O zaman 1 ay konuşmadık zaten aileler araya girdi bir daha böyle birşey yapmayacağına inandırdı beni yeminler sözler verdi bende inandım ama içimde güvensizlik kaldı dediğim gibi aileler girincede 1 kez şans vermek zorunda kaldım
Anlayamadım, anlamayacağım da galiba..Sizinle nişanlıyken, eski sevgilisiyle neden görüşür bir erkek..Ben de aynısını yaşadım, o yüzden de sinirleniyorum, sevdiğin insanın kıskanabileceğini bile bile bu davranışlar niye yapılır??Erkeklere verilmiş özel bir hak mı var ki biz bilmiyoruz bunu, biz neden sadıkız bu kadar, aklıma bile gelmez benim eski sevgilim, adı üstünde eski..Ama yemin etmesi yada bi daha olmayacak demesi de senin gözünde yıkılan güveni tekrar geri kazandırmamıştır, anlıyorum seni..Aynını ve daha fazlasını ben de yaşadım ama evlenmedim ben..
Bu telefon konuşmaları mevzusunda da fevri konuşma yapmanı tavsiye etmem, ne kadar kızsan da tutmalısın kendini bence..Biraz sakince ve ne istediğini net olarak tavrını koyabilirsen daha etkili olacaktır, tabii anlayana.. Dır dır etmek, tartışma çıkarmak sana kaybettirir, erkek haksız da olsa sen bağırdığın için haksızmışsın gibi olursun. Sakin olmaya çalış, doğru ifade etmek ve net olmak işe yarayacaktır bence..