Eşimle anlaşamıyoruz nolurrr yardımm

Bu kadar Allahin emirlerini biliyor madem esine hakaret etmek kötü davranmak siddet uygulamak zorla kapattirmaya calismak bunun dinimizin neresinde ? Isine geldigi yere kadar din diyor esiniz bu bariz ortada .. ilk siddet uyguladigi anda bitirecektiniz bu evliligi ..
Cook yeniydi evliligim o zaman. Bilemedim... karar veremedim.. sineye cektim. Ilk seferinde fazlasiyla pismandi. Ama sonralarinda olmadi tabii

Çok üzüldüm çok....
Gözlerim doldu.
Neden evlisin bu adamla hala kardeşim?:KK42:
Mesela bu anlattiklarim genelde yasadigimiz olaylardi. En son bana 5 gun once boyle soylenip hakaret etti. 4 gundur hic konusmadim yanasmadim. Cinku hiccc icimden gelmiyordu. Hala da gelmiyor. Ama bugun konusmaya basladim. Cunku ekstra bidaha kavga cikicak biliyorum. Yeter diycek ve tartisacak. Ayni ev icinde ne kadar konusmayabilriim ki zaten

Çocuğunu dünyaya getirmek istemediğin biriyle neden evli kaldığını sorgulamalısın.. Saygı yoksa sevgi de yoktur üstelik şiddet de var..
Cocuk istememmemdeki
neden zorluyorsunuz ki. böyle bir insanla ömür mü geçer
Ben mi acaba buyutuyorum diyorum cogu zaman. Acaba hakkaten sinirlendiriyorum mu diyirum. Bu tarz seyler arada olunca oluru var mi acaba diyirum. Bilmiyoruumm:(

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacm var. Lutfen okuyun.2,5 yillik evliyim. Esim normalde cok iyi herkede kars. Asiri yardimseverdir. Birinin ihtiyaci oldumu hemen kosar. Bisey istedigimde alir. Mahrum etmez. Evine bakar. Gece hayati ickisi yok. Evden ise isten eve(bunlar belirtmek istedikelrim).aile icinde siddetle buyumus hep. Babasinjn annesine siddeti kotu davranisi saygisizligi vs. Benden hep saygi gormek istedigini soyler. Ama en ufak biseyde gerizekali aptal der. Begenmedigi yemege 1 saat yorum yapar. Ama begendigine tek kelime soylemez. Kapanmami istiyor. Evlenmeden once olabilir kapanirim evlennce demistim. O ara yapabilirim gibi gelmisti. Simdi hiccc icimden gelmiyor. Sen Allahin ne emrettigini kocanin sozunu dinlemen gerektiginu bilmiyorsun diyir Ben Allahin kapanmayi emrettgini bliyorum. Ama Allah icin degil de kocam istyo diye yapmak istemiyorum. Inat degl.Gercekten icimden gelmiyor.Tunikler gyiyorum.Tarzim olmadigi icin bazen kiyafetleri uyduramiyorim. Bana cingene gibi giyiniyosun bitane duzgun kiyafet alamiyosun diyo. Begendiginde ama sadece susuyor. Bana hakaret ettiginde cevap verirsem eger susturmaya calisiyor sonra aileme de laf ediyor. Ailendekielr de hep edepsiz saygi bilmiyorar diyo. Cookkk dokunuyor aileme de laf etmesi. Yarin oburgun yetstircegin cocuk da senin gibi saygisiz olucak. Beni kandirdin kapanmazsan bu is yurumez hergun hata yaptgimi dusundurtuyorsun diyor. Ama kapaninca bu tavurlari son bulmucak ki. Tokat atar eger susmazsam. Ama asla kufur etmem kotu soz soylemem asla. Sadece kendimi savunmak icin konusurum. Haberi olmadan dgum kntrol kullaniuirum. Evliligime guvenemiyorum. Kimseye anlatamiyorum. Allahaskina yardim edin ben ne yapayim. Normalde iyi olan biri. Ama bana ilk el kaldirdigindan beri ona karsi soğuk icim. Yanasamiyorum cok fazla. Ama anlamiyor nedenini. Her hakaret edisinde daha da soguyorum. Bole bi yuvaya cocuk getirmelimiyim bilmiyorim. Yakinda doktora basvurur olmuyo diye.asla kafalarimiz uymuyor. Lutfen bana akil verin. Evli arkadaslarim. Tecrubeli ablalarim. Nolur gercekci akillar verin
Hala ama iyi mi diosunuz bu adama😓😓🤷🏼‍♀️ Yani yaptıklarından ötürü soğumanız çok normal. Bence içinizde bir karar verin gerçekten bu adama bir evlat vermek istiyormusunuz, çocuguna da çok farklı davranmayacaktır... bunları düşünün ve ona göre bi an önce harekete geçin❤️

