- 23 Mayıs 2013
- 379
- 322
- Konu Sahibi miniqim_naz_bnm
Slm kızlar bundan yaklaşık 4 ay önce bi dükkan devir aldık almaz olaydıkk hayatımın içine etti,çiğköfteci ve ıvır zıvır dondurma mısır falan şeylerde satılıyor eşime ben ve kayınpederim yardımcı olmaya çalışıyoruz fakat artık tahammül edemeyeceğim dereceye geldi bu durum biz eşimle gezmeyi tozmayı sosyal hayatı seven insanlarız şimdi ne hafta tatili var ne akşamı ne sabahı sabah 10 da açıyo gece 1:30 2:00 de kapatıyo dükkanı dolayısıyla 4 aydır ne çocuğa ne bana ilgi alaka zaman hiçbirşey kalmadı herşeyi geçtim 4 aydır daha birlikte oturup ne bir kahvaltı ne bir akşam yemeyi yiyebildik artık çok bunalmaya başladım devretmesini söylüyorum inatla daha yeni yeni işler açılacak diyo ben çalışıyorum bi yandan dükkana yardımcı oluyorum bi yandan ev biyandan bi kızım daha var şimdi birde hamilelik artık katlanamıyorum ne düzen kaldı ne sosyallik herşeyi geçtim kızıma vakit ayıramıyo çocuk ilgisizlikten sağa sola sarmaya başladı keza bende öyleyim ilgilenemiyorum (2 gündür gitmiyorum) bunu da dile getiriyorum ama yok bana pazar günleri sen aç diyo 2 pazardır açamayacağımı söyledim diye hep tartıştık şuanda da geçen pazar yüzünden konuşmuyoruz çok bunaldım napıcam ne edicem bilemiyorum bazen keşke batsa diyorum artık son noktadayım ve iyice sinirlerim bozulmaya başladı benim yerimde olsanız nasıl bi yol izlerdiniz bi fikir verin kafayı yicem artık düşün düşün