Eşimizden ve Çevremizden Hamilelik İncileri..

ilk hamileliğimde 9 ay süren bulantı ve kusmalarımın bi sonucu olarak akşam yemekleri benim için kabusa dönmüştü. sofrayı hazırlayıp oturuyodum ama hiçbişey yiyemiyodum, yersem de koşa koşa lavaboya... yine böyle bi sofra başında eşim "seninle oturup güzel güzel yemek yediğimiz günleri hiç hatırlamıyorum" demişti. çok üzülmüştüm:)

ilk oğlumdan sonra ikinci hamileliğimde de oğlumuz olacağını öğrendiğimizde çok sevinmişti. çünkü böylelikle kız olur ümidiyle 3. için beni ikna edebileceğini sanıyodu...

Aaa delikafadulden tuğbacım helal olsun valla eşine kaydirigubbakcemile3

benim eşimde giydiğim pantolonlara ve eşofmanlara takmış durumda,hergün mutlaka giydiğim altın belini kontrol ediyo sıkımı gevşekmi diyekaydirigubbakcemile3 eğer içine sinmediyse kafasını sıkıştırıyosun kızımın,değiştir şunu deyip değiştirtiyo,allahım o kadar basit sanıyo sıkışmayı :)) yani altıma hiçbişey giymeden dolaşsam ancak rahat edecek

çok hoş hikayeler var inşallah ben de anlatırım zamanı gelince :1hug:

benim şöyle bir durumum oldu geçen ay doktora kontrol amaçlı gittim kontrolde doktor minik bir nokta gördü..ümitlendik olabilir dedi ve hemen kan testi istedi...
kan testi sonucunu akşam 22:00 da mail yolu ile ileteceklerdi..
akşam saat 18:00-22:00 arası kendimi hamile sandım :gitme: güzel bi duygu:CüvCüv:
tabi eşime de söyledim o hemen havaya girdi geliyor dedi :1rolleyes: ben de dur bakalım kısmet demiştim..
o akşam iki kez çamaşır yıkadım biri saat 19:00 gibi idi ve eşim sepeti kaldırmama izin vermedi...aaaa dedim bu iş keyifli olacak...diğeri saat 22:30 gibiydi o sepeti sessiz sedasız ben kaldırdım...çünkü saat 22:00 de hamile olmadığım sonucunu aldım:çok üzgünüm:

benim hamileliğimde komik bişey olmadı biraz yorucu ve üzücü geçti ama şimdi herşey yolunda birde kucağıma sağ salim alırsam kızımı o zamandünyalar benim olur. bende doğum hikayemi yazarım sizlere :) kısmetse

hepimize rahat doğumlar diliyorum

son aylarda daha da üstüme düşmeye başladı.. bana süreklı canım iş yapma, yorulma demeye başladı. yapınca tepkı verıyordu.. tam bır hafta evde hiç bir şey yapmadım gıbı.. yemek basıt olarak yaptım.. makınaya bulaşık dizdım.. sadece... baktı olmuyor. ev gidiyor. kırden.. bu sefer dönp "canım iş yapma, yorulma ama kırlıde olma.. üstten yap sadece" demeye başladı... :)))

bana bakıp kıyımlı oldun demesı yok mu:))))

yemek yerken "sana çok yeme derdım ama bebek var.. ye de bebege yarasın" diyor.. son aylarda resmen yedıgımden korkuyor sevgili eşim.. yemekten bır saat sonra açlık krızıne giriyorum..

eşime göre fazla yedıgımde "çok yıyorsun .. bebek sıkışıyor.. az az ye"..

Kızlar sizi özenerek okudum, bebeğim 22 günlük şuan, fakat hamileliğim boyunca böyle şeylerim olmadı aslında eşim baba olmaktan çok mutlu görünüyordu ama bana pek özen gösterdiği söylenemez

hamilelikten önce çok zayıftım eşimin deyişiyle manken gibiydim ama kilo aldıkça eşim tosunum ye tombulum diye sevmeye başladı

bir de doktorum çatlaklar için tek tüpü 60 tl olan bir krem yazınca ve kakao yağının şişesi de 10 tl olunca eşim bana aşkım kakao yağı daha faydalı olur ben sana bidonla alırım sen yağ kullan dedi:)))

:) dün akşam gaz sancım vardı,sıcak su torbası yapıp belime ve karnıma koyuyordum sırayla.Eşim görünce tabi dellendi,napıyosun yakcaksın bebeği,onun derisi çok hassas bişey olur diyerek elimden aldı sıcak suyu :90:

bnmki de ince şeyler giyince falan diyo üşüücek çocuk bi de göbüşüm açılıyo bazen neymiş oğlusu üşürmüş. diyom o sıcacık içerde üşüyen benim ama anlamıyo :88:

Gecen gece uyurken esım yorganı tamamen kendı ustune cekmıs.Bır ara esım uyandı
- "Aman benım guzelım çok mu üşümüş" deyınce ay esım ne kadar ılglı oldu dememe kalmadan karnımı once alıyle ısıttı sonra da sadece karnımı ortup arkasını dondu Megersem derdı kızıymıs ben dııl :))))

Arabamıza bındık alısverıse gıdıyoruz, emnıyet kemerımı taktım.Esim :
Esım : O kemerı taktın cocuk bogulcak ıcerde
Ben : Canım kaza olunca bızı ney kurtaracak kı,
5 dk sonra
Esım : Vallahi cocuk tıkandı orda. Zederdı cıkaralım o emnıyet kemerını

Daha dogmadan boyleyız bakalım dogunca ne yapıcaz

ayyy kotum resmen kızım yatağa yapıştı hee ayy ne komik

benimkide üstünü kalın giy bebek üşümesin..
BOL SU İÇ BEBEK İÇİNDE YIKANSIN..
güzel yat bebek rahat olsun vb şeyler komiğime gidiyo artık

koptum kptum yaa

canım çok güzel anlatmışsın bunlar hamileligin tadı tuzu kafana takma bunları

Ay çok güzel bunlar ya.. benim eşimde güya şimdi hamilelik istemiyordu.. hamileliğimden bu yana geceleri eli karnımdan kalkmaz oldu yemek yiyemiyorum ben bu aralar.. sen yeme ama bebiş yesin diyor ve ilk gün sorduğu cinsiyetini öğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…