Eşimle anlaşamıyoruz sizce ne yapmam gerekiyor

Siz ne isterdiniz.ailenizin yanına gitmek mi.esinizin düzelmesini mi.ayrilip çocuğunuzla yeni bı hayata başlamak mi.
Çocuğumla yeni hayata başlamak 🙏 Rabbim kimsenin başına vermesin çok zor biyandan çocuğa üzülüyorum bı kendime bu devirde tek başına ayakta durmak çok zor bidaha evlilik mi tövbeler olsun

Çocuğumla yeni hayata başlamak 🙏 Rabbim kimsenin başına vermesin çok zor biyandan çocuğa üzülüyorum bı kendime bu devirde tek başına ayakta durmak çok zor bidaha evlilik mi tövbeler olsun
Biliyorum canım aynı seyleri bende yaşadım.cok zor Allah yardımcın olsun.eger çocuğun babasiz kalacak diye korkup dayanmaya çalışırsan çok üzülürsün.o çocuğunda yazık.mutsuz bir ailede yetişmiş bir çocuk çok zor mutlu olur.
Sen gücünü topla.ailene de durumunu anlatmaya devam et.anlamazlar ama sen elinden geleni yap.
Bı taraftan kadın sığınma evi,devlet desteleri gibi durumları araştırmaya basla.inan bana o kadar çok destek var ki vocugunla rahat ve güvenli bı hayatın olur.evde iş imkanın olur.cocugunu kreşe verdiğinde sağlam bı işte calisir kendi ayakların uzuerinde durursun.
Çok yıpranır çok yorulursun ama sonunda rahat eder mutlu olursun.

Kumar işin işine girmiş.sonra kaybedince evde şiddet başlamış kırıp dökmek.ben bunun düzeleceğini zannetmem.sana da çocuğuna da ilgili değil.ailesi de elini eteğini çekmiş.
Bu iş sende bitiyor.sirf ailen istemiyor ayrilmani diye hayatını karartmaya devam etme kardeşim.
Ailen senin evliliğin sorunlu olduğunu biliyor anlamak ve dinlemek istemiyorsa ben olsam çocuğuma da alır sığınma evine giderim.orada her desteği verirler zaten sana.
Sonra ne olur biliyomusun ailen kızımiz nerde başına bişey mi geldi diye sizin pesinize düşer.siz kurtulmaya çalıştığını gösterirseniz aileniz bunu zorda olsa anlamalı.anlamazlarsa devletin çok güzel desteleri var alır ve yeni bı başlangıç yapabilirsin.inan istersen herşeyin üstesinden tek başına gelebilirsin.
İnaninki gözüm yaşlı okudum mesajınızı teşekkür ederim desteğiniz için ben buraya bu konuyu açtığımda bu kadar güzel desteklerin geleceğini tahmin etmemiştim teşekkür ederim sonsuz kere bir kardeş sevkatiyle yüreğime dokundunuz🙏

İnaninki gözüm yaşlı okudum mesajınızı teşekkür ederim desteğiniz için ben buraya bu konuyu açtığımda bu kadar güzel desteklerin geleceğini tahmin etmemiştim teşekkür ederim sonsuz kere bir kardeş sevkatiyle yüreğime dokundunuz🙏
Ne demek canım derdini yazmışsın keşke elimizden bişey gelse.ama tabii ki destek olacağız.insaniz herkesin başına neler neler geliyo.
Dertler paylaştıkça azalır.sen hiç üzülme.ama hayatını kendi eline almaya bak.sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun.bunu düşün sen.keske kocan düzelse mutlu bı aile olsanız ama çok zor.
Sen kendini bebeğini kurtar gerisini boşver.umudunu kaybetme.inancini kaybetme.gucunu topla.
Nick de umutsuz gelecek yapmışsın.nefes alıyorsak umut vardır.kendine üzülüp acimayi bırak silkelen.bi adam yüzünden ailen yüzünden hayatını karartma.

