Eşimle anlaşamıyorum....

ysm_ysm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
1.122
0
116
35
İstanbul
Merhaba , siteyi üye olmadan hep takip ettim kendime örnek almaya çalıştım hiç yazmayı düşünmemiştim...ama biraz önce olanlar beni çok üzdü ve sinirlendirdi bende siteye üye olup derdimi paylaşmayı düşündüm...eşimle sürekli sorunlar yaşıyorum hafta da 1 kez temiz bir tartışmamız oluyor...şoförlük yapıyor özel bir şirkette son 1 aydırda iş saatleri, getirip götürdüğü kişiler değişti bu kişilerin çoğu kızlar oldu hayatında 2 kez gördüğü bir kızla numaralarını almışlar ve bu sabah kız aradı ne zaman geliyosun diye o da 10 dakikaya kadar sendeyim görüşürüz diyip kapattı... sabah birşey demedim akşam eve geldiğinde 'sendeyim' ne demek diye sorduğumda bunun çok normal olduğunu söyledi ve bende bu tür şeylere çok dikkat ediyorum kendiside biliyor sinirlendim tabi o da hemen sinirlenip aksama kadar çalışıyorum diyip ve ağır kelimeler konuşarak beni iteledi bilmiyorum 'sendeyim ' demesi cok tuafıma gitti bana açıklama yapıcağı yerde yaşadığımız durumda beni çok üzdü şimdide yukarıya annesinin yanına gitti daha bugün 7. ayımıza girdik... Normaldede hep bu tür sorunlar yaşıyoruz ne yapacağımı bilmiyorum... önerilerinizi bekliyorum

canımm evliligin en tehlikeli zamanlarııı bencee
daha herşeyiin başındasınız bence eşinle konuşş agırlıgını koyy
hoşş olmayan bişey oldugunu ses tonunu ayarlayarak konuş

canım benim çok üzüldüm bu durumaa ama sende sanki biraz aşırı kıskançsın ??? Suana kadar eşinin bir yanlışını yakaladın mı peki ? eğer gerçekten yakalamadıysan fazla üstüne gidiyorsun adam da ne sonunda bunalmış itelemiş. gerçi hiç bir sebep itelemesini gerektirmez ama herkesin de bir sabrı wardır.
eşini uyarırken kibar şekilde sormanı tavsiye ederim 10 dk sendeyim demiş..... mesela kibar bir şekilde diyebilirdin ki nedne bu kadar samimi konuşuyorsun hayatım bu kadar samimi konuşman beni rahatsız ediyor çünkü seni çok seviyorum gibilerden :) erkeklere ilk önce seviceksin sonra arkasından vurucaksın :) soruların da böyle olucak kibar bi giriş yapıcaksın sonra asıl sorunu da kibar şekilde sorucaksın :) neymiş tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış

site geneline bakınca senin sebebin hafif kalıyor kendine bu kadar sorun etme evliliğin tadını çıkar :) adamı kızdırp kızdırıp ta annesine yollama anasıda doldurur adam iyice dellenir :)

Evet kızdı kendiside söyledi kız olduğunu 10 dakikaya kadar sendeyim dedi demek istediğim madem hayatında 2 defa görmüş nasıl sendeyim diyebiliyor anlamıyorum anlayamıyorum

nişanlıyken eski kız arkadaşıyla buluşmuştu ve ben bunu başkasından öğrendim onayladı , evliyken yine bir kız aradı ve ben yanındayım diye müsait olmadığını söyledi sebep olarakda saçma şeyler söyledi

sen aynı şeyi yapsan tepkisi nasıl olurdu acaba.canım bencede tatlı bi dille sor bakalım neyin nesiymiş.gerçi kızın evine gitmesi de pek normal dii ama..

nişanlıyken eski kız arkadaşıyla buluşmuştu ve ben bunu başkasından öğrendim onayladı , evliyken yine bir kız aradı ve ben yanındayım diye müsait olmadığını söyledi sebep olarakda saçma şeyler söyledi

nişanlıyken eski kız arkadasıyla buluştu diyorsun ??? eee ozaman sen sindirmişin bunu bile bile evlenmişin şimdi neden sorun war diyorsun anlamadımCADIARZU

Sanırım "10 dakika sonra sendeyim" demek yerine, "10 dakika sonra sizdeyim" demesini isterdin.Aslında haklısında...Arada biraz resmiyet olması gerek bana kalırsa..
Ama bir de şöyle birşey var; eşinin niyeti farklı olsaydı senin yanında bu kadar rahat konuşamazdı gibime geliyor..

