• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramıyor yardimmm

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
Kız kardeşimin düğünü vardi.Eşim annesiyle köye gidecekti.Eşimin dedesine ziyarete bende babama yardım et dedim.Bana emir veriyorsun diye bana kızdı.Yardım etmeye gelmemiş benim kolumdan asıldı çekiştirdi. Dügünü bile terkedip gitcem dedi. Bende konuşmadım küstüm.Ertesi gün düğün günü köye 10:00 da gitti 14:00 de geldi yarim saat sonra gelin alma oldu.Bende kızdım gece balo da onunla oynamadım soğuk davrandım. Gece evimize geri döndü ben kaldım. Annemler ilçede oturuyor. Beni bir daha aramadı 2 gün sonra msj attım. Sen annene babana iyice doy dedi ben seni rahatsız etmeyeyim dedi. Bende anlattım kızgınlığımi yaptiklarini sen hep boyle yapiyorsun dedim beni suclu görüyor benim de gururuma dokunuyor hep benim adim atmam lazim o hatasini anlamiyor o da küsüyor.Susma hakkini kullaniyorum sikinti olmasin dedi şimdi aramıyor ne yapmaliyim

Son düzenleme:
Öncelikle msj larda noktalama işareti kullanmanızı tavsiye ederim zor anlaşılıyor.
Hiçbir giriş yok direk gelişme ve sonuç
Yorum yapması zor..
Ama şu kadar diyeyim ortada bi sebep yokken düğüne gelmiyor sonra afta tafra yapıyor aramıyor sormuyor
Eğer anlattığınız gibi ise ben olsam başlarım senin tafrana der geçerim aramazsa aramasın beyefendi

Hayatında biri var bence.
Bildiğin sizi başından atmaya fırsat arıyor deger vermiyor gibi.
Cok saçma ve kavgaya sebep olmayan seyler bunlar. Hele hele anne evinde bırakıp gitmek nedir. İyice araştırın çok suphelendim

Aramazsa aramasın. Küs olan siz değil misinizi? Ailenizin yanında keyfinize bakın. Nedir bu erkekler aramayınca kendinizi kötü hissetme meselesi. Yapmayın böyle. Niye mesaj atıyorsunuz.
Hiç aramam keyfime bakar eğlenirdim. Sosyal medya varsa orayada bol gülmeli foto atardım.

Back
X