- 12 Temmuz 2006
- 57.803
- 220.888
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi peaceful16
Mune ben bibi malum biliyorsunuz ama yazdıklarına inanamadım şoklar içinde okudum.
O konunun kazenle siteyle ne alakası var biz belli üyelikleri protesto edip yazmayalım diye birbirimize destek olmak istedik ki popi olmasın. Ha tabi popi olmaması site için sorundur tabi ki orası ayrı.
Biz kazeni nasıl al aşağı edebiliriz ki site onun istediğini yapar istediği kuralı koyar istediğini atar ama zaten sitenin kesinlikle adil olmadığını düşünen bir çok insan var napıcaksınız hepsini atacakmısınız?
Ha ayrıca size ulaşmak o kadar da kolay değil bize ulaşından mail attım neden banlandığımı öğrenmek için cevap gelmedi bu üyeliği aldım kızlar sorsun diye çünkü banlanıcağımı düşündüğûm bir durum yok. Sayemde onlarda siteden atıldı.
Konuyu da kapattınız neden? Hani konular kapanmıyordu bizim kimseyi eleştirme hakkımız yok mu? Çocuk azarlar gibi cevaplara rağmen 7 senelik üyeyim hiç birşey demedim bu zamana kadar ama biraz insaf kimseyi zan altında bırakmayın yazdıklarımız orda yazdıklarınızı beğenmeden önce gidip okusunlar biz ne yapmışız.
Birazdan kazen de gelip sen şöyle yaptın şurdansın şusun busun diye yazabilir ne sakladığım birşey var ne korkum ne de umrumda![]()
2. Üyelik yasak bibi, sen mi neden banlandın? Argo sözden banlanmışsın, dilinin ayarı olmadığını sen benden iyi biliyorsun değil mi?
Site için sorun değildi ama maksat yine hedef göstermek değil mi bibi?
Konuyu kapattım evet zira o topik maksatlı açılmıştı değil mi? Üstelik üyelere yönelikti, yönetime eleştiriniz varsa bana gelebilirdin, neden gelmedin? Banlıyım deme, banlanmadan önce, hem gelip bana sorma hem de zan altında bırakmayın de, hanginiz sordunuzda benden cevap alamadınız bibi? Hepiniz cevap aldınız, o cevapları beğendiniz veya beğenmediniz ama cevap aldınız, biriniz dahi benden cevap alamasaydı hak verirdim, Kazen'e ulaşamadığınızda bile ben aracılık yapmadım mı hepinize?
Kazeni haz etmediniz hadi, sen bibi sen niye bana gelmedin? Yoksa o müdürüm müdürüm sözleri ye kürküm ye misali altı üstü moderatörlüğüm yüzünden miydi?
Hepinize karşı gayet şeffaftım ben.