Eşimle aram cok kötü

In the end

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
72
34
18
37
Mrb, esimle 2 hafta once basit bisey yuzunden tartstik , ben tavir yaptm sonra o yapti inatlasma gibi bisey oldu, hala küsüsz aslnda ben konsmaya calisiyorm ama o konusmuyo, yatak ayirmadk ayni yataga giriyorz ama o bi ucta ben bi ucta. Seviyorum eskisi gibi olmak istyrm ne yapmaliym sizce, nasil yumusatrim, aramizi nasil duzeltrm konsmak istemiyor ve soguk davraniyor zorunlu olamdikca konsmuyor
Yardim lutfen gidip sarılmak istyrm ama korkuyrm ya redderse diye

Is icin sehir dışındaydı aksam aramadi sabahta gec msj atti diye tavir yaptm aramadm eve geldgnde hosgeldn demedm ,sonra bu tavrima o sinirlndi konstk daha kotu oldu . Sonra ben yine konsmak istedim ama konsmak istemedgini soyledi. Ben sadece beni ihmal etti diye biraz tavir yapmak.istemstm ki hep yaptigm bisey ama bikac gun sonra barsisirdk simdi cok tavirli

Is icin sehir dışındaydı aksam aramadi sabahta gec msj atti diye tavir yaptm aramadm eve geldgnde hosgeldn demedm ,sonra bu tavrima o sinirlndi konstk daha kotu oldu . Sonra ben yine konsmak istedim ama konsmak istemedgini soyledi. Ben sadece beni ihmal etti diye biraz tavir yapmak.istemstm ki hep yaptigm bisey ama bikac gun sonra barsisirdk simdi cok tavirli

Ben sizi haklı buldum.
O barismadan asla barışmayın yoksa bu ilgisiz tavırları devam eder. Tavır yapmadan aynen devam edin.

Siz haklıyken alttan alıp yanına gitmişsiniz ama yüz vermemiş. Bence bundan sonra gitmeyin. Şehir dışında olupta eşi aramamak nedir? Çok mu zor yatmadan 2 dk arayıp konuşmak ya da bi msj. Kesinlikle yüz vermeyin yoksa alışkanlık haline getirir bu davranışı. Küsken de hareketlerini gözleyin bi haltlar yiyor olmasın.

Yok oyle bi durum oldugunu sanmiyorum.zaten 2 gunlugune gitti yani ne ara bulsn diye düşünüyorum. Esim hep arayan soran ilgilenen biridir . yaptgim tavra cok sinirlndi ve uzatiyor napcm bilmiyorum
Çok iyi niyetlisiniz.

Bir süre temkinli davranın, çaktırmadan gözünüz üzerinde olsun.

En son 1 hafta bu şekilde kaldık eşimle.
Konuyu unuttum 🤭
Yatakta benim ayağım ona degiyormus,uyurken sarilmisiz falan adamın da muayyen günü yaklasmis galiba kendisi geldi 💃
Bu gibi durumlarda ufak bir uyarıcı görevi hor gerisini bekle diyorum ben 😂

tavır yaptınız da sitem edip mi tavır aldınız yoksa havaya mı

Back
X