böyle küsüp yatak ayırarak hiç bir şeyi düzeltemezsiniz.
hani bazı problemler vardır konuşularak çözülmeyecek şeylerdir, onu anlarım da, bu durum yatak ayırmaya, 10 gün konuşmamaya kadar gidecek bi durum değilmiş. o haklı demiyorum tabi ki ama küsüp onun işini kolaylaştıracağınıza, konuşun o kendini kötü hissetsin.
arkadaşlar:85: 10 gündür eşimle küsüs yataklarıda ayırdm sebebi geçen nette onun girdiği sayfaları karıştırdm ünlü bir sanatçının firikiklerine bakmış bende bunu görünce çok sinrlendm bunu ona söyledm oda hemen birdaha bilgisayarımı ellersen seni boşarım dedi bende bizim evlliğimiz bukadr basit şeylern üstüne kurulmuşsa hemen boşanalım dedm yaptığından utanacağına birde üste çıkıyorsn dedm çıktm odadan hiç knşmadm ertesi gün konuşmak istedi ama ben yüz vermedm kumar oynama alışkanlığı vardı 3 ayr gitmiyordu şimdi tekrar başladışimdi ben ne yapayım bana söylermisinz byle olunca ssevgide saygıda azalıyor sizce nasl bir yol izlemeliym herkese teşekürler şimdiden
hay allah keşke belli etmeseymişin baktığını
erkek milleti ya hepsi bakıyo nolcak ki bundan
evli diilim ama ben de sevgilimin benim haberim olmadan bilgisayarımı karıştırmasından rahatsız olurdum herhalde
sen bunu alttan al bence bak bikaçgün başı boş bırakmıssın kumara bile yeniden başlamış
boşarım filan demesi o anlık öfkeden kaynaklanmıştır
yoksa kolay mı ayol öle hemen boşanmak ciğerini sökeriz valla
Ver o bilgisayarı eline onla uyusun beyfendi
Ne demek bidaha bilgisayarıma bakarsan boşarım seni
geri adım atmayın bence hatasını anlayıncaya kadar.
Kumar mı?
Önce bu kötü alışkanlığından kurtulmalı..
Tedavi olmalı..
Bir bağımlılık diğerini tetikliyor işte!!!
hayatm istese bırakıyor ama bu onun işine geliyor bu defa bunu bu şekilde kullanması beni sinir ediyor yani yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali
Bakın eşiniz hasta! Önce bunu kabul edin...
Kumar öyle isteyerek bırakılacak bişiy değildir.. Zaten öyle olsaydı sizle olan dargınlığınızı bahane edip kumara koşmazdı.. Kızardı,küserdi vs. ama kumara dönmesi asla vazgeçmeyeceğini gösterir..
Kumar bir bağımlılıktır..
Kumar oynamadığı için kafasını bu defa da elalemin kadınlarının frikiklerine takmış işte farkında değil misiniz?
Hepimizin her hareketimizin altında mutlaka geçmişe dayalı bir bozukluğumuz vardır..
yatağı niye ayırıyosunuz belli ki adam sıkıntısından kumara sarılmış evlilikte böyle tartışmalarda yatak ayrılmamalı her şey karşılıklı o bişey demiş siz bişey yapmışsınız yatağı ayırmışsınız iş inada binmiş belli ki adam sinirlenince öyle saçma bişey söylemiş sinirli söylenen her şeyi ciddiye almayacaksınız o zaten ilerde söylediğine pişman olur önemli olan hoşgörülü olmak ve saygıyı hiç bozmamak bence olay iyice büyümeden yatakları birleştirin sonuçta adam aldatmamış bu kadar büyük ceza vermeyin konuşa konuşa anlaşırsınız özür de diletirsiniz yoksa adam suçluyken şu durumda suçsuz görünecek kendini haklı çıkaracak Allah yardımcınız olsun
hyatm teşekrler yorumun için ama ben böyle konularda biraz hasasm ne olursa olsun en ufak bir tartışmadada seni boşarım diyede tehdit edilmez en son söyliyeceği lafı en başta söylyor hemen ve beni bu kahrediyo
Sizde karşılıklı bir birikim olmuş sanırım.Sanatçı frikiklerine baktı diye kızmanız abartılı olmuş.Buna karşılık onun bilgisayarımı ellersen boşarım demesi daha da abartılı.Bilgisayarda görmenizi istemediği başka şeyler olabilir.Veya sürekli kontrol edip her gördüğünüze kızıyorsanız canına tak etmiştir.
Yatak ayırmak çok yanlış,eşler ne olursa olsun akşam oldu mu aynı yatağa girebilmeli.Yatağı ödül veya ceza olarak görmemek gerekiyor.
Hepsi tamam ama kumar meselesi ciddi.Kumar maalesef alkol gibi bir bağımlılık.Dargınlığınızı bahane edip kumara gitmesi üzücü.Bence barışma yolları arayıp en kısa zamanda kumara engel koymanız en doğrusu olur.Kumar oynanan evin bereketi olmaz.3 çocuğunuz varmış,onların rızkını kumara vermesi affedilir birşey değil.Barıştıktan sonra bunları ona makul şekilde anlatın.Siz etkili olamıyorsanız aile büyüklerinden yardım isteyin.
üç çocuktan sona insan hazmedemz tabi boşarım seni fln ama yuvayı dişi kuş yapar die bi laf uydurmuşlar büyüklerimiz işte bence alıp karşınıza konuşun haksızlığını kabul ettirin özür dilesin kumara fln da gitmez en azından bilemiorum yaa kumar olayı çok zor aşılıo ne boyutta şimdi yorum yapamıorum siz çalışımusunuz yani geliriniz var mı ?
Sizde karşılıklı bir birikim olmuş sanırım.Sanatçı frikiklerine baktı diye kızmanız abartılı olmuş.Buna karşılık onun bilgisayarımı ellersen boşarım demesi daha da abartılı.Bilgisayarda görmenizi istemediği başka şeyler olabilir.Veya sürekli kontrol edip her gördüğünüze kızıyorsanız canına tak etmiştir.
Yatak ayırmak çok yanlış,eşler ne olursa olsun akşam oldu mu aynı yatağa girebilmeli.Yatağı ödül veya ceza olarak görmemek gerekiyor.
Hepsi tamam ama kumar meselesi ciddi.Kumar maalesef alkol gibi bir bağımlılık.Dargınlığınızı bahane edip kumara gitmesi üzücü.Bence barışma yolları arayıp en kısa zamanda kumara engel koymanız en doğrusu olur.Kumar oynanan evin bereketi olmaz.3 çocuğunuz varmış,onların rızkını kumara vermesi affedilir birşey değil.Barıştıktan sonra bunları ona makul şekilde anlatın.Siz etkili olamıyorsanız aile büyüklerinden yardım isteyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?