esimle aramız acıldı lütfen yardım edin

coollady0212

musab yuşam
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
96
20
merhaba arkadaslar; konuyu dogru yere mi actım bilmiyorum. esimle severek evlendik halada seviyorum. evliligimde vajinismus sorunu yasadım cok sükür gecti ama afedersiniz ilişkideyken canım hala yanıyor bu yüzden hiçbişey anlamıyorum dr. gittim hicbir sorun yok dedi. oynasma fln olmuyor esimede bunu söyleyemiyorum cok utanıyorum esimden. beni seviyor (yada ben öyle sanıyorum) bana suran böyle buran böyle dedigi için utanıyorum ilk günlerdede caınımı acıdıgını söyledigimde bana cok kızıyordu bencil oldugumu sadece kendimi düşündügümü söylüyordu bu yüzden ona acıdıgını söleyemiyorum o sekilde kabullendim.2 ay oldu dogum yapalı normal dogum yaptım agrım sızım hiçbirseyim yok ama ilişkiye gelince ilk günden daha zor agrılı .resmen aglıyorum diyebilirim.kactıgım zamanlar bahaneler sıraladıgımda oldu ama esim malum filmlere yöneldi ve aramız cok acıldı annemin evine gitmeyi düsünüyorum. ne yapmam lazım lütfen yardım edin.

Esiniz bu kadar okuz olmasa sizi rahatlatsa boyle bir sanci cekmezsiniz. Asil bencil olan o uckurunun keyfini dusunuyor. Sizi gercekten sevse gercekten size saygi duysa biyle zorlayip da sizi de asagilik kompleksine sokmaz.

Pardon da sizi begenmiyor da kendisi neye benziyor acaba.

Kendinizden utanmayin. Herseyden once siz bir anasiniz kendinizle gurur duyun...

esim dedigin kisi tam bir hayvan ve anlattigina gore seni zerre onemsemiyor..
hem senin vucudunu elestirecek hem seni bencillikle suclayacak ustelik canin yandigi halde...
bundan bi halt olmaz seni sevdigide yok bencil sey

merhaba arkadaslar; konuyu dogru yere mi actım bilmiyorum. esimle severek evlendik halada seviyorum. evliligimde vajinismus sorunu yasadım cok sükür gecti ama afedersiniz ilişkideyken canım hala yanıyor bu yüzden hiçbişey anlamıyorum dr. gittim hicbir sorun yok dedi. oynasma fln olmuyor esimede bunu söyleyemiyorum cok utanıyorum esimden. beni seviyor (yada ben öyle sanıyorum) bana suran böyle buran böyle dedigi için utanıyorum ilk günlerdede caınımı acıdıgını söyledigimde bana cok kızıyordu bencil oldugumu sadece kendimi düşündügümü söylüyordu bu yüzden ona acıdıgını söleyemiyorum o sekilde kabullendim.2 ay oldu dogum yapalı normal dogum yaptım agrım sızım hiçbirseyim yok ama ilişkiye gelince ilk günden daha zor agrılı .resmen aglıyorum diyebilirim.kactıgım zamanlar bahaneler sıraladıgımda oldu ama esim malum filmlere yöneldi ve aramız cok acıldı annemin evine gitmeyi düsünüyorum. ne yapmam lazım lütfen yardım edin.

Şuran şöyle buran böyle derken iltifat mı ediyor eleştiriyor mu? Bir de merak etmeyin gerizekalının önde gideni değilse sizin zevk alıp almadığınızı anlıyordur. Ama işte önemsiyor mu orası büyük soru işareti. Asıl bencil olanın kim olduğu da ortada.

adam bildiğin öküzün teki yahu
seni beğenmiyor eleştriyor, acıyor deyince kızıyor bağırıyor, senin kasmamanı mı bekliyor?
böyle öküz kocayla vajinusmus olman çok normal zaten
kendisi asıl bencilin önde gideni
önsevişme yok bişey yok anca bağırma var, kendini tatmin ediyor mu gerisi önemli değil tabi.

Cinsellik dısında aramız iyi gün icinde sürekli arıyor seni seviyorum (inanöasamda artık)diyor sarılıyor öpüyor bebegimle cok ilgileniyor ev işlerime bile yardım ediyor. ama aramzda bi sorun olsa hep be' sıcluyum cinsellik zaten hep sorundu.söyle güzelsin böyle güzelsin diyor.Örneğin böi kere Makyaj yapmstım onun icin maymun gibi olmussuN demişti bende oturup agladim.saka yaptım dedi sarıldı fln. Bi kerede özel iç cmasırı giyMiştim hic yakısmamıs bi kere senin kalcan kücük kendine hic bakmıyomusun dısardakiler gibi degilsin demişti cok zoruma gitti. Bazen öve öve bitiremiyo yere göge sogdıramıyo bazen yerden yere vuruyo. Aklım cok karısık napmaya calısıyo anlasam

Bir kere on sevisme olmadan giriyorsaniz zaten vajinada bir islanma olmadigindan zor oluyordur.

2. Gecmisten gelen vajinismus olayindan dolayı sıkıntili olur

3. Dogum sonrasi emziriyorsaniz vucudunuzun salgiladigi hormonlardan dolayi vajinada ekstra bir kuruluk oluyordur. Buda bambaska bir sıkıntı.

Esin tam bir terbiyesizmis buda en onemli sıkıntı.

