- 18 Mart 2021
- 11.898
- 62.306
- 548
- Konu Sahibi In the end
-
Yani sitem ettim evet neden aramadin diye ama Ters teptitavır yaptınız da sitem edip mi tavır aldınız yoksa havaya mı
ne dedi mesela. ayrıntı vermezseniz bir şey söylenemezYani sitem ettim evet neden aramadin diye ama Ters tepti
Is icin sehir dışındaydı aksam aramadi sabahta gec msj atti diye tavir yaptm aramadm eve geldgnde hosgeldn demedm ,sonra bu tavrima o sinirlndi konstk daha kotu oldu . Sonra ben yine konsmak istedim ama konsmak istemedgini soyledi. Ben sadece beni ihmal etti diye biraz tavir yapmak.istemstm ki hep yaptigm bisey ama bikac gun sonra barsisirdk simdi cok tavirli
Yok oyle bi durum oldugunu sanmiyorum.zaten 2 gunlugune gitti yani ne ara bulsn diye düşünüyorum. Esim hep arayan soran ilgilenen biridir . yaptgim tavra cok sinirlndi ve uzatiyor napcm bilmiyorum
Buradan baslayan bir meseleyi basit bir konuda tartismak ve isin inada binip kuslugun uzamasi gibi yorumlamaniz cok iyi niyetli bir yaklasim. Ben olsam o gece beni aramamasinin ve su an kus kalmasinin sebebini baska biri olarak dusunurdum, suphelenirdim. Kotu anlamda soylemiyorum guveniniz cok hos.Is icin sehir dışındaydı aksam aramadi sabahta gec msj atti diye tavir yaptm aramadm eve geldgnde hosgeldn demedm ,sonra bu tavrima o sinirlndi konstk daha kotu oldu . Sonra ben yine konsmak istedim ama konsmak istemedgini soyledi. Ben sadece beni ihmal etti diye biraz tavir yapmak.istemstm ki hep yaptigm bisey ama bikac gun sonra barsisirdk simdi cok tavirli
Ben bi fark goremedim2 mesaj arasindaki farki bulunuz
Abi madem adam cok ilgili ne diye tavir yaptiniz anlayan bana da anlatsin. Biri aksi yorum yapinca hemen kocam ilgilidirvalla zeka testi gibi konular
Yani evet ihmal etmis olabilirm ama sizin icin calisiyrm boylemi yapman gerekirdi konussaydik boyle yapacagina vs dedine dedi mesela. ayrıntı vermezseniz bir şey söylenemez
Mrb, esimle 2 hafta once basit bisey yuzunden tartstik , ben tavir yaptm sonra o yapti inatlasma gibi bisey oldu, hala küsüsz aslnda ben konsmaya calisiyorm ama o konusmuyo, yatak ayirmadk ayni yataga giriyorz ama o bi ucta ben bi ucta. Seviyorum eskisi gibi olmak istyrm ne yapmaliym sizce, nasil yumusatrim, aramizi nasil duzeltrm konsmak istemiyor ve soguk davraniyor zorunlu olamdikca konsmuyor
Yardim lutfen gidip sarılmak istyrm ama korkuyrm ya redderse diye
İmzamı atarım. Ya bi de konu sahibi haklıyken üste çıkmış bi güzel. Kadını manipüle etmiş. Şehir dışına çıkıp telefonlara cevap vermemek hele de gece. Valla sıkıntı.2 mesaj arasindaki farki bulunuz
Abi madem adam cok ilgili ne diye tavir yaptiniz anlayan bana da anlatsin. Biri aksi yorum yapinca hemen kocam ilgilidirvalla zeka testi gibi konular
haklı. bi daha trip atmadan tatlı bir sitemle yol almanız doğru gibi. eşinizle de hal edersiniz böyle küskünler uzun sürmez. ama çok içinize batıyorsa gidin öpün sarılın olsun bitsinYani evet ihmal etmis olabilirm ama sizin icin calisiyrm boylemi yapman gerekirdi konussaydik boyle yapacagina vs dedi
Is icin sehir dışındaydı aksam aramadi sabahta gec msj atti diye tavir yaptm aramadm eve geldgnde hosgeldn demedm ,sonra bu tavrima o sinirlndi konstk daha kotu oldu . Sonra ben yine konsmak istedim ama konsmak istemedgini soyledi. Ben sadece beni ihmal etti diye biraz tavir yapmak.istemstm ki hep yaptigm bisey ama bikac gun sonra barsisirdk simdi cok tavirli
Ortada büyük bir olay yokki aldatma şiddet veya onur kırıcı bir şey yok . Reddetmez merak etme grur yapmayın böyle bir şey için kısa dünya da günleri mutlu geçirmek varken böyle niye geciresiniz kiEvet ama ya redderse diye korkuyrm yatinca sirtini dönüp uyuyor ben sarlsam ya istemzse uzatrsa
Haklisiniz.Teşekkür ederimOrtada büyük bir olay yokki aldatma şiddet veya onur kırıcı bir şey yok . Reddetmez merak etme grur yapmayın böyle bir şey için kısa dünya da günleri mutlu geçirmek varken böyle niye geciresiniz ki
Galiba oyle yapicam cesaretimi toplayipReddetmesinden korksanda gidip sarıl bende hep böyle zannederek adım atmazdım ama meğer eşim adım bekliyor olurdu
Reddetse bile üzerime düşeni yaptım dersin için rahat olur yarın bir gün daha büyük anlaşmazlıklar da ben elimden geleni yapmıştım dersin göğsünü gere gere
Evlilikte her iki taraf da şımartılmayı hak eder
Nasılsa barışırız, gönlümü alir diye yapılan tavırlar eninde sonunda elinde patlıyor kişinin. Çocuk musunuz ya.Is icin sehir dışındaydı aksam aramadi sabahta gec msj atti diye tavir yaptm aramadm eve geldgnde hosgeldn demedm ,sonra bu tavrima o sinirlndi konstk daha kotu oldu . Sonra ben yine konsmak istedim ama konsmak istemedgini soyledi. Ben sadece beni ihmal etti diye biraz tavir yapmak.istemstm ki hep yaptigm bisey ama bikac gun sonra barsisirdk simdi cok tavirli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?