- 25 Mart 2021
- 29
- 3
- 6
- 30
- Konu Sahibi Mutsuz gelecek

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışıyor musunuz? Ya da çalışma gibi bir imkanınız var mı? Ailenize durumu açık yüreklilikle anlatsanız belki kabul ederler.Kizlar merhaba ne yapmam gerekiyor aklım çok karışık Allah rızası için bı yol gosterin. 24 yaşındayım 5 sene önce eşimle kacarak evlendik o doğulu ben batılı. Neyse bu bizim için problem değil ama eşim sürekli papci oynuyor sabaha kadar uyumuyor kumarda çabası 3 tane bileziğin gitti kumar uğruna 20 milyar kadar nakitt hiç huzurum yok kizdihinda kaybettiğinde eşyaları kırıyor kaç tane telefon tablet leptop kırdı. 1tane çocuğumuz var onunla hiç ilgilenmiyor benimle hiç ilgilenmiyor özel günlerde 1 tane çiçek bile almadı. tesettürlü bı bayanım tunik giyiuorum atina pantalon ama pantalon bile giydirmiyor kısıtlıyor daha ne yapacağımı bilmiyorum çocuk için hep diyorum olmuyor ailem istemiyor bosanmami kaçarak evlendigim için soğuklar o kadar mutsuzumki hergun kendime nalet okuyorum
Mesleğim var ama çocuktan dolayı çalışamıyorum. Bide kaçarak evlendim ailem asla istemiyor bikere boynumuzu egdirdin bikere daha egdiremezsin diyorlarÇalışıyor musunuz? Ya da çalışma gibi bir imkanınız var mı? Ailenize durumu açık yüreklilikle anlatsanız belki kabul ederler.
Teşekkür ederimne yapmaman gerek onu diyim pes etme
Ailemin kiyametini anladım desem ? Bide küçük çocuğum var çalışmaya başlasam bile onlara muhtacım öyle isteKumar oynuyor eşiniz ve boşanma diyor aileniz ..kaçarken izin almadınız ailenizden şimdide almayın..
Çalışın o zaman. Biraz para biriktirdikten sonra boşanın. Çocuğunuzu da kreşe verirsiniz. Bir şekilde yolunuzu bulursunuz. Eşinizle yaşamak sizi daha fazla yıpratır. Eşinizin ailesi bu kumar mevzusunu biliyor mu?Mesleğim var ama çocuktan dolayı çalışamıyorum. Bide kaçarak evlendim ailem asla istemiyor bikere boynumuzu egdirdin bikere daha egdiremezsin diyorlaro zamanlar cahildim 17 yaşındaydım çok pişmanım
Çok üzüldüm canım.bende ilk evliliğmi genç yasta yaptım.cok cahillik ama oldu.kucuk bebeğin de var.ailen tavrı da belli.Allah yardımcın olsun.isin işine kumar girmiş.kaybedince şiddet de başlamış.size karşı bu şiddet inşallah yoktur.Mesleğim var ama çocuktan dolayı çalışamıyorum. Bide kaçarak evlendim ailem asla istemiyor bikere boynumuzu egdirdin bikere daha egdiremezsin diyorlaro zamanlar cahildim 17 yaşındaydım çok pişmanım
Çok teşekkür ederim desteğiniz için inaninki daha zor yaşaması anlatmaktanÇok üzüldüm canım.bende ilk evliliğmi genç yasta yaptım.cok cahillik ama oldu.kucuk bebeğin de var.ailen tavrı da belli.Allah yardımcın olsun.isin işine kumar girmiş.kaybedince şiddet de başlamış.size karşı bu şiddet inşallah yoktur.
Esin senin durumunun farkındadır ondan bu kadar da rahat davraniyorum bence.aolene gidemezsin çalışamaz son diye istediğini yapma hakkı bulmuş kendinde ama öyle değil.
Asla pes etme.ailen sana kızmış tamam ama senin de daha kotu olmana razı gelirler mi acaba.bunu ailene her fırsatta anlatmaya calis.
Tabiki biliyor kaç defa abiside ödedi kumar borcunu kumar oynadığı için sildiler ne ararlar ne sorarlar öyle isteÇalışın o zaman. Biraz para biriktirdikten sonra boşanın. Çocuğunuzu da kreşe verirsiniz. Bir şekilde yolunuzu bulursunuz. Eşinizle yaşamak sizi daha fazla yıpratır. Eşinizin ailesi bu kumar mevzusunu biliyor mu?
