Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bagimlilik yapmis kurtulmak istiyorsa tedavi gormeli telkin yolu ile asilabilir ama yalan guvensizligin sizde actigi derin yaralari evlilik terapisti ile atlatirsiniz gercekten zor kumar gibi bir illet bu at yarisi
Cok uzuldum duumunuza allah yardim etsin siz biseler yapalim gelecek kuralim derdindeyken esiniz har vurup harman savurmus bi ton sikintiya girmis sizide sokucakmis ama akilli bi kadinsiniz hesaplarinizi ayirmaniz dogru olmus evi arabayi ustunuze yapmaniz da onun uzerine yapsaniz onlardan da olurdunuz. Calisiyosunuz nasil olsa birclar bitince birikim yapmaya calisin o cocuklarinin rizkini atlarin pesine harciyosa gic biseyi haketmiyo maddi acidan hic bi yardim yapmayin sakin borclar bitince de son kez net bi sekilde konusun size yazik degil mi hu kadar calisp cabaliyosunuz bu sizin yaptiklarinizi onun yapmasi gerekirdi bi aile babasi olarak ama anladigim kadariyla evin erkegi siz olmussunuz cocuklariniz icin sabredin ve emeginizi ona yedirmegin.
Evet hersey esinizde bitiyor gercekten kurtulmak istiyor mu yoksa sizi oyalayip yuvasini bir sure daha idare etmek mi bu sorularin cevabini samimi bir sekilde itiraf ederse sizde destek olursaniz kurtulur tabi ki olum yok ucunda cok sukur borc meblaglari yuksek tabi ki cocugunuzun rizkini cope atmasi kotu biraz maneviyati cokmus gibi ailesi ile arasi nasil cocuklugu problemli bir kisilik mi mantikli bir insanin yapmak istemeyecegi bir davranis bir yerde birsey eksik demek ki kendini bu sekilde avutuyor soru sorarak konusun esinizle cabuk cozulur kararindaki samimiyetini anlarsinizTedavi için İstanbulda bir bağımlılık merkezi var ve ayda bir çağırıyorlar. Her seans para ödeniyor bir de uçak parası. Ben veremem zaten ancak kendi borçlarımı ödüyorum Onda da para yok bence. Bir de kurtulmak istiyor mu? Bilemiyorum.Aile terapistine gitmek için önce onun bu bağımlılıktan kurtulması lazım.
Canım araba evin benim adıma olmasının sebebi kredilerinin benim adıma çekilmesiydi. İyi ki de öyle olmuş. Dediğin gibi onun adına olsaydı ev ve araba satıldığında ruhum bile duymazdı. Ben bir daha hesaplarımızı birleştirmeyi düşünmüyorum. Dediğin gibi birikim yapmam lazım ve bundan da haberi olmaması lazım. borçlarım bitince inşallah birikim de yapabilirim. Hem kendim hem çocuklarım için. Eğer birikimimi taşınma esnasında harcamak zorunda kalmasaydım sanırım şimdiye kadar ipler kopmuş olurdu.
Desteğin için teşekkürler.
Evet hersey esinizde bitiyor gercekten kurtulmak istiyor mu yoksa sizi oyalayip yuvasini bir sure daha idare etmek mi bu sorularin cevabini samimi bir sekilde itiraf ederse sizde destek olursaniz kurtulur tabi ki olum yok ucunda cok sukur borc meblaglari yuksek tabi ki cocugunuzun rizkini cope atmasi kotu biraz maneviyati cokmus gibi ailesi ile arasi nasil cocuklugu problemli bir kisilik mi mantikli bir insanin yapmak istemeyecegi bir davranis bir yerde birsey eksik demek ki kendini bu sekilde avutuyor soru sorarak konusun esinizle cabuk cozulur kararindaki samimiyetini anlarsiniz
tamam da, borctan dolayi evinize haciz gelirse evin sizin ustunuze olup olmadigina bakmazlar ki. siz evlisiniz. bence bir avukata danisin
Evet dediğin doğru ama ev borcu ödenmeye devam ettiği için banka da rehinli oluyor sanırım. Bir de önce maaşa geliyor sanırım haciz. Yine de bir avukata danışmak lazım. Ama kime danışacağım. Tanıdığım avukatlar ya onu tanıyor ya da benim ailemi ve memleketteler. Samimi de değilim ki bir sohbet ortamında ufak yollu sorabileyim.![]()
soylemek istedigim, "ben butcemi ayirdim, ne hali varsa gorsun" diyemezsiniz evli oldugunuz icin. Sonunda gelip size patlar. O kadar zaman once 30000 lira olan borc simdi ne kadardir acaba?