Ne demek canım derdini yazmışsın keşke elimizden bişey gelse.ama tabii ki destek olacağız.insaniz herkesin başına neler neler geliyo.
Dertler paylaştıkça azalır.sen hiç üzülme.ama hayatını kendi eline almaya bak.sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun.bunu düşün sen.keske kocan düzelse mutlu bı aile olsanız ama çok zor.
Sen kendini bebeğini kurtar gerisini boşver.umudunu kaybetme.inancini kaybetme.gucunu topla.
Nick de umutsuz gelecek yapmışsın.nefes alıyorsak umut vardır.kendine üzülüp acimayi bırak silkelen.bi adam yüzünden ailen yüzünden hayatını karartma.
🙏 Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah sizin yüzünüzde her daim güler yüzünüzden gulucukler kalbinizden iyilikler hiç eksik olmasın 🙏🙏🙏

Kizlar merhaba ne yapmam gerekiyor aklım çok karışık Allah rızası için bı yol gosterin. 24 yaşındayım 5 sene önce eşimle kacarak evlendik o doğulu ben batılı. Neyse bu bizim için problem değil ama eşim sürekli papci oynuyor sabaha kadar uyumuyor kumarda çabası 3 tane bileziğin gitti kumar uğruna 20 milyar kadar nakitt hiç huzurum yok kizdihinda kaybettiğinde eşyaları kırıyor kaç tane telefon tablet leptop kırdı. 1tane çocuğumuz var onunla hiç ilgilenmiyor benimle hiç ilgilenmiyor özel günlerde 1 tane çiçek bile almadı. tesettürlü bı bayanım tunik giyiuorum atina pantalon ama pantalon bile giydirmiyor kısıtlıyor daha ne yapacağımı bilmiyorum çocuk için hep diyorum olmuyor ailem istemiyor bosanmami kaçarak evlendigim için soğuklar o kadar mutsuzumki hergun kendime nalet okuyorum
Hayatta her şey ınsanlar için kaçarak evlenmeniz bazı haklarınızı elinizden almaz aileniz destek olmuyor ise ekonomik özgürlüğünüz var mı bilmiyorum ama bir işe girip bu adamı cekmeyin yıllarınızı özgürlüğünüzü bitirmesine izin vermeyin derim uygun zamani kollayip ezdirmeyin kendiniz ne ailneize ne esinize bu arada size tavsiye vwrene ben de suan zorlu bir surecteyim alkol sorunumuz var bziinde hakkimizda hayırlısı

Hayatta her şey ınsanlar için kaçarak evlenmeniz bazı haklarınızı elinizden almaz aileniz destek olmuyor ise ekonomik özgürlüğünüz var mı bilmiyorum ama bir işe girip bu adamı cekmeyin yıllarınızı özgürlüğünüzü bitirmesine izin vermeyin derim uygun zamani kollayip ezdirmeyin kendiniz ne ailneize ne esinize bu arada size tavsiye vwrene ben de suan zorlu bir surecteyim alkol sorunumuz var bziinde hakkimizda hayırlısı
Allah yardımcısıniz olsun

Mesleğim var ama çocuktan dolayı çalışamıyorum. Bide kaçarak evlendim ailem asla istemiyor bikere boynumuzu egdirdin bikere daha egdiremezsin diyorlar ☹️ o zamanlar cahildim 17 yaşındaydım çok pişmanım
Allah ailenin de hayırlısını versin.Benim ablamda kaçarak evlendi. Onunda boşanma durumu vardı. Aldatma dövme yoktu. 15 senelik evlilikten sonra kayınvalideyle oturma durumu olucaktı.Kayınvalidesi eniştemin aklını çelmişti. Babam da ablamı söktü aldı benim kızım köle degil diye. Babam da eniştemin aklını aldı kendine geldi adam. Aile çok önemli birazcık aileniz göz dagı verse belki bi düzelme olur olmazsa da denemiş olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

çocuk için hep diyorum
Çocuk için demeyin işte. Çocuk çok mu mutlu sizce bu ortamda? "Çocuk için" diyerek bu rezil aile ortamını sürdürmeye sebep çocuğu göstermek çocuk üzerinde nasıl bir psikolojik baskı farkında mısınız? Yıllar sonra bile anne "Çocuğum için katlandım" diyor. Ne büyük bir yük bu o çocuk için. Boşanacak çalışıp kendi paranızı kazanacaksınız.