Teşekkür ederim yurekliliginiz desteğiniz icinkimseye muhtaç değilsin ne hikayaler var ne hayatlar var sadece kendine inan
Tabi haklısın canım.yasin genç bebeğin var.erken yasta kaçmanın çok büyük zorlukları var.insan yaşadıkça öğreniyor.ama unutma senden kıymetli değil.sen kendini ve çocuğunu düşün.ailen den kaçtın şimdi onları dinleyeyim derken daha çok üzülürsün.sana da yazık.Çok teşekkür ederim desteğiniz için inaninki daha zor yaşaması anlatmaktan
Eşinizin ailesi size destek çıkmaz mı? Sonuçta torunları da var. En azından siz çalışırken bir süre çocuğa bakarlar. Siz durumunuzu toparlayınca çocuğu kreşe falan verirsiniz. Anlayışla karşılamazlar mı? Bu durum size zarar verdiği gibi, onların da torunlarına zarar verir.Tabiki biliyor kaç defa abiside ödedi kumar borcunu kumar oynadığı için sildiler ne ararlar ne sorarlar öyle iste
Düzelir diye bekliyorlar işte onlarda ama duzelmiyo hiç bı sekildeTabi haklısın canım.yasin genç bebeğin var.erken yasta kaçmanın çok büyük zorlukları var.insan yaşadıkça öğreniyor.ama unutma senden kıymetli değil.sen kendini ve çocuğunu düşün.ailen den kaçtın şimdi onları dinleyeyim derken daha çok üzülürsün.sana da yazık.
Sen mecbur olduğun için evli kalmak mı istiyorsun.esinin düzelmesini mi.ailenin ayrılmama izin verip ailenin yanına dönmeyi mi istiyosun.bunu düşündün mu
Siz ne isterdiniz.ailenizin yanına gitmek mi.esinizin düzelmesini mi.ayrilip çocuğunuzla yeni bı hayata başlamak mi.Düzelir diye bekliyorlar işte onlarda ama duzelmiyo hiç bı sekilde
Ahh nerde güzel kardeşim kacark evlendik beni istemediler onlar doğulu olduğu için ne düğün ne takı hiç bişey almadılar bı iğne dahi 4 ay orda kaldım bı iğne bile almadılar sonra ben ailemi aradım böyle böyle diye bizi getirdiler eşime iş buldular iyi kötü ev tuttuk eşya aldık orda iş yoktu kayinpederim felan inşaatçı mevsim işçileri 5 6 ay insatta kalıp eve dönüyorlar öyle isteEşinizin ailesi size destek çıkmaz mı? Sonuçta torunları da var. En azından siz çalışırken bir süre çocuğa bakarlar. Siz durumunuzu toparlayınca çocuğu kreşe falan verirsiniz. Anlayışla karşılamazlar mı? Bu durum size zarar verdiği gibi, onların da torunlarına zarar verir.
Ailenize eğer ben bu adamla kalmaya devam edersem ya ben ya da çocuğum ölecek sonunda deyin. Ben hata yaptım ama çok küçüktüm. Başıma böyle bir şey geleceğini nerden bilebilirdim. Size de yük olmam. Çalışır para kazanırım. Affedin beni deyin. Çok zor durumda olduğunuzu, eşinizin değişmediğini söyleyin. Bir aile kıyamaz kızlarına. Bak evlendikten sonra da yardım etmişler. Biraz üstelesen sanki kabul ederlerAhh nerde güzel kardeşim kacark evlendik beni istemediler onlar doğulu olduğu için ne düğün ne takı hiç bişey almadılar bı iğne dahi 4 ay orda kaldım bı iğne bile almadılar sonra ben ailemi aradım böyle böyle diye bizi getirdiler eşime iş buldular iyi kötü ev tuttuk eşya aldık orda iş yoktu kayinpederim felan inşaatçı mevsim işçileri 5 6 ay insatta kalıp eve dönüyorlar öyle iste
Teşekkür ederimAilenize eğer ben bu adamla kalmaya devam edersem ya ben ya da çocuğum ölecek sonunda deyin. Ben hata yaptım ama çok küçüktüm. Başıma böyle bir şey geleceğini nerden bilebilirdim. Size de yük olmam. Çalışır para kazanırım. Affedin beni deyin. Çok zor durumda olduğunuzu, eşinizin değişmediğini söyleyin. Bir aile kıyamaz kızlarına. Bak evlendikten sonra da yardım etmişler. Biraz üstelesen sanki kabul ederler