Mesela bu anlattiklarim genelde yasadigimiz olaylardi. En son bana 5 gun once boyle soylenip hakaret etti. 4 gundur hic konusmadim yanasmadim. Cinku hiccc icimden gelmiyordu. Hala da gelmiyor. Ama bugun konusmaya basladim. Cunku ekstra bidaha kavga cikicak biliyorum. Yeter diycek ve tartisacak. Ayni ev icinde ne kadar konusmayabilriim ki zaten
Ben bu adamla konuşma demedim ki.
Evli kalma dedim.

Adam sizi dövüyor, farkındasınız sanırım !!!! Bugün tokat atan yarın tekme de atar, yumruk da. Allah ıslah etsin. Düzelmiyorsa bazı şeyler çocuk olmadan boşanın diyeceğim ama hayat sizin, gurur sizin....

Adam sizi dövüyor, farkındasınız sanırım !!!! Bugün tokat atan yarın tekme de atar, yumruk da. Allah ıslah etsin. Düzelmiyorsa bazı şeyler çocuk olmadan boşanın diyeceğim ama hayat sizin, gurur sizin....
Ben de onu dusunuyirum. Normalde iyi olmasi bu tarz biseyi yapip ileride daha fazlasini yapmycagi anlamina gelmiyor iste:( suan mesela hicbir sorunumuz yok. Belki 1 2 gun surer. Ama o tokat adan adamin ve asaliyan adamin o oldugunu segistirmiyor :(

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacm var. Lutfen okuyun.2,5 yillik evliyim. Esim normalde cok iyi herkede kars. Asiri yardimseverdir. Birinin ihtiyaci oldumu hemen kosar. Bisey istedigimde alir. Mahrum etmez. Evine bakar. Gece hayati ickisi yok. Evden ise isten eve(bunlar belirtmek istedikelrim).aile icinde siddetle buyumus hep. Babasinjn annesine siddeti kotu davranisi saygisizligi vs. Benden hep saygi gormek istedigini soyler. Ama en ufak biseyde gerizekali aptal der. Begenmedigi yemege 1 saat yorum yapar. Ama begendigine tek kelime soylemez. Kapanmami istiyor. Evlenmeden once olabilir kapanirim evlennce demistim. O ara yapabilirim gibi gelmisti. Simdi hiccc icimden gelmiyor. Sen Allahin ne emrettigini kocanin sozunu dinlemen gerektiginu bilmiyorsun diyir Ben Allahin kapanmayi emrettgini bliyorum. Ama Allah icin degil de kocam istyo diye yapmak istemiyorum. Inat degl.Gercekten icimden gelmiyor.Tunikler gyiyorum.Tarzim olmadigi icin bazen kiyafetleri uyduramiyorim. Bana cingene gibi giyiniyosun bitane duzgun kiyafet alamiyosun diyo. Begendiginde ama sadece susuyor. Bana hakaret ettiginde cevap verirsem eger susturmaya calisiyor sonra aileme de laf ediyor. Ailendekielr de hep edepsiz saygi bilmiyorar diyo. Cookkk dokunuyor aileme de laf etmesi. Yarin oburgun yetstircegin cocuk da senin gibi saygisiz olucak. Beni kandirdin kapanmazsan bu is yurumez hergun hata yaptgimi dusundurtuyorsun diyor. Ama kapaninca bu tavurlari son bulmucak ki. Tokat atar eger susmazsam. Ama asla kufur etmem kotu soz soylemem asla. Sadece kendimi savunmak icin konusurum. Haberi olmadan dgum kntrol kullaniuirum. Evliligime guvenemiyorum. Kimseye anlatamiyorum. Allahaskina yardim edin ben ne yapayim. Normalde iyi olan biri. Ama bana ilk el kaldirdigindan beri ona karsi soğuk icim. Yanasamiyorum cok fazla. Ama anlamiyor nedenini. Her hakaret edisinde daha da soguyorum. Bole bi yuvaya cocuk getirmelimiyim bilmiyorim. Yakinda doktora basvurur olmuyo diye.asla kafalarimiz uymuyor. Lutfen bana akil verin. Evli arkadaslarim. Tecrubeli ablalarim. Nolur gercekci akillar verin
Aılesınden bırıyle oturup konu tunuzmu hıc onu duzeltmesı ıcın ne bıleym anne babasıyla. O konular ıcım allah sızede sabır versın bana bı hayvan senden ıyı laf anlar dedı dıye evı bıraktım bu yakıstırmaları hakaretlerı yapsa naparfım nasıl sogurdum😔 ınsallah bu durum duzene gırer. Onun dısında hap kullandıgınızı gizliyorsunzda ya ılerde bu lafları soyleyen adam senden bebej olmuyor sorunlusun deyıp senı evden yollasa? Ya da bosasa. Bence bunu bı sekılde once agzını ara, bırsure korunalımmı bebegı sımdılık askıya alalım de baktın ters tepkı verecek hıc hap falan bahsetme. Ben zaten hap ıcıyordum deme. Ama tamam olur korunalım derse sen hap kullanmaya devam rt. ama dedıgim gıbi onceden berı kullanıyordum deme bu defa benden nıye sakladn dıye olay cıkarır.

