eşimle 2 gündür konuşmuyoruz

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
eski konum eşimle bitmek bilmeyen sorunlarımız

evet arkadaşlar ne yaptıysak olmuyor,
en son teraviye giderken tartışmaya başladık, yine bana şunu yapma bunu yapma, vs direktiflerde bulununca dayanamadım patladım. kes artık sürekli beni yönetmeye çalışma dedim. sokakta sesini yükseltme diye kızdı, dön eve gidiyoruz dedi. ben camiye gidiyorum sen git eve

camiye girene kadar sustuk, girerken allaha seni değiştirmesi için dua et bol bol dedi. ben de tek taraflı değişiklik olmuyor, ikimizin de değişmesi lazım dedim.

unutma ! eşit değiliz dedi (kadın - erkek eşitliğinden bahsediyor)
eşitiz dedim ve camiye girdim.

bu son kelimem oldu. sonra tek bir kelime bile konuşmadık. ikimizde evde öbürü yokmuş gibi davranıyoruz.

4 yıllık ilişkimiz boyunca ilk defa böyle küstük. sonu nereye varır bilmiyorum, ama ben adım atmayı kesinlikle düşünmüyorum.

eşim aslan burcu bahsettiğin tartışmaları bizde yaşıyoruz.böyle zamanlarda insan boşanmayı bile düşünüyor AMA barışınca da çok sevdiğininizi tekrAR HİSSETMEYE BAŞLIYORSUNUz. eşin iyi birisi ki sen 4 yıldır o evde onunla yaşıyorsun. eşimle ne zaman tartışsam böyle düşünüp rahatlıyorum..sende böyle düşün:24:

ben diğer konunuzdan dolayı sizin cok kırılgan ve hassas oldugunuzu dusunuyorum
mutlu bır cıft olabilirsiniz
sanki diğer tarafı sureklı degıstırmeye calısıyorsunuz gıbı geldı
buda yanlıs

eşim aslan burcu bahsettiğin tartışmaları bizde yaşıyoruz.böyle zamanlarda insan boşanmayı bile düşünüyor AMA barışınca da çok sevdiğininizi tekrAR HİSSETMEYE BAŞLIYORSUNUz. eşin iyi birisi ki sen 4 yıldır o evde onunla yaşıyorsun. eşimle ne zaman tartışsam böyle düşünüp rahatlıyorum..sende böyle düşün:24:

11 aylık evliyiz, 4 yıldır birlikteyiz. yani aynı evde 1 yıl bile olmadı henüz, ve başından beri boyle.

ben diğer konunuzdan dolayı sizin cok kırılgan ve hassas oldugunuzu dusunuyorum
mutlu bır cıft olabilirsiniz
sanki diğer tarafı sureklı degıstırmeye calısıyorsunuz gıbı geldı
buda yanlıs

ben değiştirmeye çalışmıyorum, o beni değiştirmeye çalışıyor.

Diğer konunuza da baktım da sürekli bir inatlaşma, kontrol ve güç mücadelesi, sorunların yüzeysel çözümü vb.

Başak burcu erkeği kadar duygusal baskı ve pasif direnişte başarılı başka bir erkek türü görmedim ben malesef ki. :47:

Biraz sakinleşip olaylara dışardan bakmayı ve tartışmalarınızda bile haklıyken haksız duruma düşmemek için duygularınızla değil mantığınızla hareket etmenizi tavsiye edebilirim. Sonuçta bunca zaman verilmiş bir emek ve aslında karşılıklı aşk var. İnanın bunlar çok kıymetli şeyler.

Bence ikinizin de olaylara ve birbirinize bakış açınızı değiştirmenizde fayda var. Eşiniz fazlasıyla erkek egemen bir ilişki istiyor, siz de bazı konularda (örneğin ev temizliği, yemek vb ) eşinizin çok fazla müdahale etmesinden hoşlanmıyorsunuz ve herhangi bir olayda eşiniz müdahil olduğunda birşey yapacaksanız da yapmak istemiyorsunuz.Sonuç; kısır döngü...

Şu aşamada herhangi bir adım atmamakla iyi yapıyorsunuz. Biraz sakinleşin ve kendinizi de üzmeyin. İnşallah siz de eşiniz de yapıcı yönde değişiklikleri ilişkinize katacak gücü kendinizde bulursunuz.

ilk sene böyle tartışmalar herkeste olurmuş.. bizde saçma sapan şeylerden tartışırdık ki aslında devam da ediyor.. ilk defa benim başıma gelmiş gibi çok üzülürdüm ama meğersem her evlilikte varmış.. sizin problem ne bilmiyorum ama önemli olan sıkıntı neyse açıkça söyleyip konuşmak.. ben ima ediyordum falan filan.. ama ne zaman açıkça konuşmaya başladım sıkıntılar azaldı..

Diğer konunuza da baktım da sürekli bir inatlaşma, kontrol ve güç mücadelesi, sorunların yüzeysel çözümü vb.

