Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle akşam yemegi sorun haline geldim sizce ne yapmalıyım ?
Tabii ki cok ayip olur. Arayin konusun rezervasyona eklerler bi kisi daha. Yok gorumcem o ortamlara girmez. Ortam dedigin de bi iftar yemegi neyine giremeyecek. Bahane ediyosunuz gibi geldi
Hayır bahane etmiyorm yarın arkadasmın daveti var ısrarcı bir seklde cagrdım kesinlkle hayır diyor ben teyzme gidecegm diyor ayrıca misafir olarak gelmedi üstümde oturuyo zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen misaifr gelmedi ama bekar ve 19 yasında oldgu icinde yemegi flan ben yapıyorm cagryorm gelip yiyor aksamda yukarıda yatıyor yani korkmuyor evde tekte kalablr ama eşim anlamıyor ben kötü niyetten degil ama nie ısrar edeyim kendsi bundan öncelernde hep hayır diyen bir insandı
Kizlar konu sahibinin bu aciklamasini kacirmissiniz. Canim esinide al git yemegin tadini cikar. Eyer gorumcen cocuk yasta degil ve evde tekbasina kalabiliyorsa. Yasi kucuksede teyzesine birakin. Sanki ayni konumda siz olsaydiniz, kocaniz yemegi iptalmi edecek saniyorsunuz.
Bende kardesimi kesinlikle götürmek isterdim ama ztn üst katta oturuyorsa hep görüyorsaniz misafirlikte degilse tabiki yemegi iptal etmeyin babanizada yazik onca paraya.. yer varsa birlikte gelsin yoksa ztn tatilde olcakti yine gitcektiniz ha annesinin yaninda ha teyzesinin ..
kusura bakmayın ama ben eşinizi haklı buldum o ortamlara girmez derken nasıl bir ortam olabilirki masrafsa masraf tek kişinin parasından bşey çıkmaz heleki ramazda 3 ün 5 in hesabı olmaz sizinle gitsin gelsin nevarki bunda :44:
Suan kendisi amcasında yanımda degil ben mesaj atıyorum ve kendisine soruyorum babam böyle böyle rezervsyon yaptrmstı sanada yaptıralım mı gelmek istermisn diye abin sen gelmeynce gitmek istemiyor iptal edelm diyor canım diye yazaym o zaman bakalm ne olcak
Zaten kız sizile aynı masada oturacak orda o yüzden rezervasyona bir kişi eklemek hiç sıkıntı olmaz canım arayıp ekleyebilirsiniz. teklif edin gelmesi için belki gelmek istemeyecek. Ayrıca biz akşama iftara davetliyiz senin planın ne gibi bir soru da sorulabilir yani sonuçta kız misafir değil ve 19 yaşında o da arkadaşlarını ayarlayıp dışarda iftar yapabilir sonuçta.
kusura bakmayın ama ben eşinizi haklı buldum o ortamlara girmez derken nasıl bir ortam olabilirki masrafsa masraf tek kişinin parasından bşey çıkmaz heleki ramazda 3 ün 5 in hesabı olmaz sizinle gitsin gelsin nevarki bunda :44:
Masrafında kesnlkle deglm zaten babamın daveti babam ısmarlıyor sor onada kızım gelsin diyor ama görümcem benm arkds ortamıma bile girmiyor ısrarlarıma ragmen eşimde onu bırakıp gidemeyiz diyor e zaten üstümüzde oturuyolar misafir degl ki diyorm ama suan tek bırakmıs oluyorz diyo
Aynen misaifr gelmedi ama bekar ve 19 yasında oldgu icinde yemegi flan ben yapıyorm cagryorm gelip yiyor aksamda yukarıda yatıyor yani korkmuyor evde tekte kalablr ama eşim anlamıyor ben kötü niyetten degil ama nie ısrar edeyim kendsi bundan öncelernde hep hayır diyen bir insandı
sordunuz mu peki? sanki gelsin istemiyor gibisiniz neyse onu da geçelim siz karı koca gitsenizde bi anlamı olmaz zaten artık çünkü eşinizin aklı kardeşinde kalacak suratı düşecek haliyle bunu sizde biliyorsunuzdur zaten , ya eşinize tamam konuşalım gelirim derse yer varsa ayırttıralım diyin beraber konuşun dediğiniz gibi gelmem derse zaten size siz gidin diye o baskı yapar , eşiniz ikna olursa öyle olur ya da tek gidin ,eşiniz kardeşinin gönlünü almadan orda gülücükler saçarak oturmayacaktır
Suan kendisi amcasında yanımda degil ben mesaj atıyorum ve kendisine soruyorum babam böyle böyle rezervsyon yaptrmstı sanada yaptıralım mı gelmek istermisn diye abin sen gelmeynce gitmek istemiyor iptal edelm diyor canım diye yazaym o zaman bakalm ne olcak
eğer kurnaz bi görümceyse eşine bu durumu hemen farklı şekilde aksedebilir..