Aılesınden bırıyle oturup konu tunuzmu hıc onu duzeltmesı ıcın ne bıleym anne babasıyla. O konular ıcım allah sızede sabır versın bana bı hayvan senden ıyı laf anlar dedı dıye evı bıraktım bu yakıstırmaları hakaretlerı yapsa naparfım nasıl sogurdum😔 ınsallah bu durum duzene gırer. Onun dısında hap kullandıgınızı gizliyorsunzda ya ılerde bu lafları soyleyen adam senden bebej olmuyor sorunlusun deyıp senı evden yollasa? Ya da bosasa. Bence bunu bı sekılde once agzını ara, bırsure korunalımmı bebegı sımdılık askıya alalım de baktın ters tepkı verecek hıc hap falan bahsetme. Ben zaten hap ıcıyordum deme. Ama tamam olur korunalım derse sen hap kullanmaya devam rt. ama dedıgim gıbi onceden berı kullanıyordum deme bu defa benden nıye sakladn dıye olay cıkarır.
Ailesi biliyor. Elbetteki her olayi her kavgayi bilmiyorlar. Ama genel olarak duumdan haberleri var. Zaten asabi biri oldugunu hep vurguluyirlar. Bundan oteye bisey gecmiyir. Konussak da dinlemez o bizi diyorlar. Yani bi bakima da oyle. Oturup dinlemez. Kendi icinde yanlis yaptigini biliyo ama buna engel olmuyor. Evliligin daha ilk haftalarinda korunmuyorken bi denemesi oldu bana hicbisey demeden. Ve tepki verdim ben suan cocuk istemiyorum diye. O zamanki istememem daha yeni evliyiz biraz yanliz kalalim diyeydi. O tepkide inanilmaz bozuldu. Hatta kullanirsam hele ki gizli kullanirsam. Bosanirim dedi. Asla soylemiyorum. Oturup konustugumda da dinlemez ki zaten dwniyoruz olmuyor suan der

Ailesi biliyor. Elbetteki her olayi her kavgayi bilmiyorlar. Ama genel olarak duumdan haberleri var. Zaten asabi biri oldugunu hep vurguluyirlar. Bundan oteye bisey gecmiyir. Konussak da dinlemez o bizi diyorlar. Yani bi bakima da oyle. Oturup dinlemez. Kendi icinde yanlis yaptigini biliyo ama buna engel olmuyor. Evliligin daha ilk haftalarinda korunmuyorken bi denemesi oldu bana hicbisey demeden. Ve tepki verdim ben suan cocuk istemiyorum diye. O zamanki istememem daha yeni evliyiz biraz yanliz kalalim diyeydi. O tepkide inanilmaz bozuldu. Hatta kullanirsam hele ki gizli kullanirsam. Bosanirim dedi. Asla soylemiyorum. Oturup konustugumda da dinlemez ki zaten dwniyoruz olmuyor suan der
Ama olurda bıgun bebek olmuyor dıye doktor kontrolu teklıf ederse daha kotu olmazmı. Bilemedim pekı sımdınaranız nasıl. Of erkekler malesef bıseyı yaparken kımseyı gozlerı gormuyor dınlemıyorlarda bugun bende esımn annesıyle konusurken sinirlenince agır sozler soylıyor arayıp uyarın diye sızı rahatsız etmıstım dedm. Kvm de kızım o bızo dınlemezkı o yuzden aramadım kendı sorunlarıjı kendısı cozebılmeyı ogrensınndıye dedı. Demekk7 butun erkekler aynı ana babaya saygı beklerler ama kendılerı hıcbırsekılde dınlemez takmaz

