• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem oğlunu eşi yerine koyuyor?

Bişey yapamazsınız bu eş ile evlenen sizsiniz.Ben evlenmeden bilinmedigine inanmiyorum.Olgun kayınvalide seçmek de evlilikte mutluluğa dahildir
Gerçekten güzel rol yapmış eşimi 5 yıl tanıdım fakat kayınvalidemi 7 ay görebildim içine girmeden de netleşmiyor bazı şeyler kısa nişanlılık sürecinden tanıyamadım pek

1 yıllık evliyim 2 aylık bebeğim var kayınvalidem kötü biri değil fakat anlaşamıyoruz çünkü herkesi her şeyi yönetmek istiyor oğlu da annem en iyisini bilir falan diye düşünüyor sürekli kayınvalidem eşinden ilgi alamadığı için sürekli oğluna yöneliyor tek çocuk eşim. Bizim birlikte yaptığımız her şeye dahil olmak istiyor en basiti online bir oyun indirip yarışa oyun oynuyorduk eşimle bunu gördü akşamına indirip oynamış hemen ay bende sevdim bende sizle oynarım falan diye kendine kattı hemen eşime bunun normal olmadığını söylüyorum ne diyebilirim diyor mesela kızıma sürekli benim kızım diyor kendi büyütmek istiyor asla izin vermiyorum mantık dışı önerilerini yapmadım diye yapmamı istiyor ben oğlumu böyle büyüttüm sende büyüt diyor arada 24 sene geçmiş dönem farkını anlamıyor ben kendi annemi bile çocuk bakımına dahil etmiyorum çocuğumu kendi kurallarımla büyütmek istiyorum ama eşim yanlarında yap sonra kendi bildiğini yap diyor bende eğer öyle yaparsam sürekli müdahale eder diye yapmıyorum ama anlatamıyorum oğlunu kocası gibi görüyor sürekli ona nazlanıyor duygu sömürüsü yapıyor kendini mağdur yerine koyuyor benimle kendini yarıştırıyor ortam içinde eşinle ilgili bir soru sorulunca kendisi cevaplıyor bana fırsat vermiyor ben cevaplayınca o öyle değildir benimleykeb böyleydi diyor yani ne yapacağımı bilmiyorum
Ben de aralarında böyle vıcık vıcık davranışlardan nefret ediyorum sanki sevgiliymiş gibi davranmalar el ele kol kola falan oturmalar değişik değişik hareketler bir de eşin yanında yani

Belki istisnalar vardır ama etrafımda ne kadar tek erkek çocuğu olan kayınvalide vs. varsa oğlunu gelininden kıskanıyor. Kocasından sevgi ilgi mi görmemiş yoksa tek diye oğlunu dünyanın merkezine mi koymuş bilemiyorum 🤷🏼‍♀️ Hatta en yakın arkadaşım var tek çocuk eşi ve kv. ile çok cebelleşiyor. Tek diyeceğim müsade etmeyin hayatınıza karışmasına.
Etmemeye başladım tepki aldım eşimle konuştum o da güzel güzel annesiyle kozlarımızı paylaşmamızı önerdi bende o şekilde açtım konuştum her şeyi bir bit söyledim o da açıklama falan yaptı bi süre kendime zaman tanıyacağım dedim o sürede bir şeyler düzwlir inşallah dikkat edeceğini söyledi

Bence sadece Kv değil eşiniz de suçlu dengeyi kuramıyor gibi dur noktası olması gerekiyor anne bu şekilde böyle olmaz vs vs diye
Konuştunuz yine mi olmadı diyelim o zaman mesafe koymalısınız
Koydum ve fark ettiler sen böyle değildin dediler eşimle de konuştum o da annesiyle konuştu sonra biz konuştuk falan düzelecek gibi konuştu bakalım neler olacak

Back
X