ALLAH yardımcınız olsun ne desek boş gibi bu yaştan sonra sorumluluk kazanması biraz zor gibi . ama bu konuları seviyorum gençlerin kulaklarına küpe olacak konular belki okuyan 1 tane kız kaçmaktan vazgeçer

Çocuk için demeyin işte. Çocuk çok mu mutlu sizce bu ortamda? "Çocuk için" diyerek bu rezil aile ortamını sürdürmeye sebep çocuğu göstermek çocuk üzerinde nasıl bir psikolojik baskı farkında mısınız? Yıllar sonra bile anne "Çocuğum için katlandım" diyor. Ne büyük bir yük bu o çocuk için. Boşanacak çalışıp kendi paranızı kazanacaksınız.
ailesi de destek olmadığı için vebu kızın ne iş ne okul eğitimeden bi haber olduğu için asgari ücretli bir işi bile zor bulabilir hatta eşi elinden kaybedince bu kadına musallat olabilir . asgari ücretli çalışarak ancak kendine bakabilir çocuğu kime emanet edecek . aile her zaman çocuğunun yanında olur ama bazı ailelerde öyle değil gidip ailesiyle konuşsa ailesinin yanında kalsa bir işe girse sonra hayatı düzene girebilir.

ailesi de destek olmadığı için vebu kızın ne iş ne okul eğitimeden bi haber olduğu için asgari ücretli bir işi bile zor bulabilir hatta eşi elinden kaybedince bu kadına musallat olabilir . asgari ücretli çalışarak ancak kendine bakabilir çocuğu kime emanet edecek . aile her zaman çocuğunun yanında olur ama bazı ailelerde öyle değil gidip ailesiyle konuşsa ailesinin yanında kalsa bir işe girse sonra hayatı düzene girebilir.
Yani siz anladınız ne demek istediğimi. Önce aileden destek alıp sonra ayaklarının üzerinde durmaya mı çalışır ona kendi karar verecek. Ailesini en iyi o tanır. Ama bu evlilik sürmemeli bence yazık günah.

Mesleğim var demişsin
Market de olsa gir çalış
Git ailenin ayaklarına kapan gerekirse
Zamanında sözünüzü dinlemedim ama çok pişmanım çalışıp o eve para getireceğime getirip size veririm yeter ki siz çocuğuma bakın bende çalışayım öyle geçinip giderim o adamdan kurtulmak istiyorum boşancam artık size aileme emek harcamak istiyorum de.
Ailedir kıyamaz sonunda.
O kocayla ömür geçmez çalışsan bile paranı elinden alır. Ailesi bile silmiş onu sen neyi bekliyorsun?

Mesleğim var ama çocuktan dolayı çalışamıyorum. Bide kaçarak evlendim ailem asla istemiyor bikere boynumuzu egdirdin bikere daha egdiremezsin diyorlar ☹️ o zamanlar cahildim 17 yaşındaydım çok pişmanım
mesleğiniz nedir? evlendikten sora mı okudununz?
çünkü 18 19 yaşında evlenmiş görünüyorsunuz

özellikle evladınız için pes etmeyin derim.. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın
Allah yardımcınız olsun

Evlilik olgunluğuna ulaşmadan, yüksek ihtimal karşınızdaki kişiyi tanimadan evlenmişsiniz. Ne diyelim bu tarz oyundur, kumardir bağımlılıkları olan insanlar düzelmiyor. Bosan kurtul bence.

Ben böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum ..hatalar yapıliyor ailen kactigin için kızgın ama evlatsin sen şuan zor durumdasın neden destek olmuyorlar :( ayrım var toplumumuzda asamadik hala, kız cocuklarimizi çok iyi yetiştirmeliyiz hayata hazırlamalıyız ki başına bişey geldiğinde ayakta durabilsin...güzel kardeşim madem desteğin yok aileden kimseden o zaman sen kendin kendine destek olacaksın şimdi gozyasini sil ve çalışmak için araştırma yap evladını da kreş vs bir yere verirsin yada ne bileyim hayat planı oluştur önce kendine...güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz olur mu kocaman sevgiler sana...❤️❤️❤️

Back
X