Eşimle anlaşamıyoruz her sorun büyüyor.

Çocuk yok bi kere oldu kalbi durdu aslinda cok istiyorum oda cok istiyor ama olmadı. Böyle degildi onceden artik tahammülü kalmadı bana arkadaslariyla cikar gezer. Onceden böyle degildin diyorum sen beni böyle yaptin diyor psikolojimi bozdun diyor benimde yaptiğım şeyler var evet ama daha dikkat ediyorum artik ya da ben oyle düşünüyorum
Bu heriften çocuk sahibi olmak ayağa pranga olur. Erkeklerin çoğu çocuk ister zaten. Doğuran değiller , bakan olmak istemezler... Bence siz uygun şekilde kurtulmak için yol çizin kendinize...

Ben küs kalabilen insanın sevdigine inanmıyorum. Seni üzmek istemem. Ben de eski esimin haftalarca küslüğünü cektim. Ne olayı konusmaya ne çözmeye gönlü vardı. Memnuniyetsizliği varsa ağzınla kuş tutsan mana bulacak. Her şeye söylenir de durur.. Tek sana özel de değil genel bir şükürsüzlük hali. Kendini sürekli suçlayıp hata arama bence. Karsindaki de mukemmel biri gibi durmuyor çünkü. Ölç tart kararını ver kendine haksızlık etmeden
Sonuna kadar katılıyorum.bir kere insan yeterince sevdiği birine aynı evin içinde yaklaşmadan, dokunmadan duramıyor.kaldı ki günlerce küs kalacaksın.aynı kanepede otururken bile sürekli bir sarılma, dokunma ihtiyacı hissediyorsun.bu dürtüyü günlerce bastırabilen kişiler yeterince sevmiyor demektir bence.bir kere sevdiğin kişi gözüne o kadar sevimli gözüküyor ki yumuşamadan duramıyorsun.zaten birbirini seven iki kişi sakinleşince ne yapsam da barışsam diye dört dönüyor birbirinin etrafında.gönül isterdi ki herkes gerçekten sevdiği biriyle yaşayabilse.kendimi ayırmıyorum.zaman zaman ben de yeteeince sevmediğim kişilerle sırf yanlız kalmayayım diye birlikte olmuştum ama severkenki hâli de biliyorum en azından.

Aile konusunu bilmem ama eş kişisi fiziksel özellikleri beğenmediğini ima ediyorsa ben gidişata falan bakmadan o ilişkiyi bitirmek isterim.kadınlar olarak bu konuda çok hassasız.beni beğenmeyen kişiyle nasıl aynı yatakta yatıp, dertleşebilirim ki.

Kesinlikle, kesinlikle. Olabilir, eşler birbirini görsel konularda uyarır ama bir üslup olur bunu yaparken. Veya fikir sorulursa fikir verilir falan. Ama iş beğenmeme, sürekli eleştirme noktasında olunca orada bir durup düşünmek lazım hayırdır diye. Bir kadın için beğenilmediğini düşünmek çok kırıcıdır.

Buraya yeni üye oldum 4 yıllık evliyim evliliğin başında ufak sorunlar tartışırdık eşimle zamanla ben kendimi düzelttiğime inanıyorum ama artık eşim bana tahammül edemiyor her anlaşamadığımız konu büyüyor benimle konuşmuyor ayrılsak ayrılır benden ama ben öyle daha kötü olurum.

Haftada iki kere ailesine gidiyoruz ablasi enistesi diger kardesinin esi hep biarada oluyoruz boyle olunca ben çok konuşamiyorum sen mutlu degilsin diye hep diken ustundeyim diyor bana .benim aileme cok gitmeyiz bunu deyince sanki bizimkilere gidip ne yapiyorsun yemegi yeyip dar kalkiyorsun diyor ki oyle yapmiyoruz ben bulasiklari toplarim cay koyarim kardesleride yapar bisey diyemem ama biktim artik hep bi benden memnuniyetsizlik.
Anlaşamadigimiz bi sorunda ben konusurum konusurum cevap vermez ,bende sorunu halletmek icin cok konusuyorum farkindayim ama obur türlu de küs kaliyor benimle dayanamıyorum.

Ben cok zor bi insan degilim ama esim cok kirilgan hic bir fikir ayriligina gelemiyor boyle gitmez deyip duruyor bıktim bunaldım ama ne yapcağımı bilmiyorum.

