Merhaba , siteyi üye olmadan hep takip ettim kendime örnek almaya çalıştım hiç yazmayı düşünmemiştim...ama biraz önce olanlar beni çok üzdü ve sinirlendirdi bende siteye üye olup derdimi paylaşmayı düşündüm...eşimle sürekli sorunlar yaşıyorum hafta da 1 kez temiz bir tartışmamız oluyor...şoförlük yapıyor özel bir şirkette son 1 aydırda iş saatleri, getirip götürdüğü kişiler değişti bu kişilerin çoğu kızlar oldu hayatında 2 kez gördüğü bir kızla numaralarını almışlar ve bu sabah kız aradı ne zaman geliyosun diye o da 10 dakikaya kadar sendeyim görüşürüz diyip kapattı... sabah birşey demedim akşam eve geldiğinde 'sendeyim' ne demek diye sorduğumda bunun çok normal olduğunu söyledi ve bende bu tür şeylere çok dikkat ediyorum kendiside biliyor sinirlendim tabi o da hemen sinirlenip aksama kadar çalışıyorum diyip ve ağır kelimeler konuşarak beni iteledi bilmiyorum 'sendeyim ' demesi cok tuafıma gitti bana açıklama yapıcağı yerde yaşadığımız durumda beni çok üzdü şimdide yukarıya annesinin yanına gitti daha bugün 7. ayımıza girdik... Normaldede hep bu tür sorunlar yaşıyoruz ne yapacağımı bilmiyorum... önerilerinizi bekliyorum