- Emoji Skoru
- 9.587
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Biz evimizi bu sekilde sattik. Ama bu kadar bekleyecegimi bilseydim satmazdim. Durgunluk var diye , evi uyguna koyduk. Uzerine 1 hafta da hallolur denen sure 1 ay oldu.Sistem güvenilir mi? Bu sistemle ev ve araba almak istiyorum ama el atamadım. Her ev satıcısı da bu sistemlerle alana ev satmıyormuş. Son anda ev bulamayıp, ortada kalabilirsiniz diyen de oldu
Biraz alici kaynakli da uzadi bizim. Kefil istiyorlar bulamadi. Bulamayinca tamamina ipotek konuluyormus. Sonradan kefil bulmus onun imzasi falan derken. Uzadi surek. Ekstra olarak eksper fiyati sanirim 35 40 civari alici oduyor.
Tapu masraflari var.
Ev bulamazsan bor sonraki aya devrediyor didye biliyorum.
Erken bulursan ,satanin bu sureci kabul etmesi gerek. Benim esim sozunden donmedi ama bu sartlarda satici vazgecebilir , sureci bilmeli.
Tam tapu gunu de , katilim firmasinin subesi kapaliydi. Tamam dedik dolandiriliyoruz heralde. Biz neye gore devredicez. Neyse ertesi gune aldi esim randevuyu.
Bu arada ustune durmasaydin daha da uzatacaklardi sureyi. Tabi onlar da isletiyor parayi.
Alici dedi, satan vazgeciyor vs . Kac kere subeye gitmek zorunda kaldılar.
Boyle bir yere girecekseniz , bunlari net olarak konusun. Iyi bir temsilci de gerekiyor