- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
-
Ben 7 yıllık evli 29 yaşında 1 .çocuk annesiyim.evlendiğimden beri eşimle çok kavga ediyoruz hiç anlaşamıyoruz ama artık hiç tahammül edemiyorum.bana değer vermediğini hissediyorum 2 gün barışıksak 3. gün mutlaka kavga ediyoruz.şu an çalışıyorum işim zaten çok yoğun bir yandan eşimin işiyle ilgili sıkıntılar yaşıyoruz birde kızımın bakımı derken hiç tahammülüm kalmadı.ona birşeyi yapma dediğim zaman bana elli bin kere söyletiyor en son bağırıyorum bu kez ben suçlu oluyorum.
Bana değer vermediğini hissediyorum bir tartışma yapalım umrunda olmaz dışarı kahveye gider,ağlarım umrunda olmaz,gün içinde bana tlf etmiyor hep ben arıyorum dah bir çok şey.yemin ederim hayatımdan bıktım zaten eşimin işiyle ilgili çok sıkıntı çektik birde huzurum yok.çocuğum 3 yaşında beni hergün bağırırken görüyor.dışarıda başkasının yanında bağırır oldum hakaret etmeye başladık evliliğimiz çok kötüye gidiyor.ama o ne olursa olsun ne var bunda ben naptıım?birşey yapmadım bana köpek gibi bağırıyorsun deyip hiç birşey yokmuş gibi davranıyor artık canıma tak etti Allah aşkına söyleyin napayım?kavga yapınca hemen kahveye gidiyor kendinde bir özgürlük hissediyor akşam çıktı çıkmak istedi çıkmıcaksın dedim dinlemedi çıktı.ben napıcam bilmiyorum çok bunaldım hem iş hem ev bide eşimin bu huyları.psikoloğa gittim antideprasan kullandım yine değişmedi hep aynı hayatımdan bıktım hiç mutlu değilim
yalnız istatistiklere göre kadınlar daha uzun yaşıyorIste sırf bu rahatlıklari sayesinde erkekler kadınlardan daha uzun yaşıyor. .
Sen de takma ya bosverrrr
Kafaya takan da ölecek
Kafaya takmayan da :)
koy g..tune gitsin :)
ay çok güldüm bunaKonunuzu ilqili bolume tasiyorum ne demek hep qoruyorum bunu.
Ben 7 yıllık evli 29 yaşında 1 .çocuk annesiyim.evlendiğimden beri eşimle çok kavga ediyoruz hiç anlaşamıyoruz ama artık hiç tahammül edemiyorum.bana değer vermediğini hissediyorum 2 gün barışıksak 3. gün mutlaka kavga ediyoruz.şu an çalışıyorum işim zaten çok yoğun bir yandan eşimin işiyle ilgili sıkıntılar yaşıyoruz birde kızımın bakımı derken hiç tahammülüm kalmadı.ona birşeyi yapma dediğim zaman bana elli bin kere söyletiyor en son bağırıyorum bu kez ben suçlu oluyorum.
Bana değer vermediğini hissediyorum bir tartışma yapalım umrunda olmaz dışarı kahveye gider,ağlarım umrunda olmaz,gün içinde bana tlf etmiyor hep ben arıyorum dah bir çok şey.yemin ederim hayatımdan bıktım zaten eşimin işiyle ilgili çok sıkıntı çektik birde huzurum yok.çocuğum 3 yaşında beni hergün bağırırken görüyor.dışarıda başkasının yanında bağırır oldum hakaret etmeye başladık evliliğimiz çok kötüye gidiyor.ama o ne olursa olsun ne var bunda ben naptıım?birşey yapmadım bana köpek gibi bağırıyorsun deyip hiç birşey yokmuş gibi davranıyor artık canıma tak etti Allah aşkına söyleyin napayım?kavga yapınca hemen kahveye gidiyor kendinde bir özgürlük hissediyor akşam çıktı çıkmak istedi çıkmıcaksın dedim dinlemedi çıktı.ben napıcam bilmiyorum çok bunaldım hem iş hem ev bide eşimin bu huyları.psikoloğa gittim antideprasan kullandım yine değişmedi hep aynı hayatımdan bıktım hiç mutlu değilim
aramız iyiyken hiç sorun yok kahveye çıkmaz tartışma yapınca kahveden içeri girmez.insan tartışınca gider kafasını toplar gelir.benim eşim kendini mutlu etmek için gidiyor.ben evde çocukla kalıyorum düşünmekten kafayı yiyorum ama onun umrunda olmuyorValla anlamadım
sorun ne, kimde ?
kavga ediyorsunuz adamın kahveye gitmesini neden takıyorsun? zaten kavga etmısınız evde olsa ne olacak ki?
ben aramız iyiyken aramamsından bahsediyorum aramız kötüyken aramaması normalde iyiyken aramaması normal mi sizce?valla bende bağırmayı sevmiyorum ama doluyorum doluyorum sonra taşıyorumAdama sizin tabirinizle "köpek" gibi bağırıyorsunuz ve kahveye gitmesine, gün içinde sizi aramamasına mı şaşırıyorsunuz? Evde kalıp ya da arayıp sizin azarlarınızı işitmek istemiyordur.
Hiç sevmem bağırıp çağıran insanları. Bir şeyi 50 kere söylemek zorunda kalıyorsanız belki de düzgün ifade edemiyorsunuzdur, iletişim probleminiz vardır hiç kendinize dönüp baktınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?