• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle aramdaki buyuk sorunlar yardim lutfenn:((

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.300
20
158
- Yurtdışı
Kizlar suanda cok kotuyum ve yardiminiza ihtiyacm var.7 yillik evliyim.esim cok sinirli bir insan.en ufak meselede ortaligi yikiyor.bagiriyor cagiriyor agzina geleni soyluyor.ben agzimi acinca ustume yuruyor ve bana vuruyor.cogu tartismamiz boyle bitiyor.neymis ben karima hic agzimi acip bisey diyemeyecekmiym diyor.
Mesela bugn hayvant bahcesine gittk.orda yururken karsidan iki araba geldi kizimn bebek arabasini suruyordm,sola cekildm araba bu seferde sola gecti bana dogru geldi.simdi bunda benm ne sucm var.cocugu eziyormusum.demedigi laf kalmadi.yurtdisinda yasiyorm bu gurbet ellerde dayanacak gucm kalmadi.bosanip gitsem ekonomik bir ozgurlugum yok ve annemle cok anlasamiyorm oda sorunlu anlicanz.nerde hata yapiyorm sucum nde bu adam bana boyle yapiyor anlamiyorm.kizim cok zor buyuyen bir cocuk.cok eziyetli ve bu durumda benm psikolajimi dusnun.dogru durust destek falanda gostermiyor bana.yazin turkiyeye geldk ayni sekilde ablasi ve annesiylede kavga etti.ablasina sus doverm seni dedi.tek sorun baska sehire gidecek valizi hazir degilms.ondan cikti kavga.
Cok yazdigimin farkindayim lutfen bana yardmci olun yorumlarinizi bekliyorum:((

Kizlar suanda cok kotuyum ve yardiminiza ihtiyacm var.7 yillik evliyim.esim cok sinirli bir insan.en ufak meselede ortaligi yikiyor.bagiriyor cagiriyor agzina geleni soyluyor.ben agzimi acinca ustume yuruyor ve bana vuruyor.cogu tartismamiz boyle bitiyor.neymis ben karima hic agzimi acip bisey diyemeyecekmiym diyor.
Mesela bugn hayvant bahcesine gittk.orda yururken karsidan iki araba geldi kizimn bebek arabasini suruyordm,sola cekildm araba bu seferde sola gecti bana dogru geldi.simdi bunda benm ne sucm var.cocugu eziyormusum.demedigi laf kalmadi.yurtdisinda yasiyorm bu gurbet ellerde dayanacak gucm kalmadi.bosanip gitsem ekonomik bir ozgurlugum yok ve annemle cok anlasamiyorm oda sorunlu anlicanz.nerde hata yapiyorm sucum nde bu adam bana boyle yapiyor anlamiyorm.kizim cok zor buyuyen bir cocuk.cok eziyetli ve bu durumda benm psikolajimi dusnun.dogru durust destek falanda gostermiyor bana.yazin turkiyeye geldk ayni sekilde ablasi ve annesiylede kavga etti.ablasina sus doverm seni dedi.tek sorun baska sehire gidecek valizi hazir degilms.ondan cikti kavga.

sinir hastasi falan heralde...tedavi gorsun....ne o oyle surekli doverım ederım yaparım...cekilmez ki oyle allah yardımcın olsun

sinir hastasi falan heralde...tedavi gorsun....ne o oyle surekli doverım ederım yaparım...cekilmez ki oyle allah yardımcın olsun

Evet canm malesef oyle bana yapmadigi kalmaz sonrada gelir yanima
Hicbisey olmamis gibi barismaya calisir.ben hatalarimi duzeltmiyormusm,cok sinirli gerginmisim,yuzum asikmis.Sorunlar hep benden kaynaklaniyormus.bana vurmasini kabullenemiyorm herseyi gectm ama.ne yapmam nasil tavir almam lazm sizlere soruyorm???

Son düzenleme:
İste canm sorunda orda sabah piknige gidicez elinde tel kiz agliyor etraf berbat ben mutfakta haZirlik yapiyorm.hadi gelde yuzun gulsun mutlu ol.

konusmayı dene napcaksin baska...ikimizde duzeltelim kendimizi filan de tek tarafli dersen belki onada kızar..

Kizlar ya neden kimse cvp vermiyor fikirlerinize ihtiyacm var bir cikmazin icindeyim.😰

Sana neler hissettirdiğini , ondan neler bekledigini anlat..
Suçlu olduğu halde hicbisey olmamış gibi davranıyorsa da, sen orali olma..yinede konusma onunla
Yüzün asik bilmem ne de derse; gülümseyecek hal mi bırakıyorsun insanda de

Allah kolaylık versin cnm:31:

Bence boşanma canım ...Eşin sana nasıl davranıyorsa davransın hiç ama hiç umursama sözlerini duymazdan gel ...1 yada 2 ay sonra yaptığı hatayı anlayacaktır...

Bence boşanma canım ...Eşin sana nasıl davranıyorsa davransın hiç ama hiç umursama sözlerini duymazdan gel ...1 yada 2 ay sonra yaptığı hatayı anlayacaktır...

Evet canm yuva yapmak zor ama yikmak kolay ve bir kizim var onun gelecegini dusunuyorm.ama bizdeki sorun esim hic kendine pay cikarmiyor tek suclu benm bunu nasil anlayacak bilmiyorm.aksam gelince kesin yaklasacak barismaya calisacak ama hic yuz vermeyi dusunmuyorm.burnu surtulsun biraz😁

Hic konusmayı denemedinmi neden surekli sinirlisin benide cocuguda cok uzuyosun biraz sakin olmaya calissan daha mutlu bi hayatimiz olmazmi gibisinden..Birde gurbetteyiz demissin hickimseniz akrabaniz yokmu? Hani destek cıkabilecek yada esini uyarabilecek yani uyarma derken bi buyugunuz nasihat verme tarzında..Bana sakin mülayim biri gibi geldin bence kendini ezdirme yani hic bisi olmamis gibi barismaya geldiginde hic taviz verme burnunu sürttür bi sekilde cezalandir anca bundan anlar böyleleri ozaman kiymetin artar oksayan elin kiymetini bilmeyen tekmeleyen ayagı öper diye bi laf vardir..Ya da hic yurumeyecek gibiyse bi is bul calis ekonomik ozgurluk kazan.Yerini yaptınmı cekilmicek gibiyse hala ayrilirsin cok zor ama zor bi hayat gecirmektense kendi isine bakarsın..Bence seni garanti goruyo nasilsa gidemez nasılsa calismiyo diye istedigi gibi davraniyo bence is bul acil.Hem uzaklasmis olursun hem kendine guvenin gelir.

Esinle konusmayi dene dicem ama sen a demeden o lafi agzina tikicak tipten sanirim tartismalarinizda sidete maruz kaldiysan ve kaliyorsan bence daha fazla uzatma der cizgini cek derim hersey bi yere kadardir eyer yok ise ailene veya onun ailesinden yardim istiyebilirsin belki araya büyükler girerse kendini biraz olsun degistirmeye calisir ve yurt disinda kaldığını soylemissin nerde kaldigini bilmiyorum ama yurt disinda kadin haklari turkiyeye nadiren cok cok daha iyi bence o yonden hic endiselmene gerek yok ben cok kisi tanıyorum esinden hem her ay tazminat alip ustune cocuk parasi alip birde kirasini dahi devlet oduyo yani emin ol suanki halinden kat kat iyi olursun

Back
X