• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aram düzelir mi?

Hanımlar merhaba.ben eşimle 3 yıllık evliyim.eşim, başta bana çok düşkün, sevgiyle dolu, yardımsever bir insandı.benim kıskançlık takıntımdan dolayı onu hep baskıladım.evde tv izleyemedik bile beraber o derece kıskancım.elimde değil bu durum.daha yeni evliyken bir tartışmamızda o uyurken evi terk edip arkadaşıma gittim onda kaldım.ve bunun üzerine daha 5 kez evi terk ettim.tartışmazlarımızda ona bıçak çekmişliğim var.evdeki cam saksıyı ayağımla kırmışlığım var.ona hep geçmişimde ilişkim olduğunu, o kişinin beni unutamadığını bana mesaj attığını söyledim.canını acıtmak için.halbuki böyle bir şey yok.(ve sanırım bu en ağırına giden şey oldu.aklımda başkası olduğunu düşünüyor) çocukken bir tacize uğradım, erkeklere güvenemiyorum:( ailem tarafından ise çok ilgi göremeden büyüdüm.ve travmalı geçmişim kocamla aramda patlak verdi :( o kadar kibar, bana aşık bir adamı kaybettim.şimdi ise o bana kötü davranıyor.beni evden kovuyor.hakaretler ediyor.ne yapacağımı bilemiyorum.boşanmanın eşiğindeyiz.bana travmalar yaşattın ve seni affedemiyorum diyor.2 küçük bebeğimiz var.bana akıl verin ne yapmalıyım???
Boşan adamada yazık etmişsin ya ne gerek vardı bu kadar baskı yapacak çocuklara yazık olmuş hemde

Tüm bu davranislari bırakıp eşine güler yüzlü davranarak durumu kurtarmaya calisabilirsin ama durum çok zor düzelir....

Hanımlar merhaba.ben eşimle 3 yıllık evliyim.eşim, başta bana çok düşkün, sevgiyle dolu, yardımsever bir insandı.benim kıskançlık takıntımdan dolayı onu hep baskıladım.evde tv izleyemedik bile beraber o derece kıskancım.elimde değil bu durum.daha yeni evliyken bir tartışmamızda o uyurken evi terk edip arkadaşıma gittim onda kaldım.ve bunun üzerine daha 5 kez evi terk ettim.tartışmazlarımızda ona bıçak çekmişliğim var.evdeki cam saksıyı ayağımla kırmışlığım var.ona hep geçmişimde ilişkim olduğunu, o kişinin beni unutamadığını bana mesaj attığını söyledim.canını acıtmak için.halbuki böyle bir şey yok.(ve sanırım bu en ağırına giden şey oldu.aklımda başkası olduğunu düşünüyor) çocukken bir tacize uğradım, erkeklere güvenemiyorum:KK43: ailem tarafından ise çok ilgi göremeden büyüdüm.ve travmalı geçmişim kocamla aramda patlak verdi :KK43: o kadar kibar, bana aşık bir adamı kaybettim.şimdi ise o bana kötü davranıyor.beni evden kovuyor.hakaretler ediyor.ne yapacağımı bilemiyorum.boşanmanın eşiğindeyiz.bana travmalar yaşattın ve seni affedemiyorum diyor.2 küçük bebeğimiz var.bana akıl verin ne yapmalıyım???
Her insan birazcık kıskançtır. Ve insan sevdiğini kıskanır "ABARTMAMAK" suretiyle..
Üzgünüm ama siz tamda abartılan kısımdasınız.. Kıskançlığın zirvede olduğu hiçbir ilişki tam anlamıyla yolunda gitmez herşeyin azı ve özü makbuldür.

Eşinizden izin almadan sanki sevgiliymişsiniz gibi evi terk edip arkadaşınızda kalmanız çok saygısızca olmuş. Resmen "SEN KİM OLUYORSUN BEN İSTEDİĞİMİ YAPARIM" havasına bürünmüşsünüz kiii bu değil evlilik hiçbir ilişkide normal değil.
Bıçak çekmeler yakıp yıkmalar bunlar ilişkiyi en derinden etkileyecek berbat şeyler..

Taciz konusunda empati dahi yapmak istemiyorum çünkü o travmayı açıklayacak bir cümle dahi bulamıyorum..Çok üzüldüm adına.
Siz sevgili değilsiniz eşinizi eski sevgilim mesaj attı bilmem ne tarzı şeylerle kafasını bulandirmak da çok çocukça..

Resmen eşinin eline senin aleyhine kullanacak bir değil birden fazla koz vermişsin.
Geçmişin acısını eşinden çıkarmak çok bencilce olmuş. Halledilmeyecek hiçbir şey yokken ki eşim bana aşıktı diyorsun kendi ellerinle yıkmışsın..

Bence biran önce eşini karşına al neden böyle olduk de hatalarını kabul et. Birlikte çözüm üretmeye bak.. Zaten aile sevgisinden mahrum kalmışsın bu çok büyük bir eksiklik..Tutunacak tek dalın eşinken onu kendi ellerinle kırmışsın.

