- 1 Kasım 2019
- 2.007
- 3.845
- 133
- 26
- Konu Sahibi yasmin1987
Hatti nedir bilmiyorum ama online islemler vs gibi uygulamalardan ogrenilebiliyor fatura detaylari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nenyapmayı düşünüyorsun?Hepinizin cvplari icin tesekkur ederim aksam geldiginde sordum direk bana oyun ici urunler satin almis ondan bu kadar gelmis
Büük ihtimal yeni telefon almıştır ödemesini telefonuna yansitmistirKizlar merhaba bugun sabah tesadufen esimin tlfnu elimdeydi ve mesaj kutusunda mobil hattan msj vardi fatura bilgisi olarak ve aynen 459 tllik bir odeme oldugu yaziyordu tabi hemen sordugumda kendisine bana mantikli ve tatmin edici bi cvp veremedi kem kum etti neden oldugunu bende bilmiyorum felan sizce bu kadar yuksek bi fatura neden gelir (su an ise gitti aksam daha detayli soracam)napmista bu kadarlik bir fatura oduyecegiz...
Bisey dusunmuyorum olmus olan artik ama oyunu bi daha oynayamaz o bitti artik bundan sonra bu kadar para yedirmek bi oyun icin hic akil mantik isi degilNenyapmayı düşünüyorsun?
Bisey dusunmuyorum olmus olan artik ama oyunu bi daha oynayamaz o bitti artik bundan sonra bu kadar para yedirmek bi oyun icin hic akil mantik isi degil
Aynen yapabilecegim hic bisey yok ins bilgisayar bozulur kalir oyleevet oyunlarda can vs almak için telefon faturası üzerinden satın alma yapılıyor. oyun işi de bağımlılık.
İnternet kotası aşmıştır. Telefon süresinden dolayı böyle çok gelmiyor ama o da olabilir. Benim eşim günde 300 telefon görüşmesi yapıyor. Öyle bir işi varsa olabilir.Kizlar merhaba bugun sabah tesadufen esimin tlfnu elimdeydi ve mesaj kutusunda mobil hattan msj vardi fatura bilgisi olarak ve aynen 459 tllik bir odeme oldugu yaziyordu tabi hemen sordugumda kendisine bana mantikli ve tatmin edici bi cvp veremedi kem kum etti neden oldugunu bende bilmiyorum felan sizce bu kadar yuksek bi fatura neden gelir (su an ise gitti aksam daha detayli soracam)napmista bu kadarlik bir fatura oduyecegiz...