Eşimle ailesi yüzünden ayrılıyoruz

yaren2133

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
18
2
38
Selam kızlar benim basından bı evlılık gectı tam 5 sene evlenmedım eskı esımden ayrıldım üniversiteyı bıtırdım. 4 yıl şirkette çalıştım yönetici olarak tam herseyım tamam derken sevgıden eksık oldugumu hıssettım esımle ınternette tanıstık tam 6 ay görüştük oda esınden ihanet yuzunden ayrılmış 2 tane çoçugu vardı onlarıda kabul ederek evlenıp baska sehıre gelın gıttım. Ama eşimin işi sehirdısında diye benı göturmedı 5 ay aılesı ıle yasadım kaynana kayınbaba görumce 2 cocuk köy yerınde evımızde bitişikti bırakmıyorlardı evımde kalmama. Eşim ailesıne cok baglı babası evde haşa allah bizde kulları burnumzdan getırırdı. Eşim 5 ay sonra benı ve cocukları yanına aldı cocukların okul acılınca orada okul yok dıye gerı kaynanama gönderdık onlar baktı.9 ay boyle gectı bayramda 20 gunde bır oradaydık 3 gun kalır dönerdık ama bı turlu yarandıramadım kendımı onlara sabah 6.30 gece 12 kadar oturmak yok iş iş iş kayınbaba kaynanadan beter bizim parada gözu para olmasa iş için kavga ev temızlıgı esım yıllık ızne cıktı oraya gıttık 19 gunlugune basladı ılk gunden kavgalar adama batıyorum sankı bu nıye böyle ota b...ka kavga cıkardı evimizde kalmamıza izin vermedı bıtısıkte evımız kalamıyoruz bende kalacam dedım son 3 gun kala kavga cıktı ayrıldık esımle cok kötuyum arkamdan yalanlar iftiralar kan kusuyorum resmen eşimde babasına uyup benı bı çırpıda gözden cıkardı kılıbık adam moralim sıfır ....

nasıl yani kayınbabayla tatışma sonrası hemen eşinde bitirmek istediğini mi söyledi

Evet tek istgim yan tarafta evımde kalmak istememdi bırakmadı eşimde babasına sö geciremedi benı babamın evıne getırdı bosanmayıda ben acarım dedı 10 gun oldu ayrılalı dun geldı bosanma ıcın anlasmalı tam bosanacaltık ki ben kalktım ınat için nafaka ıstedım vermeyınce dava ıptal oldu

Evet tek istgim yan tarafta evımde kalmak istememdi bırakmadı eşimde babasına sö geciremedi benı babamın evıne getırdı bosanmayıda ben acarım dedı 10 gun oldu ayrılalı dun geldı bosanma ıcın anlasmalı tam bosanacaltık ki ben kalktım ınat için nafaka ıstedım vermeyınce dava ıptal oldu
peki onunla hiç oturup adam akıllı konuşmadınız mı kendinizi izah etmediniz mi bende böyle istiyorum benim buna hakkım yok mu sen ne düşünüyorsun vs gibi yani eşin sanki birden saman alevi gibi alevlenmiş gibi gözüküyor

Esımle 1.5 yıllık evlıyız 2 cocugu var aılesı bızı kendı evımızde kalmamıza ızın vermıyor onun emeklı maası var eşim onlara da destek oluyo ama kayınbabam hepsını ıstıyo evımızde yatamıyoruz varmı böyle bişey ranzada karsılıklı cocuklarla uyuyoruz

Kocan kilibik ve hepte oyle kalir benim yurtdisindaki kuzenim de neler cekiyo boyle bi kayinbabasi var ota boka karisan kaynana 2 gorumce bi kayin. Bunlarla 2 sene yasayabildi evi ayri simdi ama bana neler anlatirdi internette ordan biliyorum. Evi ayri hatta hicbiriyle gorusmuyo ama esi ana baba kuzusuydu halada oyleymis. Kiz gorusmuyo hicbiriyle ama adam hala arar sorar gider gelir surekli. O da bezdi ama cocuklari icin senelerdir dayaniyo

şu kadını babasının evıne getıren erkeklerden midem bulanıyor.
o ev senın hiç yuvan olmamış ki ailesı bahane eşinin karaktersızlığı.

