Cok tesekkur ederim cevabiniz icin karsi taraf bosanmak istiyorum diyo ama illa sorun cikarticaktir bosanma zamaninda peki ben nereye basvuru yapicam bosanmak icin gercekten bilmiyorum kusura bakmayin birde ondan hic bisey talep etmesem daha kolay mi bosaniriz acaba simdiden tesekkur ederimAnlaşmalı Boşanma için 1 yılın Dolması gerekiyor . Tabii karşı tarafında kabul etmesi gerekiyor. Çekişmeli Boşanma Davası açabilirsiniz . Bir yılın dolmasına birşey kalmamış . Sonra karşı tarafta boşanmayı kabul edecekse , 2 ay sonra davayı anlaşmalı boşanmaya sonradanda çevirebilirsiniz . Yeterki Karşı tarafta kabul etsin . Tek celsede boşanırsınız .
Cok tesekkur ederim allah razin olsunBoşanmak için Boşanma dava dilekçesinizle birlikte adliyeye gidip dava açacaksınız . Boşanma davaları aile mahkemelerinde görülür . Bişey talep etmezseniz daha kolay olur tabi . Eğer bir talebiniz olmayacaksa , karşı tarafta kabul ediyorsa bir yılın dolmasını bekleyin ve anlaşmalı boşanın . Ancak talebiniz olsa dahi karşı taraf protokole imza attığı sürece anlaşmalı Boşanmayı zorlaştıran bir durum SÖZKONUSU değil . Genelde maddi manevi taleplerinizin olması karşı taraf bu talepleri karşılamayı kabul etmediği için Süreci zorlaştırır . Haklarınız var neticede . O konuda tercih sizin . Imkanınız varsa bir avukattan yardım alın . Geliriniz yoksada barodan ücretsiz avukat talep edebilirsiniz
Bende bosanma asamasindayim bizimde daha 1 yilimiz dolmadi su anda cekismeli bosanmadayiz avukata muracat ettim ve mahkeme zamanini bekliyorum eger biseyler talep etmezsen karsi tarafla 1 seneyi doldurunca anlasirsan tek celsede bosanabilirmisiz ama talep edersen genelde karsi taraf vermemk icin anlasmaya varmiyo yinede en gec 2 sene icinde bosanabilirmisiz benim avuktimda boyle dedi bana hakkimizda hayirlisi olsun ins
Kesinlikle oyle benim esimde 2 tane yalanci sahit tutmus guya herseyden haberleri varmis hayatimda duymadigim isimler evimin yolunu bile bilmezler ama sahitler duyunca kafayi yicek gibi oldum cok zor bi donem gormediklerini duymadiklarini cogunu insan bu donemde yasiyo malesefYazmazsam eksik kalır. Şahit vb de hikaye..adamı odaya soktun, dövdün. şahit var. duydu mu duydu. gördü mü görmedi. görmediği durumlar için sizi ağlrken görmüş yok efendim gözünüzü mor görmüş, siz anlatmışsınız ıvır zıvır hakimi hiç bağlamaz. şahidiniz de azarı yer oturur. aa bu arada bir kaç kere hakim değişirse ( değişmezse bile) oturup da sizin dosyanızı ince ince okumaz, incelemez, anlamaya çalışmaz. daha da neler olur da boşverin. karşı tarafın avukatı iftiracı, karalamacı, davayı ne pahasına olursa olsun kazanmayı kafasına koymuş bir avukatsa bir de gözünüzün içine baka baka yalanlar söylenir.çatlarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?