• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle akşam yemegi sorun haline geldim sizce ne yapmalıyım ?

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
83
Kızlar iyi aksamlar
Babam pazartesi günü ortagıyla iftar yemegine cıkcak ortagı eşi ile babam annem ile gidecek ama babam ben ve eşimede yer ayırtmıs yani 6 kişi olacagız . Dün görümcem köyden geldi ama kayınvalidemler haala köydeler görümcem tek geldi . Eşim pazartesi yemege gidemeyiz melis burdayken diyor yada onada alacagız diyor ama rezervasynlar dolu ve görmcem öyle ortamlara giren cıkan bir insan degil cogunlukla gelmek istemez (yemek bogazda) bende eşime iptal etmek olmaz babam parasını ödemis cnkü fiyatıda az degl yazıl günah ama melise söylesek gelmez bliyosn diyorm teyzene bırakalım o gün dedim öyle sey olurmu ayıp diyor ben ne yapacagım bu durumda :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar iyi aksamlar
Babam pazartesi günü ortagıyla iftar yemegine cıkcak ortagı eşi ile babam annem ile gidecek ama babam ben ve eşimede yer ayırtmıs yani 6 kişi olacagız . Dün görümcem köyden geldi ama kayınvalidemler haala köydeler görümcem tek geldi . Eşim pazartesi yemege gidemeyiz melis burdayken diyor yada onada alacagız diyor ama rezervasynlar dolu ve görmcem öyle ortamlara giren cıkan bir insan degil cogunlukla gelmek istemez (yemek bogazda) bende eşime iptal etmek olmaz babam parasını ödemis cnkü fiyatıda az degl yazıl günah ama melise söylesek gelmez bliyosn diyorm teyzene bırakalım o gün dedim öyle sey olurmu ayıp diyor ben ne yapacagım bu durumda :(

Eşinizin yerinde olsam ben de gitmem,sizin kendi kardeşiniz şehir dışından yada köyden gelse onu bırakıp gidermisiniz,eşinizin dediği ya hep beraber gidin yada gitmeyin,hem nereden biliyorsunuz belki kız gelmek isteyecek bu sefer. Yemek ister Boğaz'da olsun ister küçük bir lokantada ne fark eder.

Burada yasıyolar altlı üstlü oturuyorz kendisi köy tatilinden erken döndü zaten olay bu

Görümcen kaç yaşında ? Size her geldiğinde sadece sizde mi kalıyor yoksa her zaman teyzesine de geçiyor mu ?

Ya gittmeyeceksiniz ya da cok istekliysniz esinizle konusup tek siz gideceksiniz . Baska care yok gibi

görümcen çokmu küçük evde kalsın. .

Insanoglu iste. Bende bi an dusundum kendi kardesim olsa asla birakip gitmem yemege. Ama esimin kardesi olsa hic ugrasamam goturmek istemezdim heralde :) Niye boyleyiz bilmiyorum

Bencede ayıp olur. Ya hep beraber gidin yada hic gitmeyin. Bide gorumceniz sanki cocuk gibi teyzene bırakiriz demeniz de olmamış sanki..

Burada yasıyolar altlı üstlü oturuyorz kendisi köy tatilinden erken döndü zaten olay bu

Her gittiğiniz yere onu da götürüyor musunuz? Zaten aynı apartmanda oturuyormuşsunuz, size misafir gelmedi demek ki... yaşı küçük mü, evinde tek kalamaz mı?

Insanoglu iste. Bende bi an dusundum kendi kardesim olsa asla birakip gitmem yemege. Ama esimin kardesi olsa hic ugrasamam goturmek istemezdim heralde :) Niye boyleyiz bilmiyorum

Aynen ya.. kardeşim olsa herşey iptal olur, görümce olunca amaaaan otursun evde oluyor :)) psikolojik herhalde, hep türk filmlerinin suçu :))

Gorumceniz kaç yasinda ki burda yaşiyorsa eğer niye bu kadar israrci eşin eğer gitmezse siz gidin babaniza ayip olmasin

Çok gereksiz yere büyütmüş konuyu eşiniz, ne demek kardeşim gelirse gelirim bende!?

Rezervasyon yapılmış, konu kapanmıştır bana göre. Sanırım görümcenin yaşı küçük, o evde kalmayı kaldırabilir, ama babanıza yani kayınpederine gitmemek ile çok büyük ayıp etmiş olur eşiniz. Hemde böyle saçma bir gerekçe ile.

Görümceniz ile de ayrı bi akşam gidersiniz, zaten altlı üstlü oturuluyormuş. Hani misafir olarak gelse neyseeee...

Tabii ki cok ayip olur. Arayin konusun rezervasyona eklerler bi kisi daha. Yok gorumcem o ortamlara girmez. Ortam dedigin de bi iftar yemegi neyine giremeyecek. Bahane ediyosunuz gibi geldi

Kizlar konu sahibinin bu aciklamasini kacirmissiniz. Canim esinide al git yemegin tadini cikar. Eyer gorumcen cocuk yasta degil ve evde tekbasina kalabiliyorsa. Yasi kucuksede teyzesine birakin. Sanki ayni konumda siz olsaydiniz, kocaniz yemegi iptalmi edecek saniyorsunuz.

eşine değil görümcene konuş bence...onu ikna et o ısrar etsin abisine gidin diye siz değil

kardeşim de olsa görümcem de olsa birlikte giderdim.. biri benim kardeşimse diğeri de eşimin kardeşi yazık yaw.. arayın bir kişi daha eklerler ne olacak ki.. altı üstü iftar yemeği, balo değil sonuçta..

Görümcen kaç yaşında ? Size her geldiğinde sadece sizde mi kalıyor yoksa her zaman teyzesine de geçiyor mu ?

19 yasında zaten üstümüzde oturuyolar kendisi sıkılmıs kayınvalidemlerden erken dönmek istemis tatilden

Bencede ayıp olur. Ya hep beraber gidin yada hic gitmeyin. Bide gorumceniz sanki cocuk gibi teyzene bırakiriz demeniz de olmamış sanki..

Hayır durum söyle zaten üstümüzde oturuyolar 19 yasında kendsi skılıp tatilden erken döndü evdede tek kalablir ama biz ayıp olmasn belki korkar diye teyzesine bırakalım mı diye düşündük

Her gittiğiniz yere onu da götürüyor musunuz? Zaten aynı apartmanda oturuyormuşsunuz, size misafir gelmedi demek ki... yaşı küçük mü, evinde tek kalamaz mı?

Aynen misaifr gelmedi ama bekar ve 19 yasında oldgu icinde yemegi flan ben yapıyorm cagryorm gelip yiyor aksamda yukarıda yatıyor yani korkmuyor evde tekte kalablr ama eşim anlamıyor ben kötü niyetten degil ama nie ısrar edeyim kendsi bundan öncelernde hep hayır diyen bir insandı

Back
X