Esımle 1.5 yıllık evlıyız 2 cocugu var aılesı bızı kendı evımızde kalmamıza ızın vermıyor onun emeklı maası var eşim onlara da destek oluyo ama kayınbabam hepsını ıstıyo evımızde yatamıyoruz varmı böyle bişey ranzada karsılıklı cocuklarla uyuyoruz
bu işe eşin müdahale etmesi gerekirdi ama sana karşı değil ailesine karşı bence önceki evliliğide bu tarz sebepten bitmiş bile olabilir eşin kendini eşini yuvasını savunmuyor korumuyorsa hiç bir evliliği yürümez yani

2 çocuğu olan adama babasının izin vermemesi ne demek? Hiç bi tanımadın evlenmeden önce böyle mıydı ozamanda?

evimizide yenı parke yaptırdık hiçbişey yoktu evlendıgımızde kalktık yatakodası tv buzdolabı evı dört dörtluk ettık bırakmadılar bı yemek bile yıyelım uyayalım orada

5 yıllık karısı ihanet etmıs diyorlar yazık kadınında tüm derdi ayrı evmiş sonradan içine girince ögrendım be dayaklar yemıs kayınbabbamdan ben dıslı cıkınca hemen ayırdı bizi allahından bulsun

evimizide yenı parke yaptırdık hiçbişey yoktu evlendıgımızde kalktık yatakodası tv buzdolabı evı dört dörtluk ettık bırakmadılar bı yemek bile yıyelım uyayalım orada
ee bunlar olurken eşin neredeydi hiç bi görmedi mi gözleri bunları duymadı mı kulakları zaten evlendikten sonra ailesinin kuklası olan evlatlardan nefret ediyorum annen babandır yeri ayrıdır ama artık seninde yuvan var herkesin yeri bilmesi gerekir bilmeyenlerede öğrenmek gerek

6 ay görüştük eşimi sevemezsem cocukları kabul etmezdım cok iyi biri ama kendını savunmaktan aciz biri korkak

5 yıllık karısı ihanet etmıs diyorlar yazık kadınında tüm derdi ayrı evmiş sonradan içine girince ögrendım be dayaklar yemıs kayınbabbamdan ben dıslı cıkınca hemen ayırdı bizi allahından bulsun
eşin tam olarak ne diyo sana bitti olmaz mı diye kesin mi konuşuyor

Sana sunu deyim kocan ailesinin sozunden cikamiyosa isin cok zor . Ana babasini yaglayip ballamazsan bir dedigini iki etmezsen o koca seni birakir. Cunku senin degil onlarin agzina bakiyo. Tek cozum onlardan uzaklasman kocanin en azindan seni oraya goturmemesi zorlamamasi . Ama oyle bi adamin bunu yapmasi icin ya seni cok sevcek senden vazgecemicek yada aile senin uzaklasmana karisip kocani doldurmucak doldursalarda kocan takmicak

Birilerinin hayatına bu kadar karışan insanları anlamıyorum.
Karışmalarına izin verenleri de anlamıyorum.
Eşinin tavırları önemli. Başka yere taşınma imkanınız yok mu?

eşim ben eşyaları roplayınca agladı babası bana kızıyor oglumu aglattın dıye dedım bırak baba yasım 30 olmuş evımızde kalalım gel bızde ye bişey demıyorum ama sen evde kavga cıkarınca yemekte bogazımda kalıyo ben rahat degılım kendı evımı istiyorum. Eşimde bırak baba gıtsın dedı aldı benı getırdı

X