Başak burcu erkeği kadar duygusal baskı ve pasif direnişte başarılı başka bir erkek türü görmedim ben malesef ki. :47:

Biraz sakinleşip olaylara dışardan bakmayı ve tartışmalarınızda bile haklıyken haksız duruma düşmemek için duygularınızla değil mantığınızla hareket etmenizi tavsiye edebilirim. Sonuçta bunca zaman verilmiş bir emek ve aslında karşılıklı aşk var. İnanın bunlar çok kıymetli şeyler.

Bence ikinizin de olaylara ve birbirinize bakış açınızı değiştirmenizde fayda var. Eşiniz fazlasıyla erkek egemen bir ilişki istiyor, siz de bazı konularda (örneğin ev temizliği, yemek vb ) eşinizin çok fazla müdahale etmesinden hoşlanmıyorsunuz ve herhangi bir olayda eşiniz müdahil olduğunda birşey yapacaksanız da yapmak istemiyorsunuz.Sonuç; kısır döngü...

Şu aşamada herhangi bir adım atmamakla iyi yapıyorsunuz. Biraz sakinleşin ve kendinizi de üzmeyin. İnşallah siz de eşiniz de yapıcı yönde değişiklikleri ilişkinize katacak gücü kendinizde bulursunuz.

ben de konuşmayı adım atmayı falan düşünmüyorum.
gece ona sarılmamak için kendimi zor tutuyorum.
zaten mutluyken de bana vermediği sevgiyi, mutsuzken neden bekliyorsam.
artık hiç gücüm yok. konuşmak da istemiyorum.
kanser falan olsam sanırım memnun olacağım. ailemle falan vedalaşır şu hayattan mutlu mesut göç ederim belki. :58:

bir insanı değiştirmek yerine olduğu gibi kabullenmeyi keşke bi anlayabilsek ama bazen mümkün olmuyor ....arkdaşım inatlaşacak küsecek bir durum görmüyorum ortada sadece birbirinize gereksiz kaprisler yapıyorsunuz gibi geldi önce bi sakinleşmeyi deneyin ve oturup mantıklıca düşünün .... lütfen çocukca düşünceleri bırakın yok kanser olsam bilmem falan bunlar komik şeyler siz artık belli bir olgunluğa ermişsiniz lütfen mantıklı olup eşinizle ortak noktolarınızı bulmaya çalışın işte ozaman hayat çok zevkli ve anlamlı oluyo sana akıl vermek falan değil düşüncem bunlar hepimizin evliliğimizin ilk yıllarında yaşadığı basit komik konular

ayyyyy lutfen ya kanserfalan boyle laflar etmeyin,
okadar kanser hastalari varki iyilesmek icin direnen,
siz cok hassassiniz, 4 yildir ilk defa oluyo diyosunuz,
hamilelik piskolojisi olabilirmi hamile olabilirmisiniz acaba?
kocayla kus girilmez yataga:-(
bence bir kez daha konusmayi deneyin,
araya seytan girmeden kusluge son verin:-(

cok uzuluyorum ya kari koca arasinda boyle seyler olunca
sanada uzuldum küs kalmak cok kotu bisey:-(

Ayyy benimki de aslan burcuu böle bir diktatörlük savaşı bizdede vardııı.9 aylık evliyiz bizde:52::52:
E son 3 gün önce annesi yüzünden tartıştık yine bende 2 gündür konuşmuyordum bizde ilk kez böyle küsmüştük.Artık çiftlerin birbirini törpülemesi lazım.En sonunda ben bağırdım bağırdım enerjimi attım dışarı:52::52::52:
Sonra geldi özür diledi barıştık..Ama aynı evde o yokmuş gibi davranmak çok zordu o değilde ona kızıp sert sert iş yapıcam diye sıcak suyu elime döktüm yandım ama olsun burnumu yere vermedim o verdiii:64::64::64::64:
Alışıcaz canım zamanla ilk başta oluyor böyle şeyler bizde çok didiştik halada ufak çapta didişiriz..İlk önce eşinin seni kabul etmesi gerekiyor hem merak etme nasılsa anlıycak ama biraz zor oluyor anlamaları:59::59::59:

Son düzenleme:
Yaşlarınız kaçtı ,sanırım erken evlenince insanlar birbirlerine daha çabuk alışıyorlar ama geç yaşlarda evlenince biraz uyum sorunu yaşanıyor çünkü belli bir yaşa kadar herkes kendi hayatının efendisi olmuş ve alışılmış bu özgürlüğe inşallah böyledir sorununuz zamanla aşılır ..

Eşiniz kötü bir insan değil sanırım sizde hemen pes etmeyin lütfen birbirinizin kıymetini bilin aldatma,dayak, olmadığı sürece evlilikleri kurtarmaya çalışalım ,birde sevebileceginiz bir insan demekki onca yıl sevdiğinize göre olumlu düşünelim gerekirse ikinizde doktora gidin yardım alın etrafınızda aileden de kimse olmadığı için daha zor olabilir gerçi olsalarda çok daha zor olurdu anlatılanlara göre :))

Sabır lütfen rabbim eşler birbirinin ellerinden tutunca bile sevap yazarmış temas edin bol bol ,aynı tabaklardan yemek yiyin muhabbetiniz artar..

Back
X