" gibi sorular sormazlar."kimlerle kaçta çıkacaksın" demezler. gerekirse iş arkadaşı bir bayanla da rahatlıkla yemeklerini yiyebilir ;erkek yada kadın. ne koca kızar... ne kadın kızar... kısacası biz çoktan Avrupa birliğine girdik. ama yanlış kapıdan....

herkesin kişisel görüşü denir... ama karşı görüşten olunca psikolojik sorunluyuz.

şahsen psipisikopatım :KK53:

Arkadaşım hiç bir imaj vermeye çalışmıyorum benim eşim iş için ne kadar sık yurtdışına çıkıyor ve hatta bu akşam da gelen müşterileri ile yemeğe gidecek. Ben bunu sıkıntı etmiyorum çünkü biz bu işten ekmek yiyoruz kaldı ki benimde iş yemeklerim oluyor eşimde buna saygı duyuyor ve yeri geliyor kendisinin gelmeyeceği sizin eşinizin ki gibi ortamlar olduğunda beni almaya geliyor. bu bizim ilişkimiz ve benim imajla filan sıkıntım yok. Bu şekilde olduğum için de eşimle aramda problem de yaşamıyorum ne kadar onu sıkarsam o kadar sıkılırım. Herkesin düşüncesi kendine, ben kendi düşüncemi yazdım. uymuyorsa uygulamazsınız.
iyi günler.
seni kastetmedim arkadaşım normal yazanlara normal cevaplar veririm ama cidden burda ruh hastaları var seni kasttemedim yani :)sen gayet yumuşak ve olgun yazmışsın eleştiri olur ama böyle olur zaten .dalga geçerek hakir görmeye çalışarak değil destek vermek gerekir ama nerde hata bende ne yazıyosun derdini tanımadığın insanlar gerçi Allah başka dert vermesin bu bişey değil :)

burda kurumuma yaptığınız eleştiri yersiz olmadı da benim uslubum mu göze battı resmen asıl siz kendi yazdıklarınıza bakın düşmanınız değilim ben sizin burda bir sorun paylaştım stres topunuz olmak için açmadım bu yazıyı saçma bulursun o ayrı cevap yazmamak özgürlüğün var yazma bişey daha iyi olur dimi YAZMA bu kadar basit fikirlerini kendine sakla beğenmediysen derdimi

Bankalar bilgi güvenliği gereği özenli davranmak durumundadır ve gerekli önlemleri almamalarının yasal yaptırımları mevcuttur.

Siz , sizin bankanızın bu tarz önlemleri almadığını ve genel müdürlükte olmanıza rağmen misafir girişi yapılabildiğini belirttiniz. Sonrasında peki ben ne söylemişim ojess ?

Bakalım : "Kurumunuzun gerekli önlemleri almaması kendi tercihidir."

Sizin konunuzdaki tüm yorumlarımı alt alta sıralayın ve bakın hangi yorumumda sizi stres topum olarak görmüşüm ? Asılsız ithamlarda bulunmayın.

Back
X