Ama olurda bıgun bebek olmuyor dıye doktor kontrolu teklıf ederse daha kotu olmazmı. Bilemedim pekı sımdınaranız nasıl. Of erkekler malesef bıseyı yaparken kımseyı gozlerı gormuyor dınlemıyorlarda bugun bende esımn annesıyle konusurken sinirlenince agır sozler soylıyor arayıp uyarın diye sızı rahatsız etmıstım dedm. Kvm de kızım o bızo dınlemezkı o yuzden aramadım kendı sorunlarıjı kendısı cozebılmeyı ogrensınndıye dedı. Demekk7 butun erkekler aynı ana babaya saygı beklerler ama kendılerı hıcbırsekılde dınlemez takmaz
Ya ben suna gerrrcekten oyle inandim ki sevgi icinde buyuyen cocuk/adam kendini oyle belli ediyormus ki. Buyukler hep soylerdi anlamadim. Absa gelmeden... aile oyle etkiliyor ki cocugu. Esimin boyle olmasinin sebebi yuzde birmilyon ailesi. Mesrulastirmiyirum. Ama boyle yetistirmisler. Simdi de beni dinlemez ki diyor annesi. Anneye saygi sifir. Tabii ki kufur vs etmiyo. Ama yani bi anne gibi de assla saygi sevgi beslemiyor. Gel gelelim suan iyiyiz. Zaten arada iyiliklerimiz de oldugu icin net bisekilde karar verip acaba yollarimi ayirsam mi diyemiyorim :( ama kotuyken de zehir gibi. O sozleri o itip kakmalari. Yakin olamiyorum bi tartismadan sonra uzun sure :(( bilmiyorum. Doktora gitsek anlasilir mi kii?? Ictigim?? Maalesef sizin dediginize de katiliyorum. Erkeklerrr herdeyi hep karsidan beklerler

Ya ben suna gerrrcekten oyle inandim ki sevgi icinde buyuyen cocuk/adam kendini oyle belli ediyormus ki. Buyukler hep soylerdi anlamadim. Absa gelmeden... aile oyle etkiliyor ki cocugu. Esimin boyle olmasinin sebebi yuzde birmilyon ailesi. Mesrulastirmiyirum. Ama boyle yetistirmisler. Simdi de beni dinlemez ki diyor annesi. Anneye saygi sifir. Tabii ki kufur vs etmiyo. Ama yani bi anne gibi de assla saygi sevgi beslemiyor. Gel gelelim suan iyiyiz. Zaten arada iyiliklerimiz de oldugu icin net bisekilde karar verip acaba yollarimi ayirsam mi diyemiyorim :KK43: ama kotuyken de zehir gibi. O sozleri o itip kakmalari. Yakin olamiyorum bi tartismadan sonra uzun sure :KK43:( bilmiyorum. Doktora gitsek anlasilir mi kii?? Ictigim?? Maalesef sizin dediginize de katiliyorum. Erkeklerrr herdeyi hep karsidan beklerler
Yanı doktpr ill soracak hap kullanıyormusun dıye esınn yanında sorarsa sıkıntı kullanıp kullanmama seklıne gore tedavı uygular dıye dedm. Neyse sız yınede cok fazla hap kullanmayın. Bır uye bana demıstı kahvenı yap esınle otur sorunlarınz neyse, bırnırınzın hangı huyundan sıkayetcıysenız bırbırınızı duzeltme ve sorun cozme muhabbetı yapın tartısmadan ses yukseltmeden dedı. Mesela erkekler karsılarında konusam bı kadın ıstemexmıs. Bende esım bana sesını yukseltınce mumkun degıl dayanamam bende bır ton laf sayarım o bana ben ona derken kavga buyur. Bı susup cekılmeyı ogrenemedım. Esımde bagırdıysa 10 dk sonra hıcbısey olmamıs gıbı gelır baska sekılde gonlumu alır ya sevdıgım bıseyı alır tatlılık yapar ya bır soru sorar az onc ekavga etmemıs gıbı. Acık acık ozur dıledıgını hic duymadım ama erkeklerın özür anlayısı hıcbısey olmamıs gıbı tekrsr gelıp konusmak yada bı svımlılık yapmak onu ben artk ozur mahiyetinde anladıgım ıcın bende artk buyutmemetı ogrendım. Ne bıleym bana psıkologlardan vsden cok yıllarca evlı kalmıs bır teyzenın tavsıyelwrı daha ıyı gelıyor cunku nedense eskoler hep saygı cercevesınde evlılıklerını yurutmus onlardan önerı almak ogut almak benm ıcın daha yararlı olıyor. Sende boyle bısey yap varsa etrafında dertlesebeılcegın bırı onu dınle sorurunu anlat guvenebılcegın bırı olsın tabi. Sende ona gore esıne uyum saglamaya calıs onda sorun vatsa omada dınledıklerınden bahset. Ben bazen esıme ıste nette bısey okuyorum bak hanımıyla aynı ev ıcınde 3 gunden fazla küs kalmak helal s degılmıs dıye bı yazı okumustum esıme. Oda onu bıldıgınden b3rı benımle kuslugu 1 gunden fazla surmezdı. Yanı bu tarz konularda onu telkın et ögut et herkesın dedıgı gıbı erkekler cocuk gıbıdır. Ben uzuldum sıze ınsaşlah daha ıyı olursunuz ama sorunlar havada kalınca yada halı altı olup devam edınce en ufak kavgada yıne o havada kalan gecmıs konularıda katıp olay cıkıyor. Sorunları sıcagı sıcagına cozmek gerem

