Eşimle Anlaşamıyoruz

mehisti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
47
11
38
35
Merhabalar. Eşimle henüz 5 aylık evliyiz ama 10 yıllık evliler gibi tartışmalarımız oluyor.

Son düzenleme:
İlk zamanlarda olur öyle şeyler zamanla oturacak evliliginiz
Bence iyi zamanlarınızi siklastirin kavgaları da uzatmaya gayret edin

umarım zamanla düzene girersiniz canım ya evlilik daha çok yeni, birbirinize alttan almaya çalışmıyor musunuz? ona güzel yemekler yap, birlikte eğlenceli şeyler yapın

umarım zamanla düzene girersiniz canım ya evlilik daha çok yeni, birbirinize alttan almaya çalışmıyor musunuz? ona güzel yemekler yap, birlikte eğlenceli şeyler yapın
Yemeklerimi beğeniyor hatta çok fazla beğeniyor. Sorun şu aileler farklı. İşten çıkarıldı benim ailem kendi evlerini verdi. Bunu hazmedemiyorum sanırım. Sınıf farkı olduğunu düşünüyor. Buna rağmen üste çıkmaya çalışıyor. Ailesi neredeyse hiç yardım etmiyor yine de onlar her şeyi yapmış onun gözünde. Beni savunmuyor, ben güçlü, olgun olduğunu düşünmüştüm ama hiç öyle değilmiş. Benim üzüldüğüm şeylere "ne var onda" diyor. Yeri geliyor iki yabancı gibi oluyoruz. Ben ne kadar ince, hassas düşünürsem o o kadar yüzeysel. Harcamalardan aile ilişkilerine kadar öyle. :-( nasıl davranmalıyım. Bilmiyorum

Yemeklerimi beğeniyor hatta çok fazla beğeniyor. Sorun şu aileler farklı. İşten çıkarıldı benim ailem kendi evlerini verdi. Bunu hazmedemiyorum sanırım. Sınıf farkı olduğunu düşünüyor. Buna rağmen üste çıkmaya çalışıyor. Ailesi neredeyse hiç yardım etmiyor yine de onlar her şeyi yapmış onun gözünde. Beni savunmuyor, ben güçlü, olgun olduğunu düşünmüştüm ama hiç öyle değilmiş. Benim üzüldüğüm şeylere "ne var onda" diyor. Yeri geliyor iki yabancı gibi oluyoruz. Ben ne kadar ince, hassas düşünürsem o o kadar yüzeysel. Harcamalardan aile ilişkilerine kadar öyle. :-( nasıl davranmalıyım. Bilmiyorum

Şunu söyleyebilirim ki cicim ayları diye bir şey yok evlilikte.
En zor zamanlar ilk aylar..
O yüzden 10 yıllık evlilik gibi deme.
Emin ol 10 yıllık evlilikte ciddi kavgalar olmaz en fazla monotonluk olur :)

Şunu söyleyebilirim ki cicim ayları diye bir şey yok evlilikte.
En zor zamanlar ilk aylar..
O yüzden 10 yıllık evlilik gibi deme.
Emin ol 10 yıllık evlilikte ciddi kavgalar olmaz en fazla monotonluk olur :)
Onun yaşantısı kültürü görgüsü ve benimki farklı, beklentilerimiz farklı. İyi bir insan kötü değil bunu söylemeden geçemeyeceğim. Bazen çok üzülüyorum, umutsuzluğa kapılıyorum.

Onun yaşantısı kültürü görgüsü ve benimki farklı, beklentilerimiz farklı. İyi bir insan kötü değil bunu söylemeden geçemeyeceğim. Bazen çok üzülüyorum, umutsuzluğa kapılıyorum.

Her şey için demiyorum ama bir kısmını değiştirebilirsin.

Tatil kültürü olmayan, tatile harcanan parayı gereksiz gören bir adama 5 yıldızlı tatil konforu
yaşatıp ona bunun tadını aldırarak fikrini değiştirebilirsin mesela.

5 ay ümitsizliğe kapılmak için çok erken.

Esas sorunlara örnekler verirsen nasıl yol izlemen gerektiği konusunda daha sağlam yorumlar alabilirsin.

O daha güçlü, beni savunmalı diye düşünme.
Hakkını kendin savunmayı bil, ondan bekleme.
Ama hakkını hem savunmuyor hem senin savunmana da izin vermiyorsa orada durdur.
Buna izin verme.

Senin ailen benim ailem kavgası olduğu müddetçe düzelemezsiniz bunu da söylemeliyim.
Onları kötülemeyi bırak, farzet ki yoklar, hayatta değiller gibi düşün.

Hakkımı savunuyorum ama önce o fark etsin istiyorum. Ben söyleyince onun gözünde kötü olmaktan korkuyorum.
O daha güçlü, beni savunmalı diye düşünme.
Hakkını kendin savunmayı bil, ondan bekleme.
Ama hakkını hem savunmuyor hem senin savunmana da izin vermiyorsa orada durdur.
Buna izin verme.

Senin ailen benim ailem kavgası olduğu müddetçe düzelemezsiniz bunu da söylemeliyim.
Onları kötülemeyi bırak, farzet ki yoklar, hayatta değiller gibi düşün.

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Back
X