Kötu bi insan degildir iyi oldugumuz zamanlar da cok iyidir ama benden memnun degil her şeyimi elestirir 1.60boy 60kiloyim kiloma kadar elestiryor giyimimi elestiriyor hep bi memnuniyetsizlik beni sevdigini dusunmuyorum artık

Okuyup fikir vercek olanlar için cok tesekkur ederim
Biraz kendinizde değişiklik mi yapsanız biraz zayıflayın suslenin falan işe yarayabilir

Canım sen ayrılamayacağın için yapıyor. Sende de bak tamam olmuyorsa olmuyordur, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna de bak nasıl başlıyor düzelmeye 😂

Çok üzerine düşme. Çizgini çek. Kendi başına bir alan oluştur enerjini yükselt. Çalışmıyorsan işe başla. Okul oku fazladan 😬 arkadaş çevreni artır. Giyin kuşan ailesine de her zaman gitme. Program oluştur kendine. Biraz da o konuşarak çözmeye çalışsın. Ha boşanırsak boşanırız kafasındaysa da hala yol ver gitsin. Bi ömür mızmız adamla da kadınla da geçmez yani

Sonuna kadar katılıyorum.bir kere insan yeterince sevdiği birine aynı evin içinde yaklaşmadan, dokunmadan duramıyor.kaldı ki günlerce küs kalacaksın.aynı kanepede otururken bile sürekli bir sarılma, dokunma ihtiyacı hissediyorsun.bu dürtüyü günlerce bastırabilen kişiler yeterince sevmiyor demektir bence.bir kere sevdiğin kişi gözüne o kadar sevimli gözüküyor ki yumuşamadan duramıyorsun.zaten birbirini seven iki kişi sakinleşince ne yapsam da barışsam diye dört dönüyor birbirinin etrafında.gönül isterdi ki herkes gerçekten sevdiği biriyle yaşayabilse.kendimi ayırmıyorum.zaman zaman ben de yeteeince sevmediğim kişilerle sırf yanlız kalmayayım diye birlikte olmuştum ama severkenki hâli de biliyorum en azından.
Bir de sevgililik vs anlarım hani de gercekten insan sevmediği biriyle evlenmesin ya. Evlenene kadar peşinde koşup sonra böyle davranmak.. Bu kadar kötü olmamalı kimse

Bir de sevgililik vs anlarım hani de gercekten insan sevmediği biriyle evlenmesin ya. Evlenene kadar peşinde koşup sonra böyle davranmak.. Bu kadar kötü olmamalı kimse
Yaa sevdikleri birini bulamıyorlar, ilişki olsun diye birlikteler ya da gerçekten sevdikleri sevildikleri bir ilişki nasıl olur onu bilmiyorlar.

Aynı durumdayız canım ne yazık ki varsa yoksa kendi ailesi kendi arkadaslari kendi akdabalari benim ailemde 2 saat durur onlarda 2 gün kalırız onlarla çok mutludur . Sürekli beni gözlemler ne yapıyorm yardım ediyormuyum ve hep kendini haklı görür asla eleştirmeye gelemez sen söyle yaptın desem oda benim hatamı söyler hemen iyi.olunca iyi kötü olunca çok kötüdür gidecek sığınacak boşanıp gitsem bir baba evim yok caresizim
Boşanmak kolay sonrasını düşünüyorum bende nasıl yapcaz böyle bilmiyorum sen kaç yıllık evlisin konuşmayı denedin mi hiç ben denedim ama yine ayniyiz iste

Esler birbirini yipratan sürecten gectikten sonra genelde birbirine tahamül etmeyi birakir. Ben profesyonel destek almanizi da öneririm. Tanidigim bir ciftde adam da kadini hep elestirir cünkü bunu kendine hak görüyor. Kadin sadece o söylense kendine "ceki düzen" verecegini düsünüyor, halbuki tek yaptigi esini kendinden sogutmak.

Boşanmak kolay sonrasını düşünüyorum bende nasıl yapcaz böyle bilmiyorum sen kaç yıllık evlisin konuşmayı denedin mi hiç ben denedim ama yine ayniyiz iste
3 senelik evliyim bide oğlumuz var Allah'tan o olmasa napardim bilmiyorum tek Dayanağım. Çok konuştuk saatlerce sabahlara kadar ama 1 ay sonra gene aynı

Bir yerde eşim bana artık tahammül edemiyor demişsiniz neyinize tahammül edemiyor tam olarak. Bastan aşağı sizi beğenmiyor mu yoksa sadece bir kaç hareket mi

Farklı bir ilgi alanı oluşturun kendinize.Kitap okuyup bir konu hakkında bilgi almak notlar tutmak araştırma yapmak vs.dikkatni çekebilirsiniz.Bilmiyorum ne işle meşgul olduğunuzu ama..Bir uğraş, iş yemek kursu vb.seyler gibi. Aynı zamanda da onun için değil kendinizi mutlu etmek için bakım yapar.Onun saçma sapan davranışlarını kişiselleştirmeden..Mesela sac bakımı ,güzel çekici kıyafetler bile bizi mutlu eder...Bu sözüm yanlış anlaşılmasın amaç ona kendini beğendirmek için değil..Sen kendinizi güzel ve kadın gibi hissettiğinde erkeğin kafasında soru işareti oluşur ,kaybetme korkusunu tetikler.Tabii ki kıskandirmadan..Bazi kadınlar bu konuda çok başarılı..Sonuç ne olursa olsun bosansanız bile kendinizi ihmal etmeyin.Boşanan kadın kendini ihmal etmediği zaman fazla yara almadan bu süreci kolay atlatır.Hayat sadece bir erkekten ibaret değil..Onunla olmazsa elbet başka seçenekler de var.Hayat bir erkeğe kendini adamak feda etmek için bize verilmedi .. Çocuğun olmaması da bir avantaj..