Esinizin maasina haciz gelir, ardindan sizinkine haciz gelir, ev borcunu odeyemezsiniz, bu sefer ev elinizden gider.
Gamli baykus olmak istemem ama bence mudahale etmeniz gerekli, esiniz boyle giderse bu isin sonu hic iyi gorunmuyor
Seni çok iyi anlıyorum, kötü bi durum dilerim bir an evvel feraha çıkarsın. Ev taksitin daha çok mu kaldı? Bide niye sen ödüyosun hep nihayetinde ev ikinizin. Bence sen bu süre içinde en aza indir giderini ve birikim yap. Ya da elinden tüm maaşını al memursunuz ikiniz de galiba net şubesine gir onbeşinde kuruşu kuruşuna çek. Sonra da at başka bi banka hesabına ne olacağı belli olmaz yıllar yılı sömürülmüş. Emin ol böyle bi ortamda çocuklarında zarar görecek, ayrılmak en mantıklısı gibi ama yine de sen bilirsin
Oncelikle alah size kolayliklar ve sabir versin.Ayni seyleri maalesef benim ablam yasadi ve halada yasiyor20 senelik evli enistemin iyi bir meslegi var cok guzel paralar kazandi ,iki kere kendi is yerini acti ve iki kerede kendisi batirdi
Nasil mi? Tabiki at yarisiyla en basta ablam olmak uzere tum aile cok zor gunler yasadilar bir sure sonra bizimde haberimiz oldu ve annem enistemi hala affetmez evladima neler cektirdin diye iki cocuklari var bide utanmadan onlarin sut parasini atlara yatirdigimi bilirim diye anlatir
ablamda ayrilamadi maalesef cocuklar dedi seviyorum dedi ama omrunden omur gitti halada oynuyo maalesef
yani size demek istedigim huylu huyundan vazgecmiyor.Beraber yasamaya devam edicekseniz Allah size kolaylik versin
kusura bakmayin ama boyle bi baba erkek cocugunuz icin ne kadar iyi ornek olabilir? icim acidi cocuklariniza...
at yarışını bilemem ama bir tanıdığım kısmen bunları yaşadı. eşi çoluğunun çocuğunun rızkını gider başkalarına verirdi. saftı bayağı. kredi kartını arkadaş sandığı dolandırıcı insanlara verir dururdu. belki 10 sene devam etti.. yediği kazıktan bile ders almadı. en sonunda tanıdıgım eşinin bütün kredi kartlarını kendi eline geçirdi daha sonra hepsini yırtıp çöpe attı baskısını kurdu huzurunu kaçırdı. sonra eşinde boşanma korkusu belirmeye başladı. iyice üstüne gitti eşinin. bağırdı çağırdı hem kendi huzuru hem eşinin huzuru kaçtı ama yapmak zorundaydı zavallım. eşi çok çok saftı. sürekli kavga ediyorlarmış bu sebepten dolayı en sonunda eşi artık huzuru kaçmasın diye pes etti ve tabiki karısının boşayacağından da korkuyordu. maaş kartını bile karısına verdi. şimdi yapmıyor bıraktı o saçma alışkanlığını... erkeklerin üstüne gitmek gerekiyor.
çocukların evde olmadığı zamanlarda eşinle tartışsan olmaz mı? tartışmaktan korkmamalı ve kaçınmamalısın... adam olana kadar yakasını bırakmamalısın.
Allah yardımcın olsun ve sabır versin inşallah tez zamanda kurtulursun bu durumdan. Allah eşini yola getirsin hayırlısıyla...