Henüz yeni evlisiniz bekarlıktan kalan konuşma tarzı alışkanlıkları olabilir. Bunları büyütmeye gerek yok. Ona çatarak değil de karşına alıp güzellikle konuşmalısın. Şu tavırların yanlış geliyor, üzülüyorum gibi. O da zamanla bırakacaktır. Zıtlaşırsan o da inadına gidebilir. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşuna söylenmemiş.

nişanlıyken eski kız arkadasıyla buluştu diyorsun ??? eee ozaman sen sindirmişin bunu bile bile evlenmişin şimdi neden sorun war diyorsun anlamadımCADIARZU

O zaman 1 ay konuşmadık zaten aileler araya girdi bir daha böyle birşey yapmayacağına inandırdı beni yeminler sözler verdi bende inandım ama içimde güvensizlik kaldı dediğim gibi aileler girincede 1 kez şans vermek zorunda kaldım

Sanırım "10 dakika sonra sendeyim" demek yerine, "10 dakika sonra sizdeyim" demesini isterdin.Aslında haklısında...Arada biraz resmiyet olması gerek bana kalırsa..
Ama bir de şöyle birşey var; eşinin niyeti farklı olsaydı senin yanında bu kadar rahat konuşamazdı gibime geliyor..
bende öyle düşünmüyor değilim ama derler yani gözünün içine baka baka aldatır fln ne bilim yani ne düşünüceğimi bilmiyorum

Bu konuyu eşine anlattıkça dırdırcı olursun onun gözünde.Gayet neşeli, sosyal biri olmaya çalış bence.Bir yamuğunu görene kadar üstüne gitme, anladığım kadarıyla eşin onunla konuşmak istediğin her zaman agresifleşecek...

garıp seyler bunlar
erkeklerın sucluyken uste cıkmasından gıcık alıyorum.

birbirini seven insanların eşlerin birbirlerini kıskanmasını bir yere kadar normal karşılıyorum
ama kıskançlığın fazlası evlilğe zarar verir sendeyim yada sizdeyim demiş gibi ufak tefek şeylere takılmamak lazım eşin şöförmüş bir müşterisidir yaaa

hemen herşeyide kötüye yormayın böyle gereksiz kıskançlıklarla eşlerinizi bunaltıp ilişkinizi yıpratmayın

sanırım çevrenizdeki karısını aldatan erkeklerden etkileniyorsunuz ama her erkek bir olmaz bunu unutmayın

birbirini seven insanların eşlerin birbirlerini kıskanmasını bir yere kadar normal karşılıyorum
ama kıskançlığın fazlası evlilğe zarar verir sendeyim yada sizdeyim demiş gibi ufak tefek şeylere takılmamak lazım eşin şöförmüş bir müşterisidir yaaa

hemen herşeyide kötüye yormayın böyle gereksiz kıskançlıklarla eşlerinizi bunaltıp ilişkinizi yıpratmayın

sanırım çevrenizdeki karısını aldatan erkeklerden etkileniyorsunuz ama her erkek bir olmaz bunu unutmayın

Sonuna kadar katılıyorum Barçman'a.
10 dakikaya kadar sendeyim demek 10 dakika sonra geliyorum demektir. Sendeyim veya sizdeyim lafının bu kadar önemi yoktur. Lafları cımbızla çekmeyin ve cidden karşınızdaki insanı bunaltmayın.

sen baştan izin vermişsin nedemek nişanlıyken eski sevgilisiyle görüşmek.yüz bulmuş sizden.tavrınızı koyun..

O zaman 1 ay konuşmadık zaten aileler araya girdi bir daha böyle birşey yapmayacağına inandırdı beni yeminler sözler verdi bende inandım ama içimde güvensizlik kaldı dediğim gibi aileler girincede 1 kez şans vermek zorunda kaldım

himm artik güvensizlik girmis iliskinizeCADIARZU sen ne yaparsa yapsin süpheyle yaklasacaksin bence öncelikle güven meselesini cözmeniz lazim oturup konus esinle rahatsiz oldugunu belirt karsilikli halledebilirsiniz ancak yoksa evliliginiz yipranir dahada süpheler icinde kendinizi yiyip bitirirsiniz böyle

Sendeyim değil sizdeyim demesi gerekirdi..çok haklısınız bu arada sizi nişanlıyken esk kız arkadasıyla aldatmış o halde neden evlendiniz ki bile bile lades dediyseniz ne denir size...

Back
X