• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aram çok kötü

Aslında son bir yıldır vardı problemimiz ama şu son iki ayda söylediklerine inanamıyorum boşanmak istiyormuş beni görmek bile istemiyormus yaptığım yemekleri yemek istemiyormus sanki biri büyü yapmış buna
Bir kadın efsunlamis işte. Aşk da bir buyudur bir bakıma. Büyülenmiş sizinki belli ki. O yüzden sizi görmüyor gözü.

Herkese merhaba. 2 aydır eşimle aram çok kötü ne yapmalıyım dua ediyorum bol bol hangi zikri cekmeliyim böyle olup evliliği düzene giren var mı :KK43:((

Soru cevap seklinde ilerlemek yerine ne oldu da bu hale geldiniz? Birdenbire mi boyle oldu? Sorununuz ne diye yazarsaniz daha cok kisi fikir verir.

Aslında belli bir sebep yok son zamanlarda çok değişti ve son iki aydaki halı hiç tanınmaz bir sekilde sanki eşim değil başka biri
13 yıllık evliyken birden değişti ayni cümleyi kurdum " karşımda baska biri var " dedim.Konustum anlamadi.Baskasi ni var dedim inkar etti.Vs vs vs .Hatta evladimiz üzerine yeminler etti.ALDATTIGINI öğrendim.Malesef erkekler ani.sekilde farkli birine dönüşüyorsa baska bir kadin hep oluyor.Sizi istemedigini söylemesi de bundandir.
Peşine birini takın takip etsin.Is yerine baskin yapsın vs.2 güne anlarsiniz herseyi.Telefonuna bakin diycem ama kesin sifrelidir. Ama yüzleşmek ve sonucuna katlanmak çok zor.Kararinizi ona göre verin.
Boşanmak istemiyorsunuz anladığım kadariyla.Belki aile büyükleri araya girer konusursa toparlanirsiniz.Allah yardımcınız olsun.Acinizi yüreğimde hissettim.

Bende öyle düşünüyorum telefonun şifresini değişti söylemiyor ne yapacağımı bilmiyorum dua ediyorum nasıl bı yol izlicem bilmiyorum :KK43:
Sakin olun suan kenara çekilin telefonla oynarken gizlice bakın illaki şifreyi göreceksiniz canınızı sıkmayın hayatta tek değerli sizsiniz herkes boş

Cokkk konuştuk ama yokk son iki aydır berbat bir haldeyiz seni istemiyorum deyip duruyor 2 tane çocuğum var boşanmak istemiyorum sabretmek istiyorum ama nasıl dayanacagim bilmiyorum :KK43:
Ekonomik durum nedir yaşlar kaç adam açık açık seni istemiyorum diyorsa neye sabredeceksin ki

Cokkk konuştuk ama yokk son iki aydır berbat bir haldeyiz seni istemiyorum deyip duruyor 2 tane çocuğum var boşanmak istemiyorum sabretmek istiyorum ama nasıl dayanacagim bilmiyorum :KK43:
Telefon şifresini değiştirip size söylemiyor, açııkça sizi istemiyor ve boşanmak istiyor, büyük ihtimal başkası var ve onunla olmak istiyor, düşük ihtimal sadece siZden soğudu ve yine boşanmak istiyor.
Peki siz zikir üretmek yerine, boşanmayı hakkınız olan nafaka ve tazminatı alarak boşanma fikri üretmeyi düşünmez misiniz? İlkinden daha garanti çünkü. Çocuklarınıza bakan olursa bir yandan çalışır rahat rahat geçinirsiniz ne dersiniz?

Ayrıca şunu söylemek istiyorum, lütfen çalışın, lütfen zengin kocanız da olsa kendi paranızı kazanın, lütfen üzerinde duracak ayaklarınız, hayatınızı idame edecek mesleğiniz olsun. Çünkü siz kendinizi, kendi geçiminizi, geleceğinizi düşünmezseniz, birbaşkası sizi sizden çok düşünemez.
İnsanlar hayatının bir döneminden sonra evliliğini devam ettirmek istemeyebilir, yollarını ayırmak isteyebilir ve o durumda bana göre evlilikler medenice bitmelidir. Bizim ülkemizde bu kadar dramatik hale gelmesinin sebebi kadınların ayaklarının üstünde durmaması ve durmak istememesi.

Sonra erkekler de evliliğini daha fazla sürdürmek istemediği için kalpsiz oluyor, karaktersiz oluyor, şerefsiz oluyor ama değil ya bence değil. Herkesin ayrılma, boşanma hakkı olmalı. İki taraf da kendini ve çocukları maddi manevi eşit düşünmeli üstüne düşenleri yetine getirerek ayrılabilmeli.

evlendi diye geçiminden vazgeçen, herşeyini kocasına ipotek eden, kendinden ve kendi benliğinden vazgeçen kadınların buyuk cogunlugunun sonu hüsran bu durumda ama bir insan kendini düşünüp hayatını temin altına almıyorsa bir baskası bunu bizim için yapmaz ki. Biz önce kendimizi düşünmeliyiz. O yüzden konu sahibi ekmeğini eline al ve kimseye yalvarma lütfen..

