Eşimle 2 gündür küsüm

böyle yaparak eşinizi kendinizden soğutursunuz
küsmek yerine konuşmanızı tavsiye ederim
sorun çözülmez düğüm olunur
sakinleştiyseniz eğer akşam konuşun
ayrıca kp çok iyi birisi
bi dahakine bu kadar takılmayın yapın siz gitsin

valla bence de gereksiz yere küslük olmuş.
erkekler bu tarz işlerle zaten sizin kadar hevesli ilgilenmez ki. ona göre sadece iş güç ve yorgunluktur o dedikleriniz.
biraz da onun açısından olaya bak. kv haklı yersiz yere soğukluk olacak aranızda. ben olsam bir iki laf atarım barışırım sonrasında.
Ya bende istiyorumki şöyle en azından benim seçtiklerime baksın iyi yada kötü desin.sonuçta oda o evde oturacak.

Çok küçük şeylere takılıyorsunuz. Eğer genel olarak böyle bir yapıya sahipseniz kv ve kp dünya iyisi olsa ilerde yakın oturunca mutlaka problemler çıkar.
İnsan bazen kendi ailesi ile bile uyum sağlanamıyor.
İlişkilerin bozulmaması için bence mesafe şarttır.

Hayret dimi ya... Gelin daha fazla önemsiyor KV. KP yi... Ne güzel, karışıklı ne iyi denk gelmişsiniz, keşke herkes böyle olsa...

Küsmeniz için bir sebep yok... Tavır alma tatlm... Mutluluklar dilerim...

Hayret dimi ya... Gelin daha fazla önemsiyor KV. KP yi... Ne güzel, karışıklı ne iyi denk gelmişsiniz, keşke herkes böyle olsa...

Küsmeniz için bir sebep yok... Tavır alma tatlm... Mutluluklar dilerim...
İnşallah canım hep böyle oluruz.bu aralar adet olamadığım için ilaç kullanıyorum.belki ondanda biraz hassas olabilirim.yorumun için çok saol.

fazla kaprisli gördüm bence kusmek hele hele 2 3 gun kusmek için gereksiz bi sebeb ufak bişeyde böyle yaparsan esinide sogutursun.

Bence abartmışsınız cunku erkekler genel olarak ilgilenmez boyle şeylerle.
Ben evinin bütün eşyalarını kendim seçtim. Hic bi sekilde yorum yapmadı. Ben beraber seçelim sen biseyler soyle falan dedim ama sen kafana gore seç dedi bana. Bende seçtim aldım. Yani oyle cok takılacak bi konu degil.

Neden bu genelleme? Hic hoş degil.
Erkeklerin hepsi melek zaten demi?
yooo hayir degil ama hayat boyle sacma seyler icin trip yaparak gecirilmeyecek kadar kisa.
tum hayatini on buna trip yaparak geciren insanlari sevmiyorum. hele ayni yastiga baskoydugun insana gereksiz bir duvar kagidi yuzunden trip yapmak cok sacma.

Allah baska dert vermesin. ama olur da verirs konusahibi bu simariklikla istesinden nasil gelir bilemiyorum.

Eşler tabi ki tartışabilir ama ben bu tartışmayı uzatanları anlayamıyorum. Bizim evde bir kural vardır, ertesi güne asla küs girilmez. O gün o sorun halledilir. Bir duvar kağıdı yüzünden iki gün küs kalıyorsanız yarın bir gün daha büyük sorunlarla karşılaştığınızda ne yapacaksınız? Kendinizi ve eşinizi yıpratmayın bence. Bi çay demleyin akşam, iki fincana koyup gidin eşinizin yanına. Mutluluklar..

Erkekler genel olarak boyle seylere pek ilgi duymazlar ki.Hem daha iyi kafana gore yaptir iste.o olmamis bu kotu diye surekli bahane mi bulsun.Takma yahu

Back
X