Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemeklerimi beğeniyor hatta çok fazla beğeniyor. Sorun şu aileler farklı. İşten çıkarıldı benim ailem kendi evlerini verdi. Bunu hazmedemiyorum sanırım. Sınıf farkı olduğunu düşünüyor. Buna rağmen üste çıkmaya çalışıyor. Ailesi neredeyse hiç yardım etmiyor yine de onlar her şeyi yapmış onun gözünde. Beni savunmuyor, ben güçlü, olgun olduğunu düşünmüştüm ama hiç öyle değilmiş. Benim üzüldüğüm şeylere "ne var onda" diyor. Yeri geliyor iki yabancı gibi oluyoruz. Ben ne kadar ince, hassas düşünürsem o o kadar yüzeysel. Harcamalardan aile ilişkilerine kadar öyle. :-( nasıl davranmalıyım. Bilmiyorumumarım zamanla düzene girersiniz canım ya evlilik daha çok yeni, birbirinize alttan almaya çalışmıyor musunuz? ona güzel yemekler yap, birlikte eğlenceli şeyler yapın
Yemeklerimi beğeniyor hatta çok fazla beğeniyor. Sorun şu aileler farklı. İşten çıkarıldı benim ailem kendi evlerini verdi. Bunu hazmedemiyorum sanırım. Sınıf farkı olduğunu düşünüyor. Buna rağmen üste çıkmaya çalışıyor. Ailesi neredeyse hiç yardım etmiyor yine de onlar her şeyi yapmış onun gözünde. Beni savunmuyor, ben güçlü, olgun olduğunu düşünmüştüm ama hiç öyle değilmiş. Benim üzüldüğüm şeylere "ne var onda" diyor. Yeri geliyor iki yabancı gibi oluyoruz. Ben ne kadar ince, hassas düşünürsem o o kadar yüzeysel. Harcamalardan aile ilişkilerine kadar öyle. :-( nasıl davranmalıyım. Bilmiyorum
Karakterler çok farklı, her şey yoluna girer mi? Ne yapmalıyım?Çok çabuk havlu atmışsın :)
Karakterler çok farklı, her şey yoluna girer mi? Ne yapmalıyım?Çok çabuk havlu atmışsın :)
Onun yaşantısı kültürü görgüsü ve benimki farklı, beklentilerimiz farklı. İyi bir insan kötü değil bunu söylemeden geçemeyeceğim. Bazen çok üzülüyorum, umutsuzluğa kapılıyorum.Şunu söyleyebilirim ki cicim ayları diye bir şey yok evlilikte.
En zor zamanlar ilk aylar..
O yüzden 10 yıllık evlilik gibi deme.
Emin ol 10 yıllık evlilikte ciddi kavgalar olmaz en fazla monotonluk olur :)
Onun yaşantısı kültürü görgüsü ve benimki farklı, beklentilerimiz farklı. İyi bir insan kötü değil bunu söylemeden geçemeyeceğim. Bazen çok üzülüyorum, umutsuzluğa kapılıyorum.
Yemeklerimi beğeniyor hatta çok fazla beğeniyor. Sorun şu aileler farklı. İşten çıkarıldı benim ailem kendi evlerini verdi. Bunu hazmedemiyorum sanırım. Sınıf farkı olduğunu düşünüyor. Buna rağmen üste çıkmaya çalışıyor. Ailesi neredeyse hiç yardım etmiyor yine de onlar her şeyi yapmış onun gözünde. Beni savunmuyor, ben güçlü, olgun olduğunu düşünmüştüm ama hiç öyle değilmiş. Benim üzüldüğüm şeylere "ne var onda" diyor. Yeri geliyor iki yabancı gibi oluyoruz. Ben ne kadar ince, hassas düşünürsem o o kadar yüzeysel. Harcamalardan aile ilişkilerine kadar öyle. :-( nasıl davranmalıyım. Bilmiyorum
O daha güçlü, beni savunmalı diye düşünme.
Hakkını kendin savunmayı bil, ondan bekleme.
Ama hakkını hem savunmuyor hem senin savunmana da izin vermiyorsa orada durdur.
Buna izin verme.
Senin ailen benim ailem kavgası olduğu müddetçe düzelemezsiniz bunu da söylemeliyim.
Onları kötülemeyi bırak, farzet ki yoklar, hayatta değiller gibi düşün.