ama yok iyi niyetli bi kızsa tamam sizin aranız açılmasın yenge ben geleyim madem sizinle senin gönlün olsun diyebilir
her durum vasat yani
Önce görümcenle konuş gelmek isteyip istemediğini sor.İstemiyorum derse (ki 19 yaşındaki kız ne işi var babanla ortağının iftar yemeğinde? ) o zaman problem çözülmüş olur.Gelmek isterse ben aradım sordum yer kalmamış e biz de gitmeyelim o zaman de o zaten siz gidin Der.Eşine de ben davet ederim benim babamın daveti ayıp olur senin çağırman de sen söyle ama yalnızken söyle eşin yanınızda olmasın.Gerisi kolay zaten
Aslında eşin kardeşine kiyamiyor. Güzel nezih bir ortamda onunda bulunmasını istiyor. Hani sevdiklerin olmadan boğazından geçmez ya lokma. Onun gibi düşün. 1 kişi ilave ederler sanırım. Sen sor onada
Aslında eşin kardeşine kiyamiyor. Güzel nezih bir ortamda onunda bulunmasını istiyor. Hani sevdiklerin olmadan boğazından geçmez ya lokma. Onun gibi düşün. 1 kişi ilave ederler sanırım. Sen sor onada
Kardesine o kadar baglı degildir hep ben ısrar ederim onlarıda götürelim gezdirelim diye ama nie bu konuda onu tek bırakamayz die ısrar ediyor anlamıyorm
görümce 19 yaşında size misafir gelmemiş zaten üst katınızda oturuyor evde de yalnız kalabiliyor zaten bir yere gitmek de istemiyormuş pek o zaman eşiniz neyi sorun yapıyor ben anlamadım? zaten ilk defa yalnız kalmıyormuş ki..giderseniz görümcenize ayıp olmaz ama eğer gitmezseniz babanıza çok ayıp olur bence.
Kendisine planı yoksa gelmesini teklif ettim benim orada ne işim var sagol yenge ben teyzeme gidecegim dedi ben tekrar ısrar ettim baska zaman gidersin gel bizle dedim yok hayatta gelmem dedi eğer eşim buna ragmen gelmek istemezse eşime sende teyzene git ben tek giderim diycem yeter amaa aaaa
Bencede esinle otur bir kere daha güzelce konuş ve gıdın alti ustu 2_3 saatlik yemek görümce küçük değil zaten altli üstlü oturuyormussunuz eeeee esin niye bu kadar problem yaptiki bende 19 yasin da olsam o kadar büyüğün yanina yemeğe gidiceğime evde oturma yi tercih ederim geleceğini de sanimiyorum ben görümcenize ist erseniz sorun oda gelmek istemezse sorun ortadan kalkar
Kendisine planı yoksa gelmesini teklif ettim benim orada ne işim var sagol yenge ben teyzeme gidecegim dedi ben tekrar ısrar ettim baska zaman gidersin gel bizle dedim yok hayatta gelmem dedi eğer eşim buna ragmen gelmek istemezse eşime sende teyzene git ben tek giderim diycem yeter amaa aaaa
eşime kardesinin gelmek istemedgni söyledim biz gidelm diyorum bana ne dese iyi o sahuru aksam yemegni bizde yiyor tamam misafr degl ama suan yalnız gelmek istemiyor olablr ama sonra bi kıza bakamadık olucaz tek bırakp gittik olucaz sonra laf cıkıcak diyor ay ne kadar büyüdü bu konu ya rezervasyn yaptrsak gelmiyor ki para yanacak bosuna eşime uyup nie yaptralım simdi