Cinsellik dısında aramız iyi gün icinde sürekli arıyor seni seviyorum (inanöasamda artık)diyor sarılıyor öpüyor bebegimle cok ilgileniyor ev işlerime bile yardım ediyor. ama aramzda bi sorun olsa hep be' sıcluyum cinsellik zaten hep sorundu.söyle güzelsin böyle güzelsin diyor.Örneğin böi kere Makyaj yapmstım onun icin maymun gibi olmussuN demişti bende oturup agladim.saka yaptım dedi sarıldı fln. Bi kerede özel iç cmasırı giyMiştim hic yakısmamıs bi kere senin kalcan kücük kendine hic bakmıyomusun dısardakiler gibi degilsin demişti cok zoruma gitti. Bazen öve öve bitiremiyo yere göge sogdıramıyo bazen yerden yere vuruyo. Aklım cok karısık napmaya calısıyo anlasam
en etkili yöntem kişiye karşı kendi silahını kullanmaktır.ona onun size davrandığı gibi davrandığınız an durum değişecektir.o size söylemeden siz ona yakışıklı ya da çirkin olduğunu söyleyin.afallatın onu.aynen onun size yaptığı gibi.siz de onun gibi dengesiz davranırsanız aynada kendini görüp belki hafifler biraz kabalığı.öyle her kötü şey söylediğinde ağlamayın.umursadıkça daha beter hakaret eder.bu familya böyle maalesef.
İlişki olayı tamamen psikolojik,can istemeyince acı oluyor bende de oluyordu,ne zaman ki kendi kendime telkin yapmaya başladım acımayacak diye,gerçekten acı falan kalmadı.eğer kendi kendinizi telkin edebilirseniz bunun da altından kalkarsınız.Bende işe yaramıştı.

Bir kere on sevisme olmadan giriyorsaniz zaten vajinada bir islanma olmadigindan zor oluyordur.

2. Gecmisten gelen vajinismus olayindan dolayı sıkıntili olur

3. Dogum sonrasi emziriyorsaniz vucudunuzun salgiladigi hormonlardan dolayi vajinada ekstra bir kuruluk oluyordur. Buda bambaska bir sıkıntı.

Esin tam bir terbiyesizmis buda en onemli sıkıntı.
evet esim cok aceleye getiriyor ön sevişme olmuyo kızdıgı icin acıdıgını söylemiyorum emziriyorumda ama. Artık daha fazl . Agrı oluyo ve ben katlanamıyorum daha fazla ne gibi bir cözüm uygulayabilirim onuda bilmiyorum. Bosanmakta istemiyorum. Zaten. Bosamazda anneme -idicem. ;dm cıldırdı. T

Eşinin öküzlüğüne girmiycem arkadaşlar gerekenleri söylemiş. Kayganlaştırıcı kullanmayı denesen.

Evlendiğiniz günden beri sağlıklı bir cinsel hayatınız olmadığı için eşinin de sinirleri yıpranmıştır.
Çektiğin sıkıntılar kendini yetersiz görmesine neden olduğu için hırçınlaşabilir.
İlişki yardımı almanız faydalı olabilir.

Eşin öküz olduğu için yan etki yapıyor sende kusura bakma

Ön sevişmeyi öğretmen lazım ona ama çok zor buna anlatmak

Sende ipleri eline al burda açık yazılmaz anla sonra hadi sende sıra diye oyunlar kur

en etkili yöntem kişiye karşı kendi silahını kullanmaktır.ona onun size davrandığı gibi davrandığınız an durum değişecektir.o size söylemeden siz ona yakışıklı ya da çirkin olduğunu söyleyin.afallatın onu.aynen onun size yaptığı gibi.siz de onun gibi dengesiz davranırsanız aynada kendini görüp belki hafifler biraz kabalığı.öyle her kötü şey söylediğinde ağlamayın.umursadıkça daha beter hakaret eder.bu familya böyle maalesef.
İlişki olayı tamamen psikolojik,can istemeyince acı oluyor bende de oluyordu,ne zaman ki kendi kendime telkin yapmaya başladım acımayacak diye,gerçekten acı falan kalmadı.eğer kendi kendinizi telkin edebilirseniz bunun da altından kalkarsınız.Bende işe yaramıştı.
haklısınız ben k7rılmasın üzülmesin diye hep sustum. 2 gün önce ilk defa bagırdım ona malu . Filmleri izlemiş hesap sorunca inkar etti iftira atıyosun diye cekip gitti. Anneme gidiyorum bnde deyince geri geldi kabul etti özür dilerim bidaha olmicak pc yi aksam götürcem baskasına vercem dedi ama hala götürmedi bana yalanda söyledi güvenimde kalmadı seviyorum esimi ama görmek bile istemiyorum.cevaplarınız icin cok tsk tavsiyelerinizi deneyrcegim arkadaslar umarım hersey yoluna girer

Bu tarz sorunlar her turk kizinda oluyo sanirimEvlendigimizin ilk gunu bizde cok ugrastik benim yuzumden 1.5 yillik evliyim,bebegimizde oldu artik biseyleri asmis olmam gerek ama bende hala kendimi kasiyorum.Bu yuzden esinizi birakmayin onuda anlamaya calisin vajinispusu yendiginize gore oda caba harcamis haksizlik etmeyim.Sadece kendinizi rahat birakmaya calisin.

X