- 23 Ağustos 2012
- 52.545
- En iyi cevaplar
- 1
- 245.384
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşan adamada yazık etmişsin ya ne gerek vardı bu kadar baskı yapacak çocuklara yazık olmuş hemdeHanımlar merhaba.ben eşimle 3 yıllık evliyim.eşim, başta bana çok düşkün, sevgiyle dolu, yardımsever bir insandı.benim kıskançlık takıntımdan dolayı onu hep baskıladım.evde tv izleyemedik bile beraber o derece kıskancım.elimde değil bu durum.daha yeni evliyken bir tartışmamızda o uyurken evi terk edip arkadaşıma gittim onda kaldım.ve bunun üzerine daha 5 kez evi terk ettim.tartışmazlarımızda ona bıçak çekmişliğim var.evdeki cam saksıyı ayağımla kırmışlığım var.ona hep geçmişimde ilişkim olduğunu, o kişinin beni unutamadığını bana mesaj attığını söyledim.canını acıtmak için.halbuki böyle bir şey yok.(ve sanırım bu en ağırına giden şey oldu.aklımda başkası olduğunu düşünüyor) çocukken bir tacize uğradım, erkeklere güvenemiyorumailem tarafından ise çok ilgi göremeden büyüdüm.ve travmalı geçmişim kocamla aramda patlak verdi
o kadar kibar, bana aşık bir adamı kaybettim.şimdi ise o bana kötü davranıyor.beni evden kovuyor.hakaretler ediyor.ne yapacağımı bilemiyorum.boşanmanın eşiğindeyiz.bana travmalar yaşattın ve seni affedemiyorum diyor.2 küçük bebeğimiz var.bana akıl verin ne yapmalıyım???
Her insan birazcık kıskançtır. Ve insan sevdiğini kıskanır "ABARTMAMAK" suretiyle..Hanımlar merhaba.ben eşimle 3 yıllık evliyim.eşim, başta bana çok düşkün, sevgiyle dolu, yardımsever bir insandı.benim kıskançlık takıntımdan dolayı onu hep baskıladım.evde tv izleyemedik bile beraber o derece kıskancım.elimde değil bu durum.daha yeni evliyken bir tartışmamızda o uyurken evi terk edip arkadaşıma gittim onda kaldım.ve bunun üzerine daha 5 kez evi terk ettim.tartışmazlarımızda ona bıçak çekmişliğim var.evdeki cam saksıyı ayağımla kırmışlığım var.ona hep geçmişimde ilişkim olduğunu, o kişinin beni unutamadığını bana mesaj attığını söyledim.canını acıtmak için.halbuki böyle bir şey yok.(ve sanırım bu en ağırına giden şey oldu.aklımda başkası olduğunu düşünüyor) çocukken bir tacize uğradım, erkeklere güvenemiyorumailem tarafından ise çok ilgi göremeden büyüdüm.ve travmalı geçmişim kocamla aramda patlak verdi
o kadar kibar, bana aşık bir adamı kaybettim.şimdi ise o bana kötü davranıyor.beni evden kovuyor.hakaretler ediyor.ne yapacağımı bilemiyorum.boşanmanın eşiğindeyiz.bana travmalar yaşattın ve seni affedemiyorum diyor.2 küçük bebeğimiz var.bana akıl verin ne yapmalıyım???
Neden tedavi olmadiniz belliki psikolojik sikintilariniz var bu olaylar bu raddeye gelmezdi.esinizi cok seviyorsanz ona tedavi olacagnzi bunun bi hastalik oldugunu son bi sansi en azindan cocuklar icin hakettgnzi anlatinHanımlar merhaba.ben eşimle 3 yıllık evliyim.eşim, başta bana çok düşkün, sevgiyle dolu, yardımsever bir insandı.benim kıskançlık takıntımdan dolayı onu hep baskıladım.evde tv izleyemedik bile beraber o derece kıskancım.elimde değil bu durum.daha yeni evliyken bir tartışmamızda o uyurken evi terk edip arkadaşıma gittim onda kaldım.ve bunun üzerine daha 5 kez evi terk ettim.tartışmazlarımızda ona bıçak çekmişliğim var.evdeki cam saksıyı ayağımla kırmışlığım var.ona hep geçmişimde ilişkim olduğunu, o kişinin beni unutamadığını bana mesaj attığını söyledim.canını acıtmak için.halbuki böyle bir şey yok.(ve sanırım bu en ağırına giden şey oldu.aklımda başkası olduğunu düşünüyor) çocukken bir tacize uğradım, erkeklere güvenemiyorumailem tarafından ise çok ilgi göremeden büyüdüm.ve travmalı geçmişim kocamla aramda patlak verdi
gayet hakli esiniz. empati kurun siz bunlari kaldirabilir miydiniz? yaptiklariniz kabul edilebilecek gibi degil.Hanımlar merhaba.ben eşimle 3 yıllık evliyim.eşim, başta bana çok düşkün, sevgiyle dolu, yardımsever bir insandı.benim kıskançlık takıntımdan dolayı onu hep baskıladım.evde tv izleyemedik bile beraber o derece kıskancım.elimde değil bu durum.daha yeni evliyken bir tartışmamızda o uyurken evi terk edip arkadaşıma gittim onda kaldım.ve bunun üzerine daha 5 kez evi terk ettim.tartışmazlarımızda ona bıçak çekmişliğim var.evdeki cam saksıyı ayağımla kırmışlığım var.ona hep geçmişimde ilişkim olduğunu, o kişinin beni unutamadığını bana mesaj attığını söyledim.canını acıtmak için.halbuki böyle bir şey yok.(ve sanırım bu en ağırına giden şey oldu.aklımda başkası olduğunu düşünüyor) çocukken bir tacize uğradım, erkeklere güvenemiyorumailem tarafından ise çok ilgi göremeden büyüdüm.ve travmalı geçmişim kocamla aramda patlak verdi
Net hatalarınız var evlilikte bırakın flört ederken bile tahammül edilemicek hatalar.bence hemen psikolojik destek alın ve esinize değişme cabanizi gösterinHanımlar merhaba.ben eşimle 3 yıllık evliyim.eşim, başta bana çok düşkün, sevgiyle dolu, yardımsever bir insandı.benim kıskançlık takıntımdan dolayı onu hep baskıladım.evde tv izleyemedik bile beraber o derece kıskancım.elimde değil bu durum.daha yeni evliyken bir tartışmamızda o uyurken evi terk edip arkadaşıma gittim onda kaldım.ve bunun üzerine daha 5 kez evi terk ettim.tartışmazlarımızda ona bıçak çekmişliğim var.evdeki cam saksıyı ayağımla kırmışlığım var.ona hep geçmişimde ilişkim olduğunu, o kişinin beni unutamadığını bana mesaj attığını söyledim.canını acıtmak için.halbuki böyle bir şey yok.(ve sanırım bu en ağırına giden şey oldu.aklımda başkası olduğunu düşünüyor) çocukken bir tacize uğradım, erkeklere güvenemiyorumailem tarafından ise çok ilgi göremeden büyüdüm.ve travmalı geçmişim kocamla aramda patlak verdi
Valla aids testiyle beraber psikoloji testi de yapilmali , ne korkunc bir evlilik, o evlilikte iki bebek , inanilir gibi degil , o bebekler buyuyunce nasil insanlar olacaklar kim bilir3 yıllık evliliğe bu kadar şey nasıl sığdı? Allah aşkına evlenmek ve çocuk ehliyetle olsun