Çocuk yapmayın bu defa da çocuk için mecbur hissedersiniz

Bir evliliği ayakta tutan en önemli değer saygıdır. Anlattiklarinizdan eşinizin size zerre saygısı olmadığını hissettim. O yuvada özgür olmadığınız da apaçık ortada. Dusuncenizi bile soyleyemeyip sizi susturmaya çalışması ne demek oluyor. Bu adam kocaligi eve bir şeyler almaktan ibaret sanıyor ve buna da sizi inandırmiş. Kuzum bu adamın başka bir versiyonunundan 12 yıl önce kurtuldum. Ben de başörtülüyüm baş örtüsü ile Müslümanlık kemale ermiyor. Adamın kendisinin İslam'la alakası yok. Eşini incitmek kırmak kötü muamele etmek var mı dinimizde.... Kendini harcama harcattirma bu adamla ömrünü heba edersin . Şanslısın çocuğun yok.

Neden çekiyorsunuz bu ruh hastalarını hiç anlamıyorum çok mu aşıksınız ?

Susmazsam tokat atar ne demek ya..kadini mal olarak gören erkek tipi..Çocuk yaparsan eğer asla ayrılamazsin,daha yolun çok basindasin yine de tüm yöntemleri dene iletişime geç,terapist filan.ama eğer değişmezse ya bu adamı kabul edip sırtından sopayı karnından..... misali yaşamaya devam edeceksin ya da ayrılıp yeni bir yol çizeceksin ama şunu net söyleyeyim yıllar ayrılma cesaretini kırıyor..

Bir evliliği ayakta tutan en önemli değer saygıdır. Anlattiklarinizdan eşinizin size zerre saygısı olmadığını hissettim. O yuvada özgür olmadığınız da apaçık ortada. Dusuncenizi bile soyleyemeyip sizi susturmaya çalışması ne demek oluyor. Bu adam kocaligi eve bir şeyler almaktan ibaret sanıyor ve buna da sizi inandırmiş. Kuzum bu adamın başka bir versiyonunundan 12 yıl önce kurtuldum. Ben de başörtülüyüm baş örtüsü ile Müslümanlık kemale ermiyor. Adamın kendisinin İslam'la alakası yok. Eşini incitmek kırmak kötü muamele etmek var mı dinimizde.... Kendini harcama harcattirma bu adamla ömrünü heba edersin . Şanslısın çocuğun yok.
Sayginin olmamasi evet o kadar yoruyor ki beni. Saygisizca davranmasi beni cokcok dusunduruyor

Hayir olay ask degil. Surekli boyle olmamasi. Ve benim vokcokcok fazla arafta kalmam. Bilrmiyirum. Ailemin uzuleceginden tepkisinden korkuyorum. Inanin hicbirseye karar veremiyorum. Zaten bana vurdugunda ya da hakaret ettiginde ondan buzzz gibi soguyorum

Susmazsam tokat atar ne demek ya..kadini mal olarak gören erkek tipi..Çocuk yaparsan eğer asla ayrılamazsin,daha yolun çok basindasin yine de tüm yöntemleri dene iletişime geç,terapist filan.ama eğer değişmezse ya bu adamı kabul edip sırtından sopayı karnından..... misali yaşamaya devam edeceksin ya da ayrılıp yeni bir yol çizeceksin ama şunu net söyleyeyim yıllar ayrılma cesaretini kırıyor..
Bilmiyirum:(((((( ben cok ama cokkk kararsizim. Bugun daha da sogudum. Kavga ettik. Bossss sebepler. Hirpalandim.Yeni bi post acip dertlesicem sizlerle :( ama oyle bikkinlik verdi ki hersey bu yorumu yapmaya dahii useniyirum. Icimden bisey yapmak gelmiyor

Senin eşin normalde iyi biri degil..zaten senin eşin NORMAL DEĞIL!!!

Back
X