• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aram çok kötü

Herkesin yaşantısı farklı işte. Normalde boşanmanız gerek. Ama istemiyorsun. Esra ezmeciyi takip et instagramdan. Madem kocalık beklemeyecekmişsin 4 yılda 2 çocuk yaparken aklı nerdeymiş. Ben de biri olduğunu düşünüyorum. Bir arkadaşın eşi de havaalanında polisti. Güvenlik kadınla iğrenç mesajlarını yakalamış. Kadın da evli. Neyse arkadaşım memur ama boşanamadı hamile diye. Sonra adam işinden falan oldu. İlahi adalet tecelli etti.
Neyse boşanmasanız da poposunu kaldırma. Çocukların için dimdik dur o da senden kadınlık beklemesin

Havalimaninda birini bulmustur tahminimce. Sen de bosanirken herseyini al elinden. Baska biri varsa bosanirken ispat etmeye calis

4 yıllık evliyim 26 yasımdayım işi çok çok yoğun havalımanında çalışıyor dışarı çıkıp uzun süre gelmemezlik yapmadı hiç. Oğlum otizmli onun için Ankara’da bir doktora geldim randevular vs derken 1 buçuk aydır burdayım normalde İstanbul’da yaşıyoruz şimdi bana eve gelme seni istemiyorum diyordu şimdi onları söylemeyi bıraktı gel ama benden kocalık bekleme çocuklarıma babalık yaparım diyor birden bire ne olduğunu kestiremiyorum
Merhaba öncelikle çok üzüldüm durumunuza . Eşiniz sizi yüzde yüz aldatıyor . Keşke bu durumu kabullenseniz öncelikle .Yani maalesef ki bu söylemleri hep aldatma işareti. Böylelerinin gözü çocuk da görmez bu arada . Yani sanmaki çocuklarına harika babalık yapacak . Genelde diğer kadınları düşünür böyleleri . Eşiniz sizi değersizleştiriyor söylemleriyle . Sizi bunalıma sürüklüyor nasıl olsa boşanmak istense muhtemelen haksız ve kadınlık yapamayan olacaksınız onun dilinde . Yani böyleleri bu şekilde anlatır . Şunu da bil ki böyleleri bu evdeki huzursuzluğu her yerde de anlatır ve sizi suçlar . Çok yazık böylelerine . Ama fazla iyi niyetli buldum sizi maalesef ki. Gerçekten kaçarak bir sonuç elde edemezsiniz .

Back
X