Hanımlar merhaba.ben eşimle 3 yıllık evliyim.eşim, başta bana çok düşkün, sevgiyle dolu, yardımsever bir insandı.benim kıskançlık takıntımdan dolayı onu hep baskıladım.evde tv izleyemedik bile beraber o derece kıskancım.elimde değil bu durum.daha yeni evliyken bir tartışmamızda o uyurken evi terk edip arkadaşıma gittim onda kaldım.ve bunun üzerine daha 5 kez evi terk ettim.tartışmazlarımızda ona bıçak çekmişliğim var.evdeki cam saksıyı ayağımla kırmışlığım var.ona hep geçmişimde ilişkim olduğunu, o kişinin beni unutamadığını bana mesaj attığını söyledim.canını acıtmak için.halbuki böyle bir şey yok.(ve sanırım bu en ağırına giden şey oldu.aklımda başkası olduğunu düşünüyor) çocukken bir tacize uğradım, erkeklere güvenemiyorum:KK43: ailem tarafından ise çok ilgi göremeden büyüdüm.ve travmalı geçmişim kocamla aramda patlak verdi :KK43: o kadar kibar, bana aşık bir adamı kaybettim.şimdi ise o bana kötü davranıyor.beni evden kovuyor.hakaretler ediyor.ne yapacağımı bilemiyorum.boşanmanın eşiğindeyiz.bana travmalar yaşattın ve seni affedemiyorum diyor.2 küçük bebeğimiz var.bana akıl verin ne yapmalıyım???
Neden tedavi olmadiniz belliki psikolojik sikintilariniz var bu olaylar bu raddeye gelmezdi.esinizi cok seviyorsanz ona tedavi olacagnzi bunun bi hastalik oldugunu son bi sansi en azindan cocuklar icin hakettgnzi anlatin

Çok üzüldüm ama eşinizin sabrını sevgisini tüketmiisiniz. En sonunda o da size kapıyı göstermiş. Bu saatten sonra sözleriniz hiçbir işe yaramaz. Eylemde göstermelisiniz. Psikolaga gitmeye başlayın. Sonra evde sakin huzurlu günler verin. Kesinlikle tartışmayın vazifelerinizi sakince gönül hoşluğuyla yerine getirin ve bir süre sonra eşinize iyi bir ağnında bu gittiğim psikologun adresi bu da telefonu seni de görmek istiyor lütfen uygun bir gününde gider misin? diyin eşinize.Belki zamanla ve düzeldiğinizi gördükçe çabaladığınızı anladıkça yumuşar ve evliliğini sürdürmek için adım atmaya ikna olur. O da size olan tavrı hemen değişmez yıllar içinde siz sakin durdukça bebek adımlarıyla yavaş yavaş normalleşebilir. Umarım düzelebilirsiniz.

Kötü şeyler yaşanmış maalesef.

Evliliğin kopmuş mu kopmamis mi bunu anlamak için eşinle uzun uzadıya konuşup tedavi olmak istediğini , geçmişin hatri için , tekrar en baştan denemek istediğinizi söyleyin

Iki çocuğun anne babasıyla yaşama hakkı , hak ediyor bir kez daha denemeyi.

Olmaz , asla düzelmez denilemez , düzelir her şey çok güzel olur da denilemez.

Eşinde bir kırıntı kalmis olmalı ve sen tedavi de kesin kararlı olmalısın.

Çünkü bundan sonra yapacağın ufak bir hata bile bardağı tam taşırır.

gayet hakli esiniz. empati kurun siz bunlari kaldirabilir miydiniz? yaptiklariniz kabul edilebilecek gibi degil.

Net hatalarınız var evlilikte bırakın flört ederken bile tahammül edilemicek hatalar.bence hemen psikolojik destek alın ve esinize değişme cabanizi gösterin

3 yıllık evliliğe bu kadar şey nasıl sığdı? Allah aşkına evlenmek ve çocuk ehliyetle olsun
Valla aids testiyle beraber psikoloji testi de yapilmali , ne korkunc bir evlilik, o evlilikte iki bebek , inanilir gibi degil , o bebekler buyuyunce nasil insanlar olacaklar kim bilir

Bu kavga gürültüye, 3 yılda 2 bebek. Ne diyelim maşallah. Ama anlattığınız ortamda büyümesin yavrucaklar.

Böyle bir evlilikte üç yıla iki çocuk sığdırmak. Bu bile normal olmadığınızın göstergesi.

Allah eşinize sabır versin, boşanırsanız adama en büyük iyiliği etmiş olursunuz herhalde. Bir an evvel ruh sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum.

Yaşandığınız geçmiş deneyimleri sizi bu yaptıklarınıza sürükleyen sebepler değil. Kıskançlığın alt yapısı özgüven eksikliğidir. Sanırım sizde hiç Yok kendinizi iyileştirmek yerine neden başkasının hayatını mahvediyorsunuz...
Aranız düzelmez. Yazık o iki çocuğa...

Yaptığınız yanlışların, geçte olsa farkına varmışsınız. Siz siz olun, sesinizi dahi yükseltmeyin. Bir süre sadece çocuklarınıza odaklanın, eşinize bulaşmayın. Evin bir köşesinde, normal normal oturun. Yemeğinizi, temizliğinizi, çocuklarınızı, kendinizi dinlemeyi ihmal etmeyin. Eşiniz normalleştiğinize inanırsa, yumuşar belki. ( Bıçak çekmek nedir yahu? Pessss )

Düzelmez bacım, gidin çocuklarınız için bari adam akıllı tedavi olun. Eski konularınıza baktım, sizin bu takıntınız çok ileri, çok ve hep benzer konular. Yapmadığınız şey kalmamış. Bela gibi çökmüşsünüz adamın başına. Kime ne kötülük ettiyse cezası mısınız nesisiniz artık. Kabusu olmuşsunuz garibin.

Konularınıza genelde cevap vermemişsiniz açıp kaçmışsınız ama yine de sorayım; eylül ayına kadar tek çocuktan bahsetmişsiniz, hamilelik konusu hiç geçmemiş. İkinci çocuk 5-6 aylık mı doğdu?
2016 mart ayında vajinismustan bahsedip nisan ayında ovulasyon testlerine başlamışsınız. Hamile de kalmışsınız belli ki. Bu evliliğin ilk gününden beri her hareketiniz hata olmuş. Şu saatten sonra nasıl toparlamayı düşünüyorsunuz?

Back
X