- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
uzuldum. Benim altinlarimda gitti hep boyle sebebsiz seylere. Iki cocuguma gelen kucuk altinlarda gitti ne kolye ne kunye ne yuzuk hicbiseyim yok bi alyansim var . Salak yerine konuyoruz her seferinde inanip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın yani daha öncede vermemiş arkadaşları parayi akillanmamış herhalde.
Bir daha biriktirdiğinizi söylemeyin.
2. Kez takmadim bile. Soyledim zaten o altinlar geri gelcek diye bagirdim.
140bini insan Babasina vermezAkillanmadi. Akillanacagini da zannetim yorum . 150 bin bir arkadasinda, 30 bin bir arkadasinda, 40 bin birine kaptirdi.
Korkuyorum artik yakinda donunu da birilerine kaptirip, donsuz gelecek eve diye.
Para ayrimiz gayrimiz olmasin istiyorum. Ama dogru soyluyorsunuz bundan sonra asla soylemeyecegim.
uzuldum. Benim altinlarimda gitti hep boyle sebebsiz seylere. Iki cocuguma gelen kucuk altinlarda gitti ne kolye ne kunye ne yuzuk hicbiseyim yok bi alyansim var . Salak yerine konuyoruz her seferinde inanip
Geri gelirse de bir sure surundur. Hayir senden habersiz boyle bir ise nasil giriyor.Esler dürüst olmali birbirine sen bana yeteri kadar dürüst musun de. Muhtemelen arkadaşı getirince yapacaktir altini. Bir haftaligina da anlamamislardir sanmiom
140bini insan Babasina vermez![]()
aslında ben de söylerim sizin gibiyim,hiç gizlim saklım yok.hatta aldığım altınları ona veririm,o saklasın diye.ama sizin ki gibi götürüp arkadaşına verdiğini bilsem,bir daha da asla vermem.hele bir de künye,bilezik gibi kendinize yaptırmış olduğunuz özel bir takıymış.hani,çeyrek ya da lira olsa neyse.yerine alınır. ama künyeyi satarken zarar etmiştir,tekrar aynısından yaptırırken,yine zarar edecek.kusura bakmayın,kocanız akılsız mı?
kime verdiğini öğrenin ilk önce.sonra ya bana o altınları geri getitrirsin yada verdiğin kişinin yüzüne söylerim onlar benım altınım benden habersız alıp sana verdı dıye çemkırırdım sanırım o arkadaşa.kızın ama mumkunse hakaret etmeden kızın karşılıgnda kendını haklı cıkarmak ıcın sıze şiddet gösterblır
Çok haklısın. Tek önerim; hakaret etme.
Kavga et, kız, bağır ama.hakaret etme.
Bundan sonra öyle zaten tirtikli kurus yok sana dedim.o altinlar geri gelcek bir daha da istemeyeceksin dedim.bir daha kocamdır deyip inanıp günahını bile verme
güvenimi kırdın birdaha sana guvenemem dıceksn yanı.o kadar borc var elden nasıl verdıkı ınsan bır sozlesme felan yaparda su tarıhte gerı odersın dıye hukukı bır belge olur o zaman karsı taraf o borcu odemek zorunda kalır.şahıt yok bırsey yok para vermesı fazlasıyla cahılce oolmus.surat asıcaksınız artık eskısı gıbı keyıflı görunmeceksnız onun da bu durumuna canı sıkılcak arkdasndan ıstıcek tabı.bırdaha para verırsen benden habersız evlılıgımız baska yone dogru gıdeblır dıye ıkaz edıceksnız.