Eşimle anlaşamıyorum....

O zaman 1 ay konuşmadık zaten aileler araya girdi bir daha böyle birşey yapmayacağına inandırdı beni yeminler sözler verdi bende inandım ama içimde güvensizlik kaldı dediğim gibi aileler girincede 1 kez şans vermek zorunda kaldım

Anlayamadım, anlamayacağım da galiba..Sizinle nişanlıyken, eski sevgilisiyle neden görüşür bir erkek..Ben de aynısını yaşadım, o yüzden de sinirleniyorum, sevdiğin insanın kıskanabileceğini bile bile bu davranışlar niye yapılır??Erkeklere verilmiş özel bir hak mı var ki biz bilmiyoruz bunu, biz neden sadıkız bu kadar, aklıma bile gelmez benim eski sevgilim, adı üstünde eski..Ama yemin etmesi yada bi daha olmayacak demesi de senin gözünde yıkılan güveni tekrar geri kazandırmamıştır, anlıyorum seni..Aynını ve daha fazlasını ben de yaşadım ama evlenmedim ben..
Bu telefon konuşmaları mevzusunda da fevri konuşma yapmanı tavsiye etmem, ne kadar kızsan da tutmalısın kendini bence..Biraz sakince ve ne istediğini net olarak tavrını koyabilirsen daha etkili olacaktır, tabii anlayana.. Dır dır etmek, tartışma çıkarmak sana kaybettirir, erkek haksız da olsa sen bağırdığın için haksızmışsın gibi olursun. Sakin olmaya çalış, doğru ifade etmek ve net olmak işe yarayacaktır bence..

bencede ağırlığını koyup aynı seyi senin yaptığını düsünsun empati kurmasını sağla ve fazla gergin olmadan haklı olduğuna ikna et esini umarım baska sorun yaşamazsınız a.s.

Ne yapacağım peki şuan konuşmuyoruz çabuk sinirleniyorum hatalarım var biliyorum ama aman annesi duymasın aman üzülmesinler kendimi frenliyorum yani itip kötü kelimler kullanması ayrı bir üzdü 'sendeyim ' demek samimi demek bana göre ben anlatamıyorum kendimi ifade edemiyorum... bir kaç kere evnden çıkıp anneme gitttim o zaman da çözülmedi büyükler girdi yine araya sorunlar çözülmeden üstüne eklendi kafama çok takıyorum onun umrunda değil mesleğim var çalışmama izin vermiyor açık açık sen çalışırsan ben sen eve gelene kadar dışarda kalırım diyor yani kendisi güvensizlik yaratıyor anlatabiliyormuyum ..... benden 6 yaş büyük nerde yanlış yaptım bilmiyorum büyükler üzülmesin dedim ama ben ne oluyorum bilmiyorum

nişanlıyken eski kız arkadaşıyla buluşmuştu ve ben bunu başkasından öğrendim onayladı , evliyken yine bir kız aradı ve ben yanındayım diye müsait olmadığını söyledi sebep olarakda saçma şeyler söyledi

Böyle alengirli işlerden nefret ederim.. Bu nedir ya ! Daha nişanlılıktan güveninizi sarsmış eşiniz, hala da sarsmaya devam ediyor.. "Sendeyim" yerine "Sizdeyim " hatta " Geliyorum"

dese en doğrusu olurdu bana göre.. Bunu istemek de en doğal hakkınız.

Rahatsız olmanız abes kaçmaz yani..

Bence bu anlaşamamanın ötesinde ,haklı bir güvensizlik sizinki.. Zamanında güveninizi sarstı ve hala da sarsmaya devam ediyor ...

Bence siz bu konuda taviz vermeyin :1no2:

Son düzenleme:
Yaa şimdi bu aralar yorumlrım herkesi kızdırıyor. Ama ben gene de içimdekini tutmıycam...
Kocanızın br sendeyim lafıyla bu kadar güvensiz olabiliyorsanız demekki aranızda ciddi bir güven sorunu var... Nişanlıyken olanlar falan. Ayrıca eşiniz de size güvenmiyor, çalıştırmam, çalışırsan eve giremem sen gelene kadar falan...
Yaa evliliğin temel kuralı güven değilmidir... Sie güvenmeyen ve sizin de güvenmediğiniz bir adamla niye evlendiniz kuzum???

2 gündür siteye giremedim hata verdi ,

Yorumlarınızı okudum her zaman düzelir bunlar sorun değil ufak tefek şeyler diyip beni susturdular , ama bunların büyümesinden korkuyorum bazı arkadaşlarımız sendeyim de bir şey yok demişler ama bu gibi şeylere susarsam başıma daha büyük olayların gelmesinden korkuyorum seviyorumda zaten sevmesem evlenmezdim... ama bu kadar yıpranıcağımı tahmin edememişim...

Yorumlarınızı okudum her zaman düzelir bunlar sorun değil ufak tefek şeyler diyip beni susturdular , ama bunların büyümesinden korkuyorum bazı arkadaşlarımız sendeyim de bir şey yok demişler ama bu gibi şeylere susarsam başıma daha büyük olayların gelmesinden korkuyorum seviyorumda zaten sevmesem evlenmezdim... ama bu kadar yıpranıcağımı tahmin edememişim...