Dua ve zikir mi ? Haci fışfiş yağı ve cinci hoca da onerelim mi (!) Allahaskina ironi yapıyorum anlayan anladı.
Kardeşim önce iletişim aç algilarini aç ağzıni güzelce konuş.
Bir dileğin varsa aç elini ac.kalbini Allah'tan dile aracı arama din Allah ile kul arasındadır.

zikir istiyor ya Tövbe yarabbim.

Biraz daha açık yazsanız. Kaç yıllık evlisiniz, yaşınız kaç. İşi yoğun mu . Dışarı çıkıp uzun süre gelmemezlik yapıyor mu. Çocuklara karşı nasıl

Sizi istemeyen adamı duayla mı düzelteceksiniz?
Böyle davranmasının sebebi ne? Bunu öğrenip kurtarılabilecek bir durum varsa çift terapisi vs. denersiniz
Biraz daha açık yazsanız. Kaç yıllık evlisiniz, yaşınız kaç. İşi yoğun mu . Dışarı çıkıp uzun süre gelmemezlik yapıyor mu. Çocuklara karşı nasıl
4 yıllık evliyim 26 yasımdayım işi çok çok yoğun havalımanında çalışıyor dışarı çıkıp uzun süre gelmemezlik yapmadı hiç. Oğlum otizmli onun için Ankara’da bir doktora geldim randevular vs derken 1 buçuk aydır burdayım normalde İstanbul’da yaşıyoruz şimdi bana eve gelme seni istemiyorum diyordu şimdi onları söylemeyi bıraktı gel ama benden kocalık bekleme çocuklarıma babalık yaparım diyor birden bire ne olduğunu kestiremiyorum

4 yıllık evliyim 26 yasımdayım işi çok çok yoğun havalımanında çalışıyor dışarı çıkıp uzun süre gelmemezlik yapmadı hiç. Oğlum otizmli onun için Ankara’da bir doktora geldim randevular vs derken 1 buçuk aydır burdayım normalde İstanbul’da yaşıyoruz şimdi bana eve gelme seni istemiyorum diyordu şimdi onları söylemeyi bıraktı gel ama benden kocalık bekleme çocuklarıma babalık yaparım diyor birden bire ne olduğunu kestiremiyorum
Yani adam sizi bu kadar net istemezken artık yapacak birşey kalmamış gibi. Muhtemelen zaten herseye siz koşuyorsunuz, o kendini iyice evlilikten çektikçe sizin yükünüz daha da artacak.

durduk yere böyle bir şey demesi normal değil
yani aklınıza sokmak istemem ama başka biri olabilir mi?
benden kocalık bekleme ne demek?

Sizi istememesinin dışında en büyük vefasızlığı da yapmış. Siz ikinizden olan evladınızın sağlığı için koştururken bu zor zamanınızda bile tutamamış çenesini.
İnsan boşanmak istiyorsa bile zor dönemin geçmesini bekler. Senelerdir hayat arkadaşlığı yapmışsınız sonuçta.
Böyle bir adama neden sormak, ısrar etmek yerine daha gururlu davranmalısınız.
Siz yuvanızı kurtarmak için ısrar ettikçe onun kendini sorgulamasına izin vermemiş oluyorsunuz.
Pohpohlandıkça bir tarafları kalkıyor insanoğlu işte.
Adam düzenini bozmadan bekar hayatı yaşamak istiyor. Ohh ne güzel evdeki kadın çamaşırını yıkasın, evi temizlesin, yemeğini yapsın, çocuklara baksın. Ama kocalık beklemesin. Peki neden, ne işi var o zaman o evde? Size hayat arkadaşı olmayacaksa sadece hizmetini yapmak için mi birlikte yaşayacaksınız?

Adam gibi adam olsaydı sizinle evli kalmak istemiyorsa bile, eve gelme, gelsen de benden kocalık bekleme demek yerine, "Boşanmak istiyorum, bu ev senin ve çocuklarımızın ben evden gideceğim. Bütün maddi imkanlarınızı sağlayacağım" tarzında konuşur ceketini alıp çıkardı. Sonuçta engelli bir çocuğunuz var ve çalışamayacağınızı biliyor. Daha gencecikmişsiniz bu kadar merhametsiz bir adamla ömür çürütmeyi kendinize hak görüyor musunuz?

