cips aşermesi akabinde yenilen koca bir paket cips sonrası coşan kızım için heyecanla ve espiriyle "bak nasıl hareketlendi sevdi sıpa cipsi" dediğimde.. eşimin çok ciddi ve endişeli bir tavırla "canım ne sevmesi alerji yaptı çocuğa" demesi.. :1shok:
zıplayarak kaşındığını sanıyordu akannehir
Aaa delikafadulden tuğbacım helal olsun valla eşine kaydirigubbakcemile3
:) dün akşam gaz sancım vardı,sıcak su torbası yapıp belime ve karnıma koyuyordum sırayla.Eşim görünce tabi dellendi,napıyosun yakcaksın bebeği,onun derisi çok hassas bişey olur diyerek elimden aldı sıcak suyu :90:
özellikle yatrken sağa sola döndüğümde oynuyor dediğimde kızımı fazla sıkıştırıyosun yatağa yapıştı ondan oynuyo biraz dikkatli dönüp yat der
yemek yerken çok az yedin kızım doymadı biraz daha ye yoksa kızım aç kalacak kanı şekeri düşecek der
kızım hareketsiz olduğu zaman uyuyo televizyonun sesini kısalım uyanmayın uykusundan der ve televizyonun sesini iyice kısar beni deli eder
onun uyuduğunu düşündüğü zamanlarda benim fazla dolanmamı asla istemez kızı rahat uyusun diye
bu erkekler hemende babalığı benimserler
arabamıza bındık alısverıse gıdıyoruz, emnıyet kemerımı taktım.esim :
Esım : O kemerı taktın cocuk bogulcak ıcerde
ben : Canım kaza olunca bızı ney kurtaracak kı,
5 dk sonra
esım : Vallahi cocuk tıkandı orda. Zederdı cıkaralım o emnıyet kemerını
daha dogmadan boyleyız bakalım dogunca ne yapıcaz
cips aşermesi akabinde yenilen koca bir paket cips sonrası coşan kızım için heyecanla ve espiriyle "bak nasıl hareketlendi sevdi sıpa cipsi" dediğimde.. eşimin çok ciddi ve endişeli bir tavırla "canım ne sevmesi alerji yaptı çocuğa" demesi.. :1shok:
zıplayarak kaşındığını sanıyordu akannehir
bebek beklerken babalarda ve aile fertleride genelde çok heycanlı oluyor... tabi farkında olmadan sözledikleri sözlerle çogunda gülmemek için kendımı zor tutuyorum.. ve bizim aileden inciler...
eşime bı yere gidelim dedigimde "bebegı yoruyorsun farkında degilsin çok gezme istersen.. çocuk gibisin hala"
canım kış nısan da dondurma istedignde" dondurmayı ısıtarak ye lütfen.. bu sogukta bebek üşüyecek" "canım dondurma ısınırsa erır. o zaman sekerlı süt olur" olsun sen ısıt ye""
bır şey yerken beek oynadı dedigimde " çok rahatsız ediyorsun bebegı.dikatlı ol bıraz." tabı kaşlarını çatarak bana bakıyor..
yatakta dönerken nerdeyse azarlıyarak farkında olmadan "bu kadar sert dönme. hala çocuksun" hamıle oldugunun farkında degilsin sen"
kapının onunden alırken bına çıkışındakı 8 basamagı inip arabaya bındıgımde " önceden ceylan gıbı sekıyorsun diye iltifat ederken şimdi " at gıbı zıplama, nıye daha dıkkatlı degilsin. sakın ol"" vs..
tabı ben bebek haretlendı.. ayagı burada, başı bu tarafta, gıbı şeyler söyledıgımde dinleyemıyor.. içim bır hoş oluyor anlatma diyor... kıyamam canım benım..
artık cevap vermıyorum.. guluyorum.. tamam sakınleştım ama normal benım için ama hala eşim alışamadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?