yok başka türlü bitmiyor ben bir koltuktayım o bir koltukta yastık fırlatmayla başlıyor sonra geri iade ediyorum filan derken yastık savaşı başlıyo sonra yeter diyorum yok sinirden küfür ettiriyor bende mecbur hadi oklavaya gel diyorumKız canını acıtmıyorsa nolucak eğleniyor işte adamsen de ama birazcık bir dengesizlik var. Yastık savaşını oklavayla bitirmek nedir
sevgisinden şüphem yok şükür de bu kadar enerji nereden geliyo anlamış değilim bana sataşamazsa çocuğu omzuna alıp koşturuyorlar evin içinde ikimizde çalışıyoruz ben iş çıkışı bi yerde bayılıp kalıyorumOklavayı alıp gelmenizi çok saçma buldum. Sarilarak sonlandırsanız daha iyi olmaz mi?
Eşiniz hiperaktif biri olabilir. Sizi de seviyor belli ki. Dert aramayin başınıza.
işte bizden görüp oda oyuncak fırlatmaya başladı araştırmalarıma göre gelişimi ile de alakalı olabilir emin olamıyorumÇocuklar olayları değil duyguları hisseder.
yok balık burcuEşiniz Yay veya ikizler burcu muBöyle muziplikler genelde bu iki burçtan çıkar da
Algılamaz bence ayyy çok güldüm eşimde benimle uğraşır bence güzel şeyler bende hiç el kol şakalaşmalarını sevmem mesela kulağımdan öpmeyi çok sever ben nefret ederim ciddi ciddi tartıştığımız çok oldu amannn tek tartışmamız bu olsunArkadaşlar merhaba,
2,5 yıllık bir evliliğim ve 9,5 aylık bir oğlum var ve evlilik öncesinde de 3 senelik bir beraberliğimiz oldu .
benim merak ettiğim sadece benim kocammı bu şekilde şöyle anlatayım eşim sürekli benimle şakalaşmak istiyor televizyon izliyorum geliyo sarılıp kolumu ısırıyo bu kez sinirlenip bende onu ısırıyorum ben ölçüyü biraz fazla kaçırıp bazen acıtıyorum üzülüyorum sonra mesela bacağımda yada sırtımda bir sivilce çıkıyor gelip onu illa yolacak hiç bişey bulamazsa yastık fırlatıyo bu kez de yastık savaşına tutuşuyoruz sonra ben hızımı alamayıp oklavayı alıyorum mutfaktan anca öle son buluyo bide kocaman adam 30 yaşında ben 26 hadi güreşelim diyo tamam canımı acıtmıyor ama bana çok tuhaf geliyo önceden bu kadar tuhaf karşılamıyordum ama şimdi oğlumuz da görüyo oda bize bakıp gülüyo özellikle yastık olayına kafkahalara boğuluyo bebek bunu yanlış algılar mı şiddet gibi merak ettiğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?