Eşimin yılbaşı şirket yemeği

Canim neden rahatsız oluyorsun ki. Başta şaşırdım eşlerin gelmesinin yasak olmasına yani daha önce hiç duymamistim ama demek varmış ve esin maili göstermiş yani yalan filan da değil. Ayrıca yemek yılbaşında da degil desen ki neden ayri geçirelim filan. Sen tam olarak neyden rahatsız oldun? Aklını kurcalayan seni huzursuz eden ne?

benim iş yemeklerim de eşsiz ve abimin iş yerine de mesela dışarıdan giriş yasak. oluyor böyle seyler. eşimin de ramazanda hergün iftarı olurdu eşsiz. cogunda kıyameti kopardım bi kısmına da davetsiz de olsam katıldım. bana göre özellikle ramazanda eşsiz iftar programı yapan gerizekalıdır. eşler evde tek mi oturacak. bir değil iki değil. bıraksan otuz gün sahur iftar dolu yanii..
eşinize rahatsızlığınızı söyleyin ancak başka yolu yoksa göz yumacaksınız. bu tip organizasyonlar bence aşırı saçma.

Arkadaşlar benim eşim türk değil polonyalı bu ramazan zorla iftara götürdüler .Alkol olayına gelince polonyalı olmasına rağmen alkolden nefret eder ağzına sürmez sigarası filanda yoktur şimdi evet bu normal bende çalışıyorum hemde resmi bir kurumda devlet memuruyum ama o benim ofisteki tüm arkadaşlarımı tanır bilir bizde eşlerimizi getirmek bize kalmış bir durumdur .Evet mecbur gitmesi lazım ama şunu anlayabilirmisiniz lütfen yemeğe giderim yerim kalkarım bir iki saat oturup dün akşamda yemek 8 de başlayıp 12 de bitecek diyor ve 12 ye kadar kalmakda mecburi yemeğin yeneceği yeri de hala söylememişler sır gibi mübarek ya bana bu kadar tantana saçma geliyor
seni endişelendiren veya şüphelendiren nedir peki?

inat değilmi arkadaşlarımı alıp o mekana ben de yemeğe gidicem onu da yasaklayamazlar mekanı kapatmadıkça heralde ama mekan ismi sölenmiyor personele :) nasıl bir saçmalık anlamadım gitti

bilmiyorum ne kadar güvenmek istesemde babamda dahil erkeklere güvenme konusunda sorunlar yaşadığım bir gerçek bunu eşimde biliyor ben herşeyimle çok açık bir insanım onunla evlenme sürecinde herkesi tüm ailemi karşıma aldım şimdi yemğe gitsin tamam madem yapacak birşey yok ama orda 12 ye kadar oturmak zorunda değil ya eşim hasta evde yalnız ben gitmek zorundayım demek bu kadar zormu işten mi atarlar yani nedir ?

kesinlikle rahatsız olmayın.nevar bunda..sizimde iş yemeğeniz olabilir.güvenmiyorsunuz sanırım..o akşam sizde arkadaşlarınızla görüşün yemeğe çıkın..

nefret ederim boyle sosyal organizasyonlarin zorunlu kilinmasindan.
bizim de burada yilbasi degil de noel yemegi olur. isteyen ekstra bir ucret verip bilet alma karsiliginda esini de goturur. isteyen de gitmez. simdiye kadar hic katilmadim esim de ben de. zaten isyerinde yeterince goruyoruz birbirimizi mesai disindaki zamanimi niye boyle bir yemekte harcayayim ki!

is yeri cok sosyallesmelerini istiyorsa ogle yemegi yapsin is saatleri dahilinde insanlara normal mesai ucretini de odesin. aksi takdirde bunu zorunlu kilmak tam manasiyla zorbaliktir!

cok kalmasin yesin yemegini ciksin
bu kadar takmayin kafaniza buyutulcek bisey yok

Eşimin çalışanlarından bir hatunun eşi de böyle sorun çıkarıyordu. Ama öyle böyle değil. Adam şirket binasında yapılan kokteyle girmek için güvenliğe yumruk atmış, sosyalleşme yemeklerinden birini basıp eşime bulaşmış bunlar senin başının altından çıkıyor diye. Yabancı katılımcıların da olduğu zorunlu bir eğitime eşinin gitmesine izin vermemiş ve bunun gibi onlarca şey. Birkaç ay önce eşim bu hatunu başka departmana yolladı, sıkıntı oluyor diye. Çıkışını vermek istemedi ekmeğiyle oynamamak için. Ama orda da aynı sorunlar devam etmiş. Bu ay da işten çıkarıyorlarmış. Evdeki huzursuzluk işe yansıyınca böyle oluyor işte.

Arkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum :KK43:
Anlayamadım ne hakla insanların ailesiyle birlikte vakit gecirmek istemelerinin çok doğal olduğu günlerde illaki geleceksin h3mde yanlız diye bir dayatma yapabiliyor bir işveren?
Cok haklısınız. İllqki kaynasma olacaksa evliler eşleriyle yada hiç gitmeyebilir.

benim bu tarz aktivitelerim olduğunda beyfendi bana sormadan kendini dahil ediyor benim ofisteki arkadaşlarımla samimiyeti var ben olmasamda burdaki erkek arkadaşlarımla dışarda buluşmalar görüşmeler falan olsun tabi benim hoşuma gider ama onun ofisinden ben kimseyi tanımıyorum beni mutsuz eden birşeyi yapmasını anlayamıyorum ben

Bence abartiyorsunuz. Ben de esinizle ayni meslektenim, bizim de is yemeklerimize genelde sadece personel davetli.

Simdi siz neyden supheleniyorsunuz ? Yemege gittigi insanlar zaten her gun gordugu insanlar, esinizin iclerinden birine niyeti bozuksa bile , zaten o hatunu her gun isyerinde goruyor yani niyet bozmakta bu yemegin bir rolu yok. Isteyen her turlu yapar, yemek mesele degil , isyerinde birine ilgi duyacagi varsa zaten duyar.

Bozulacak bir seyiniz yok. Isyerindeki insanlari tanisaniz ne, tanimasaniz ne ? Ordaki insanlari tanimaniz ordan biriyle aldatilma olasiliginzla tamamen alakasiz. Yani is arkadaslarini tanisaniz bile ne olacak, hangi hatun nasil kontrol edince ne kazanacaksiniz ki?

Icki icse bile ne olacak ki, sonucta bu bir grup seks partisi degil, is yemegi . Is arkadaslarina sarhos olup tecavuz edecek hali de yok ya ???!!?

Sizin derdiniz yemek degil ki, adama guvenmemek. Neden guvenmediginiz onemli, ailednizde kotu ornekler varmis sanirim, o yuzden gvensizsiniz. Ama adamin falsolu bir hareketini gordunuz mu ? Yani , guvenmemenizi hak edecek bir seyler yapti mi, aldatacak karakterde bir insan mi ? Cevap hayirsa, adama haksizlik ediyorsunuz demektir.

Evlisiniz, omur boyu dip dibe olacaksiniz zaten , adam bir gece de baskalariyla vakit gecirsin, bir geceden ne olacak ? Nasilsa diger gecelerin hepsinde adam sizin, bir gece icin bu kadar kiskanclik niye, gercekten abartiyorsunuz.

Son düzenleme:
Eşinize guveniyorsaniz gönderin gitsin dönerse sizindir dönmezse hiç sizin olmamıştır ve unutmayın sonunu düşünen kahraman olamaz :KK45: kısaca abartmayin böyle şeyleri ya..

Ben de bozulurdum ama mecbursa yapacak bişey yok, gidecek tabi ki.:KK51:
ya gitsin artık tamam ona ne kadar kızsam da anladım mecburiyet ben 12 ye kadar orda oturma mecburiyetini çözemedim benim geçen haftaki yılbaşı yemeğimde 9 da yedinmi bekliyorum şirketin orda diye yazmayı biliyordu bende bunu onun burnundan fitil fitil getirmezsem bu arada bu şirket sinemlara gitmeler oyunlar yok tiyatrolar böle aktiviteleride var mecburiiii :) eşim gitmiyor tabi senle giderim ne onlarla gitcem şimdi noldu kararı değişti anlamadım

Arkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum :KK43:
şirket baya pintiymiş madem böyle bir organizasyon olucak eşli olması gerekir .çok saçma bencede eşiniz gitmeyiversin

Back
X