Siz kendinize değer vermezseniz o size hic vermez.Bakin sürekli kendinizi suçluyorsunuz.Sizi severek evlenmiş katlanamamak ne demek?
Siz onun istediği gibi davranıp gülecek bir kuklamisiniz?
Ayrica haftada 2 gün kayinvalide ye neden gidilir? Genc insanlarsiniz çıkın gezin dolaşın.Aile evine bu kadar meraklıysa evlenmeseydi eşiniz.

Buraya yeni üye oldum 4 yıllık evliyim evliliğin başında ufak sorunlar tartışırdık eşimle zamanla ben kendimi düzelttiğime inanıyorum ama artık eşim bana tahammül edemiyor her anlaşamadığımız konu büyüyor benimle konuşmuyor ayrılsak ayrılır benden ama ben öyle daha kötü olurum.

Haftada iki kere ailesine gidiyoruz ablasi enistesi diger kardesinin esi hep biarada oluyoruz boyle olunca ben çok konuşamiyorum sen mutlu degilsin diye hep diken ustundeyim diyor bana .benim aileme cok gitmeyiz bunu deyince sanki bizimkilere gidip ne yapiyorsun yemegi yeyip dar kalkiyorsun diyor ki oyle yapmiyoruz ben bulasiklari toplarim cay koyarim kardesleride yapar bisey diyemem ama biktim artik hep bi benden memnuniyetsizlik.
Anlaşamadigimiz bi sorunda ben konusurum konusurum cevap vermez ,bende sorunu halletmek icin cok konusuyorum farkindayim ama obur türlu de küs kaliyor benimle dayanamıyorum.

Ben cok zor bi insan degilim ama esim cok kirilgan hic bir fikir ayriligina gelemiyor boyle gitmez deyip duruyor bıktim bunaldım ama ne yapcağımı bilmiyorum.

Kötu bi insan degildir iyi oldugumuz zamanlar da cok iyidir ama benden memnun degil her şeyimi elestirir 1.60boy 60kiloyim kiloma kadar elestiryor giyimimi elestiriyor hep bi memnuniyetsizlik beni sevdigini dusunmuyorum artık

Okuyup fikir vercek olanlar için cok tesekkur ederim
Memnuniyetsiz , sürekli eleştiren bir adamla nasıl bir son bekliyorsunuz.Sihirli değneğiniz mi var??? Bir gecede boyun uzamiycak. Neden böyle bir adamın gözüne girmeye çaba sarf ediyorsun.Ne yaparsanız yapın memnun olmayacak ,ve yolun bir yerinde sizi ortada bırakıp gidecek.Bu hikâyede yanan siz olacaksınız.

Eşiniz odaklı değil kendiniz odaklı yaşayın
Kendinize değer verin.
O kilonuzu eleştirdiği için değil siz sağlığınız için zayıflayın.(eğer zayıflamak isterseniz)
O istediği için değil siz istediğiniz için güzel giyinin.
Çıkın gezin arkadaşlarınızla buluşun.
Siz kendinizi sevdikçe işler düzelecektir
Diğer türlü eşim giderse ben kötü olurum korkusuyla işler iyice çıkmaza girer
Doğru diyorsunuz ben zaten onu umursamasam daha iyi olcak biliyorum ama aynı evin içinde olunca bunu yapamıyorum ben

Aynı durumdayız canım ne yazık ki varsa yoksa kendi ailesi kendi arkadaslari kendi akdabalari benim ailemde 2 saat durur onlarda 2 gün kalırız onlarla çok mutludur . Sürekli beni gözlemler ne yapıyorm yardım ediyormuyum ve hep kendini haklı görür asla eleştirmeye gelemez sen söyle yaptın desem oda benim hatamı söyler hemen iyi.olunca iyi kötü olunca çok kötüdür gidecek sığınacak boşanıp gitsem bir baba evim yok caresizim
Çok zor bi süreç ona ayak uydurmaya çalışcaksın ama öyle de biz mutlu olmuyoruz işte

Onun yaptigini yapin kisasa kisas. Ailesine gitmeyin eleştirin o evi dar edin bakalm.
Seni boyle seviyorum diye diye adamin mabadini arşa çikarmissiniz suc sizin herseye bu denli susulmaz sesiniz çıksın azcik
Fiziksel olarak eleştirmedim ama başka yönlerde yapıyorum aslında ama o anliyormu sanmıyorum hayat da sürekli eleştirmekle olmuyor işe

Back
X