Bu gibi seylere susarsam demissin...balik zaten bastan kokuyordu...seninle ile nisanli iken yani evliligin ilk adimlarini atmis iken eski sevgilisi ile görüsmesini aff etmekle Susmussun bir kere...simdi her zaman icinde ona karsi bir güvensizlik olacka güzelim...:kahve:

Tam tersini düsünelim...sen nisanli iken eski sevgilin ile görüsseydin...ne olurdu?:delphin:

Iki dünya bir araya gelse...esin bunu kabullenirmiydi?? Kesinlikle hayir...ama biz kadinlar ederiz..ondan sonrada sevginin arkasina siginiriz...neymis seviyorum...:delphin:

Sevgide Saygida hakk edenedir...en azindan benim icin.

Güzelim senin sorunun sendeyim lafı olmamalı, çünkü daha mühim bir sorunun var, siz nişanlıyken bir şeyler olmuş ve sen affetmişsin, ihanet affedilirse işte sonunda böyle en masul sözcüklerin altında bile artık buzağı aramaya başlarsınız.

Ne yapacağım peki şuan konuşmuyoruz çabuk sinirleniyorum hatalarım var biliyorum ama aman annesi duymasın aman üzülmesinler kendimi frenliyorum yani itip kötü kelimler kullanması ayrı bir üzdü 'sendeyim ' demek samimi demek bana göre ben anlatamıyorum kendimi ifade edemiyorum... bir kaç kere evnden çıkıp anneme gitttim o zaman da çözülmedi büyükler girdi yine araya sorunlar çözülmeden üstüne eklendi kafama çok takıyorum onun umrunda değil mesleğim var çalışmama izin vermiyor açık açık sen çalışırsan ben sen eve gelene kadar dışarda kalırım diyor yani kendisi güvensizlik yaratıyor anlatabiliyormuyum ..... benden 6 yaş büyük nerde yanlış yaptım bilmiyorum büyükler üzülmesin dedim ama ben ne oluyorum bilmiyorum

Guzelim senin ilk yapacagin sey meslegin varmis meslegini yapip matdi ozgurlununu kazanman( erkekler evini temizleyecek ona hizmet edecek ve kuveti olmayacak kadin ister genelde) sakin taviz verme ve isini bul calis " evde durdukca ben baska seylere takacagim bunca sene bosunami okudum diyeceksin !!!" mutlaka calis ..

ve konuna gelince ben sadece " 10 dk ya sendeyim'den" baska nasil olurda evli bir adam 15 gun once tanistigi servis yaptigi kadina telefonunu verir sizce bu mantiklimi?? .. bence taviz verme ve tavrini koy " bu sekilde benim esimin baska kadinlarla rahat ve samimi olmani kabul edemiyorum lutfen buna biraz ozen goster" diye konus bence...

Şöförlük yapıyorsa, birbirlerinde tel nolarının olması çok normal..

Servis şöförleri ''nerde kaldınız?'' vs şeklinde aranabilir..O an, ''karısı yanında mı, kızar mı kıskanır mı?'' diye düşünemez kimse.. ..

''Sendeyim'' demekle; ''ordayım'' demek istemiştir..

Bana kıskançlık çıtanız yüksek gibi geldi..
Kızları taşıyor ya, kuruntu yapıyorsunuz biraz..

Güveniyorsanız rahat olun..

Son düzenleme:
Şöförlük yapıyorsa, birbirlerinde tel nolarının olması çok normal..

Servis şöförleri ''nerde kaldınız?'' vs şeklinde aranabilir..O an, ''karısı yanında mı, kızar mı kıskanır mı?'' diye düşünemez kimse.. ..

''Sendeyim'' demekle; ''ordayım'' demek istemiştir..

Bana kıskançlık çıtanız yüksek gibi geldi..
Kızları taşıyor ya, kuruntu yapıyorsunuz biraz..

Güveniyorsanız rahat olun..

Valla bacim tel nolarini bir birlerine vermek normalmi bilemiyorum ama benim esim verse ve o kiside cani istediginde nerdesin geliyormusun diye arasa heralde bosanma sebebi olur bende ..:dilcikar:

evleneli mi daha 7 ay oldu ama çok kaba davranmış öyleyse size.acaba siz de fazla mı kıskanç davranıyorsunuz.gerçi sözlerine verdiğiniz tepki çok normal.iki günlüğüne tanıdığı bir bayan müşteriyle kötü bir konuşma daha seviyeli olmalıydı.daha işin başındasınız nasıl alıştırırsanız öyle gider taviz vermeyin.tavrınızı ortaya net koyun.

Bence ne sendeyım ne sizdeyım kelıme kullanmamalıydı.Sadece 10 dakıka sonra oradayım demesi yeterlı olurdu.Sendeyım demek evıne gıdıyorum der gıbı olmuş.Eşiniz artık evlı bırı kullandıgı kelımelere dıkkat etmesı gerek.Numarasını alması normal belkı ama samımı olmamalı kımseyle.Ama tabı sorun en baştan kaynaklanıyor,nişanlıyken başkasıyla bulusursa,bunları yapmasıda kendı acısından normal.Eğer tekrarlanmasını ıstemıyorsanız cok acık ve cıddı konusun,sendeyım demesıne bende takardım.yenı tanıstıgı bırıyle bu kadar lalibal olmaması gerek.

bence bu hem sadakatsızlık hemde terbıyesızlık bunun baska anlamı yok yanı arkadaslar.Boyle bır sey yapılmaz hemde evlıysen ayıp :(

eklemekte ısterım kı ben olsam kapıya koymam onu bıraz hatasını anlamalı isterse gıtsın annesıyle kalsın ama bunu evlı bır erkek dıyorsa artık bekarlara meydan acıktır :( :(

Back
X