Babalık zaten onun görevi, ayrılsanız da yapmak zorunda, bu haliyle iyilik yapmış olmuyor yani.
Ankara'da ailenizin yanında mısınız?
Beni istemeyen adamla aynı evde olmayı bende istemiyorum, dönmüyorum deyin.
Yada "sen çık evden, mevcut evimizde çocuklarım ve ben yaşayacağım. Beni istemeyen adamın hayatımda olmasını bende istemem. Engelli çocuğumuz var çalışamam, geçimimizi sağlayacak şartları oluştur. Sonuçta boşanmak isteyen düzeni bozan sensin, tazminat da ödeyeceksin bana" deyin.
Eviniz size aitse tazminat yerine evden feragat etmesini isteyin. Şu saatten sonra bekar hayatı yaşayacaksa ceketini alıp çıksın evden. Şartları kabul ederse anlşamalı boşanmayı kabul ettiğinizi yoksa çekişmeliye gideceğinizi söyleyin.
Siz kararlı davranırsanız yan çizmeye başlayacaktır.
O zaman ya tam anlamıyla düzeltir yada haklarınızı alarak boşanmış olursunuz.

Aslında son bir yıldır vardı problemimiz ama şu son iki ayda söylediklerine inanamıyorum boşanmak istiyormuş beni görmek bile istemiyormus yaptığım yemekleri yemek istemiyormus sanki biri büyü yapmış buna
Büyü diye boşuna kuruntu yapmayın. Dualarınızı edin size kimse dokunamaz. Sizin sorununuz sevgisizlik. Eşiniz istemiyorum deyip kenara çekilemez nedenini sorun gerekirse açık açık hayatında başka bir kadın mı var diye sakince sorun. Yoksa sizden soğutacak ne gibi bir davranışınız olduğunu sorun. Bunu söylemek istemiyorum ama kendinize bakıyor musunuz. Genellikle çocuktan sonra kadınlar kendini salar ki, geberisice erkeklerde kendilerine bakmadan kendilerine evlat vermiş kadınları beğenmemeye diğer kadınlarla karşılaştırmaya başlar. Sizin yemeklerinizi yemek istememesi anormal, bu size karşı sevgisi bitmiş ve sizi kırarak kendinden uzaklaştırmayı planlıyor gibi geldi. Kendinizi yıpratmadan eşiniz ile nedenleri konuşun. Başka kadın varsa tavsiyem siz büyüklük gösterin ve bunca yıllık karısını adam gibi gelip konuşmadan psikolojik şiddet uygulayarak boşanmaya itmenin adamlığa yakışmadığını belirtin. Son olarak donuna kadar alarak boşanın.

Biraz daha açık yazsanız. Kaç yıllık evlisiniz, yaşınız kaç. İşi yoğun mu . Dışarı çıkıp uzun süre gelmemezlik yapıyor mu. Çocuklara
Birden bu kadar soğumasi normal değil. Biri ne taktı kafayı büyük ihtimalle. Umudu varsa karşı taraftan size soğuk davranır. Gidin eve konuşun iyice olmuyorsa da karar verirsiniz. Allah'ım herkesi yanlışdan döndürsun. Ailesi kurulu düzeni var böyle yapmasa daha iyi ama şimdi aklı ile düşünmüyor büyük ihtimalle. Çocuğunuz özel bir çocuk tek bakmak zor olabilir ayrılmak istesede büyük sorumluluklar var

Sonra erkekler de evliliğini daha fazla sürdürmek istemediği için kalpsiz oluyor, karaktersiz oluyor, şerefsiz oluyor ama değil ya bence değil. Herkesin ayrılma, boşanma hakkı olmalı. İki taraf da kendini ve çocukları maddi manevi eşit düşünmeli üstüne düşenleri yetine getirerek ayrılabilmeli.
Tabi ki erkeklerde evliliğini daha fazla sürdürmek istemeyebilir.
Ama bu şekliyle karaktersizlik bence.
Karına bu eve gelme diyerek düzenini hiç bozmadan tereyağından kıl çeker gibi bekar hayatına dönemezsin.
Üstelik engelli çocuğun varsa karının çalışamayacağını biliyorsan bu şekilde ayrılmak istemesi şerefsizlik bence.
Bu konuda ki adam üstüne düşenleri yerine getirmiyor işte, bu kadar kızılmasının sebebi de bu.

Yaşınız çok genç ama çocuğunuz özel bir cocuk ve çalışmanız zor .Bosanmayi kabul etmeyin.Kocaniz yüksek ihtimal bosanip başkasıyla hemen evlenecek.O zaman cocuğunuza ilgi alaka maddi detsek hic vermeyecek.Malesef erkekler bosaninca cocuklarindan da bosaniyorlar.O dava açıp bosanmak istesin siz de evi ve nafaka isteyip o zaman bosanin.
Sizi evladiniz bu durumdayken bırakıp gidecekse zaten sizi haketmiyor.Ama duygusal degil mantıklı davranmak zorundasiniz.

Back
X