Eşimle aram cok kötü

Bu arada 2 gün yok bir şekilde aramıyor geç arıyor geliyor birde trip atıyor
Açıkçası bu tavırdan hoşlanmadım hep suçlu hem güçlü gibi.

Yok oyle bi durum oldugunu sanmiyorum.zaten 2 gunlugune gitti yani ne ara bulsn diye düşünüyorum. Esim hep arayan soran ilgilenen biridir . yaptgim tavra cok sinirlndi ve uzatiyor napcm bilmiyorum

2 mesaj arasindaki farki bulunuz

Abi madem adam cok ilgili ne diye tavir yaptiniz anlayan bana da anlatsin. Biri aksi yorum yapinca hemen kocam ilgilidir valla zeka testi gibi konular

Alın karşınıza konuşun cnm en kötü yatakta uyumadan önce doğrulup oturun ‘tatlım daha ne kadar uzatacaksın. Şehir dışındasın ve ben merak ettim yoğun bile olsan senden haber bekleyen ve senin için evde endişelenen bir karın var. Bi kısa msj da olsa atmalıydın. Dönüşünü kızdığımdan hoş bir gülümsemeyle karşılamamış olabilirim ama bu kadar uzatman da fazla olmuyor mu? artık inciniyorum.’ diyebilirsiniz bence. sonuçta karı kocasınız konuşarak aşmalısınız bu durumu.

Buradan baslayan bir meseleyi basit bir konuda tartismak ve isin inada binip kuslugun uzamasi gibi yorumlamaniz cok iyi niyetli bir yaklasim. Ben olsam o gece beni aramamasinin ve su an kus kalmasinin sebebini baska biri olarak dusunurdum, suphelenirdim. Kotu anlamda soylemiyorum guveniniz cok hos.

Tatlı bir şirin kedi gibi sırnaş, kur yap, düzelir. İnsan sevdiğiyle iki hafta küs kalmamalı bence.

2 mesaj arasindaki farki bulunuz

Abi madem adam cok ilgili ne diye tavir yaptiniz anlayan bana da anlatsin. Biri aksi yorum yapinca hemen kocam ilgilidir valla zeka testi gibi konular
İmzamı atarım. Ya bi de konu sahibi haklıyken üste çıkmış bi güzel. Kadını manipüle etmiş. Şehir dışına çıkıp telefonlara cevap vermemek hele de gece. Valla sıkıntı.

Yani evet ihmal etmis olabilirm ama sizin icin calisiyrm boylemi yapman gerekirdi konussaydik boyle yapacagina vs dedi
haklı. bi daha trip atmadan tatlı bir sitemle yol almanız doğru gibi. eşinizle de hal edersiniz böyle küskünler uzun sürmez. ama çok içinize batıyorsa gidin öpün sarılın olsun bitsin

Yetişkin insanlar gibi trip atmak yerine konuşarak anlaşsanız hiç sorun olmayacakmış aslında. Alın karşınıza ben şuna şuna bozuldum o yüzden böyle davrandım diye kendinizi açıklayın. Konuşun anlaşın bence

Reddetmesinden korksanda gidip sarıl bende hep böyle zannederek adım atmazdım ama meğer eşim adım bekliyor olurdu
Reddetse bile üzerime düşeni yaptım dersin için rahat olur yarın bir gün daha büyük anlaşmazlıklar da ben elimden geleni yapmıştım dersin göğsünü gere gere

Evlilikte her iki taraf da şımartılmayı hak eder

Evet ama ya redderse diye korkuyrm yatinca sirtini dönüp uyuyor ben sarlsam ya istemzse uzatrsa
Ortada büyük bir olay yokki aldatma şiddet veya onur kırıcı bir şey yok . Reddetmez merak etme grur yapmayın böyle bir şey için kısa dünya da günleri mutlu geçirmek varken böyle niye geciresiniz ki

Galiba oyle yapicam cesaretimi toplayip

Nasılsa barışırız, gönlümü alir diye yapılan tavırlar eninde sonunda elinde patlıyor kişinin. Çocuk musunuz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…